Όλο λέω οτι θα κρατήσω χαμηλούς τόνους αλλά δεν τα καταφέρνω.

Πάμε για σεντονάκι λοιπόν, μιας που μου το ζήτησε κι ο Τάσος.
Θα προτιμούσα να έπαιζες όπως πριν περισσότερο βοηθούσες, πιστεύω.
Να ανακεφαλαιώσουμε λίγο: Το παιχνίδι ξεκινά και υπάρχει μια στιχομυθία ανάμεσα σε blue butterfly - Τάσο - Σπυράκο και λίγο τσαρατσάφ στον οποίο λένε κυρίως άρες μάρες ώστε να ανάψουν τα αίματα. Αποφασίζω να προσπεράσω αυτή τη στιχομυθία μιας που περιέχει μόνο αλληλοκατηγορίες και αοριστίες. Συνεχίζω λοιπόν.
Στην τύχη λοιπόν, χωρίς κανένα λόγο, έτσι από το πρώτο ποστ του(το good luck murderers λέω), θα ψηφίσω Wild_Boy .
Αλήθεια Στράτο θα μπορούσες να αιτιολογήσεις πού κολλάει το good luck murderers;
Τάσος97 έχεις την ψήφο μου. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος απλώς τον είδα αρκετά επιθετικό στα ποστ του, και έπρεπε και κάποιον να ψηφίσω στην τελική.
Το πιο παράξενο από όλα ήταν η άμεση ψήφος του Akis Megara. Λίγο μετά την πρώτη ψήφο, που ναι μεν δεν περνά απαρατήρητη, ψηφίζει γρήγορα γρήγορα τον Τάσο,
Άκη ψήφισες αρκετά νωρίς, δε σε πίεζε ο χρόνος και επιθετικοί ήταν και η Ριρίκα και ο Σπυράκος. Γιατί ειδικά τον Τάσο;
εμενα παλι αυτος ο διαλογος Σπυρου, Τασου, Ριρικας
με φανηκε υποπτος (αν και ειναι νωρις ακομα)
θα εμπιστευτω το ενστικτο μου κ θα ψηφισω Τασος97 απο μενα
γιατι ηταν πιο επιθετικος
εγω εχω ενστικτο
το εμπιστευομαι
ειναι υποπτος
Η ίδια ερώτηση και σε σένα, κι οι 3 επιθετικοί ήταν, γιατί τον Τάσο;

Δε θα σε κατηγορήσω ακόμα γιατί είσαι νέος παίκτης. Εξάλλου ένας δολοφόνος δε θα καρφωνόταν τόσο νομίζω.
Ίσως έχουμε κάτι απρόσεκτους δολοφόνους εδώ μέσα.

το βρηκες
Ντόιτς συγκεντρώσου κι άσε τις αοριστίες και τις ειρωνείες που απλά μπερδεύουν. Αν ξέρεις κάτι και είσαι πολίτης, βοήθα την ομάδα σου.
μὲ πρῶτο συνήθη ὕποπτο τὸν Τάσο97 ὁ ὁποῖος μονίμως ἔχει δολοφονικὸ προφίλ.
Οἱ ἁψιμαχίες τώρα μεταξὺ Τάσου-Ῥιρίκας καὶ Σπυράκου δὲ μοῦ λένε κάτι τὸ ἰδιαίτερο ἂν καί, ἐφ' ὅσον ἐκτέθηκαν ἀπὸ νωρίς, κατ' ἐμὲ οἱ πιθανότητες εἶναι νὰ μὴν εἶναι δολοφόνοι.
Τελικά τον θεωρείς ύποπτο τον Τάσο ή όχι;
Πρὸς τὸ παρὸν πάντως, μοῦ φαίνεται ἀρκετὰ ὕποπτὴ ἡ Himela μὲ τὴν διακριτική της παρουσία κάτι τὸ ὁποῖο δὲ συνηθίζει.
Έχω απαντήσει σε αυτό, σε παρακαλώ να με προσέχεις (να πω οτι είχα γράψει και σεντόνια που ποτέ δε διαβάζεις....

)
Ποιο το νόημα να ψηφίσεις κάποιον που δεν έχει βγάλει κιχ;
Απαντώντας γενικά κι όχι στον Άκη συγκεκριμένα: 1. Γιατί αυτός που δε μιλάει δε βοηθάει την εξέλιξη του παιχνιδιού. 2. Γιατί αν ψηφίζουμε μονίμως αυτούς που μιλάνε πολύ όλοι θα φοβούνται να μιλήσουν και παιχνίδι δε θα γίνει.
καπως πρεπει να γινει η αρχη
ως καινουριος στο παιχνιδι
δε ξερω και πολλα
ετσι ψηφισα για τον λογο που ειπα τον τασο
στον πρωτο γυρο ολοι στα τυφλα πανε
Πριν φαινόσουν πολύ πιο σίγουρος. Αν είσαι πολίτης σε συμβουλεύω να είσαι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις με σιγουριά. Ψάξτο λίγο παραπάνω το θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.