blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα.Τυχερή ήσουν δεν λέει και κεφάλι και χέρι με πρόβλημα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Άστα αυτά, ήθελες το κορμί μουΕξάλλου το έπαιξα στην τύχη το πρώτο θύμα μου,το ξεκαθάρισα
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Άστα αυτά, ήθελες το κορμί μου
Όταν ποστάρει ο Ακριβός, παρακαλώ να ποστάρει τα κριτήρια που επιλέγω τα θύματά μου.
Ευχαριστώ.
+Γιάννη, τα ποστ σβηστήκανε αμέσως. Πιθανότατα να μην τα είδες καν.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Λυπάμαι που δεν συμμετείχα πολύ, αλλά απ' την άλλη χαίρομαι που μίλαγε απ' την αρχή το ένστικτό μου.
ΣΕούλα έπρεπε να πάρω το βραβείο του καλύτερου ένστικτου.
Anyway ευχαριστούμε πάρα πολύ, κάνατε καταπληκτική δουλειά!
Καλό καλοκαίρι κι από εμένα. ^^
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αρχικά, μια συγγνώμη που δήλωσα συμμετοχή, ενώ δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για το παιχνίδι, ειδικά με τον ρόλο και την ομάδα που είχαμε. Κι η όρεξη που είχα χάθηκε από την πρώτη μέρα.
Δεν θα μιλήσω για τις ποινές, ότι κάνανε τα κορίτσια το ξέρουν, τι να κράξω κι εγώ από πάνω δεν θα αλλάξει κάτι. Θα πω απλώς ότι στεναχωριέμαι που βλέπω αυτό το παιχνίδι να κάνει κύκλους και το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα, αλλά τα σφάλματα παραμένουν.
Νταξει μπορώ να πω ότι ήθελα να παραιτηθώ από την ώρα που είδα την κλήρωση και κατάλαβα ότι για να έχουμε ελπίδες θα έπρεπε να διαθέσω χρόνο που δεν είχα. Αποφάσισα να μην το κάνω γιατί δεν ήθελα να χαλάσει το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι δεν ξέρω αν ήταν καλή επιλογή τελικά.
Δεν μπορώ να πω ότι έπαιξα καλά κι αυτό οφείλεται και στο πόσο είχα ξενερώσει από το απόγευμα της Δευτέρας που ήξερα ότι θα μέναμε 3 μαφιόζοι το πολύ. Αναγκαστικά έκανα μια άτσαλη κίνηση με πολύ ρίσκο μπας και γλιτώσουμε κάτι, αλλά τελικά καρφωθηκα αν και θεωρώ ότι βιαστηκατε πολύ να με κατηγορήσετε και φυσικά μετά δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν αναπόφευκτο το να αποχωρήσω έτσι άδοξα.
Για να λύσω την απορία με τον ΔΑ που λογικά θα υπάρχει. Άρχισε να μας κάνει ζημιά και ήξερα ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει, οπότε είπα να ρισκάρω μπας και φανεί o ρόλος του και γλιτώσουμε τον Θωμά. Δεν έπιασε οπότε κάπου εκεί έληξε και το παιχνίδι.
Το παράπονο μου πέρα από το θέμα των ποινών, είναι ότι πάλι είδα περισσότερο ένστικτο πάρα λογική κι αύριο δεν βοηθάει το παιχνίδι. Αν όλοι κολλάμε έτσι δεν υπάρχει χώρος για επιχειρηματολογία και σωστό παιχνίδι και αυτό δεν ευνοεί καμία ομάδα .
Αυτά τα λίγα έχω να πω, δεν νομίζω ότι ξεχνάω κάτι. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και λογικά θα τα πούμε στο επόμενο Παλέρμο, ελπίζω υπό πολύ καλύτερες συνθήκες και μετά από συζήτηση για να βελτιώσουμε το παιχνίδι.
