5 πράγματα που δεν θέλατε να ξέρετε για μένα , δεν με ρωτήσατε ποτέ να μάθετε και θα προσπεράσετε τώρα αδιάφορα
1.είμαι πολύ καλός μάγειρας , πάρα πολύ γρήγορος και αποτελεσματικός στην φασίνα και μισώ να βλέπω ομαδικά παιχνίδια στην τηλεόραση- δεν είμαι και καμία ομάδα . Ο θείος μου παρότι με έχει δει αρκετές φορές με κοπέλα να σουλατσάρω διατηρεί ακόμα την εντύπωση ότι είμαι ντιγκιντάγκας .
2.Κοροϊδεύω χρόνια τους απρόσεκτους οδηγούς θεωρώντας αστείο να μην είσαι 100% συνετός όταν οδηγείς έναν τόνο σιδερικά και λαμαρίνες που μπορούνε να γίνουνε παγίδα θανάτου και η πρώτη και μοναδική φορά που χτύπησα το αμάξι ήτανε μόνος μου σε έναν τοίχο επειδή σκέφτηκα κάτι σημαντικό που είχα παραλείψει (1000 ευρώ ζημιά στο αμάξι , τράβηξα χειρόφρενο και ακόμα αναρωτιόμουνα γιατί ξέχασα εκείνη την δουλειά)
3.Στα 18 είχα σκουλαρίκι , σκισμένα τζιν , μακρυα μαλλιά και έβριζα σαν νταλικέρης , στα 19 ντυνόμουνα σαν γιάπης και θεωρούσα τις μόδες και τις αντιμόδες ανέκδοτα και στα 20 αναρωτιόμουνα που πάει η νέα γενιά . Στα 30 θα πυροβολώ όποιον έχει ζελέ στα μαλλιά
4.Έχω μπει σε χώρο που κινδύνευα να με κυκλώσει η φωτιά , έχω παρολίγον πνιγεί για να σώσω συγγενή μου , έχω σκοτώσει σκορπιούς με βελόνα (δεν λέω πως γίνεται) , έχω αποφύγει στο τσακ την ηλεκτροπληξία , έχω κινδυνέψει ως συνοδηγός σε αμάξι που οδηγούσε 14χρονος ξάδερφος με κωλιές σε κεντρικό δρόμο με νταλίκες αλλά ακόμα νιώθω έναν αδιόρατο φόβο όταν μπαίνω σε υπεργεμάτα μετρό και λεωφορεία
5.Μισώ πολλές ανέσεις αλλά θα πουλούσα την ζωή μου στον διάολο για έναν σπίτι σε μια απομονωμένη περιοχή με τεράστιο κήπο και ψόφιους γείτονες