Πς. Η Ρενια θα επέλεγε τα θύματα με κριτήριο την ομορφιά, έχω και τα πρακτικά αν θέλετε :-P.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Οι ποινές είχαν έρθει με πμ.πότε ανακοινώθηκαν οι ποινές και πότε γράφτηκαν αυτά τα ποστ???
Οι υπόλοιποι παίκτες ενημερωθήκατε οr sth like that.
Της Σόφης ζει ρε κατσαρόλι.Όταν ποστάρει ο Ακριβός, παρακαλώ να ποστάρει τα κριτήρια που επιλέγω τα θύματά μου.
Ευχαριστώ.
+Γιάννη, τα ποστ σβηστήκανε αμέσως. Πιθανότατα να μην τα είδες καν.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Οι ποινές είχαν έρθει με πμ.
Οι υπόλοιποι παίκτες ενημερωθήκατε οr sth like that.
Της Σόφης ζει ρε κατσαρόλι.
Επειδή αυτή ζήτησε άδεια για να ζητήσει συγγνώμη.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Σ.σ.: Μόνο ἐγὼ ἐδῶ μέσα βλέπω C.S.I. τελικά;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι κατσαρόλι το ξέρεις αυτό.Επειδή αυτή ζήτησε άδεια για να ζητήσει συγγνώμη.
Θα της μεταφέρω την ερώτησή σου.Θέλω ὁπωσδήποτε νὰ μοῦ πῇ ἡ Μελανία πῶς τῆς φάνηκε ἡ προκήρυξη γιὰ τὴ δολοφονία της μὲ τὸν Ὁράτιο ἀπὸ τὸ CSI. Ἦταν πολὺ σπέσιαλ ἡ δολοφονία!
Βάλτε το μεθεπόμενο Παλέρμο Ντέξτερ.
Μουτς σε όλους.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Θέλω ὁπωσδήποτε νὰ μοῦ πῇ ἡ Μελανία πῶς τῆς φάνηκε ἡ προκήρυξη γιὰ τὴ δολοφονία της μὲ τὸν Ὁράτιο ἀπὸ τὸ CSI. Ἦταν πολὺ σπέσιαλ ἡ δολοφονία!
Μπα,βλέπουμε κ εμείς.
Ναι κατσαρόλι το ξέρεις αυτό.
Θα της μεταφέρω την ερώτησή σου.
Βάλτε το μεθεπόμενο Παλέρμο Ντέξτερ.
Ντέξτερ δεν θα βάλουν, για ευνόητους λόγους.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω οι τίτλοι των πμ μου προς τη ΣΕ θα σου αλλάξει γνώμη.Θέλω ὁπωσδήποτε νὰ μοῦ πῇ ἡ Μελανία πῶς τῆς φάνηκε ἡ προκήρυξη γιὰ τὴ δολοφονία της μὲ τὸν Ὁράτιο ἀπὸ τὸ CSI. Ἦταν πολὺ σπέσιαλ ἡ δολοφονία!
31-07-13
02:01
Τελικά καλά θυμόμουν την ώρα ρε σεις...
dimijim, Libertus
30-07-13
00:40
Αυτό το CSI: New York δεν το χε στο ΣΚΑΙ στις 22:15;
dimijim, Libertus
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Και τώρα βασικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι το ιδιαίτερο, ένα μόνο...
C.S.I. Miami (κυρίως) και τα μυαλά στα κάγκελαΣ.σ.: Μόνο ἐγὼ ἐδῶ μέσα βλέπω C.S.I. τελικά;
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Να κάνω και μία ανακοίνωση για τις τελικές ποινές:
Gate4: Αποβολή από Παλέρμο #41.
_fairygirl_: Αποβολή από Παλέρμο #41 και #42.
Alma Libre: Αποβολή από Παλέρμο #41 και #42.
Deutsch... Lover: Αποβολή από Παλέρμο #41 και #42.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.