JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
1. είμαι λιγομίλητος, σε σημείο που μερικές φορές σε παρέες αισθάνομαι βλάκας ακούγοντας άλλους να κουβεντιάζουν κι εγώ να μην έχω τι να πω.
2. είμαι πρόθυμος να αφιερώσω τον ελεύθερο χρόνο μου για να βοηθήσω κάποιον φίλο που χρειάζεται κάποια βοήθεια σε κάτι, χωρίς να περιμένω ανταπόδοση για τη χάρη που του κάνω.
3. δε θέλω με τίποτα να στεναχωρώ και να ταλαιπωρώ φίλους, συγγενείς και ειδικά τους γονείς μου με ότι πρόβλημα που προκύπτει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα : όταν πριν 2 περίπου χρόνια είχα σπάσει το πόδι μου, το είπα στους γονείς μου μετά από 2 μέρες, μόλις ξεμπέρδεψα με ότι πάρε-δώσε χρειάζονταν με γιατρούς.
4. δυστυχώς αγαπώ το χρήμα και αρκετά συχνά κάθομαι και κάνω σκέψεις για το πως θα καταφέρω να βγάζω περισσότερα χρήματα, παρόλο που στην καθημερινή μου ζωή μου αρέσει να ζω απλά και συχαίνομαι την υπερβολική χλιδή. Δεν κάνω τσιγκουνιές όμως αν θέλω να κάνω ένα δώρο, να κεράσω ή να κάνω κάτι για εμένα που πραγματικά μου αρέσει.
5. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Λατρεύω το άθλημα αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος
2ο Όταν κοιμόμαστε τα βράδια πάντα έχουμε μουσική να παίζει.
3ο Με πιέζουν να κάνω Facebook, αλλά δεν πρόκειται.
4ο Μου αρέσει να τον χαζεύω όταν μας μαγειρεύει.
5o Χρειάζομαι καινούρια συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos
Δραστήριο μέλος
2ο Όταν κοιμόμαστε τα βράδια πάντα περιμένω να ξεραθεί επιτέλους για να κλείσω την μουσική
3ο Με πιέζουν να κάνω facebook , αλλά έχω κάνει ήδη
4ο Μου αρέσει να μαγειρεύω όταν αυτή χαζεύει
5ο Χρειάζομαι καινούργια συσκευή παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων
~Melania~
Περιβόητο μέλος
2. Μου αρέσει η ζωγραφική
3.Παρ'όλα αυτά μου αρέσει να γνωρίζω καινούριο κόσμο!
4.Στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω βιβλία
5.Όταν μεγαλώσω θέλω να σπουδάσω αγγλική φιλολογία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
2. Πήρα το lower στην έκτη δημοτικού
3. Παίζω πιάνο
4. Δεν έχω ιδέα για το τι θέλω να σπουδάσω
5. Έχω κατάμαυρο μαλλί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Πολύ δραστήριο μέλος
2. Παίζω κιθάρα
3. Ξέρω Αγγλικά (αν και γάτος)
4. Μαθαίνω Ιταλικά και Γερμανικά
5. Μου αρέσουν τα βιβλία (όχι σχολικά άπαπα )
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
2.Πηρα αριστειο προοδου στην Α' γυμνασιου
3.Θελω να σπουδασω κτινιατρικη
4.Δεν εχω facebook αλλα μπενω απο μια φιλη μου
5.Θελω να βαψω τα μαλλια μου μαυρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
2.Βαριέμαι
3.Βαριέμαι
4.Βαριέμαι
5.Βασανίζομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
2.ειμαι εσωστρεφης
3.λατρευω τα δαχτυλιδια
4.ακουω ραπ-χιπ χοπ κυριως ελληνικο
5.μπαινω καθε μερα στο weheartit
MissKit
Επιφανές μέλος
- Είμαι αθεράπευτη daydreamer και μ' αρέσει.
- Συχνά - πυκνά με πιάνουν κρίσεις αγάπης και ζητάω συνέχεια αγκαλιές.
- Τα μεγαλύτερα απωθημένα μου είναι τα γαλλικά και το πιάνο. Μου αρέσει ο ήχος και των δύο πάρα πολύ. Δεν αξιώθηκα να μάθω κάτι από αυτά, αλλά δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα του να μάθω στο μέλλον.
- Οι γονείς μου χώρισαν, όταν ήμουν τεσσάρων. Δε με ενόχλησε ποτέ.
- Λόγω του 4, ταξίδευα αρκετά από μικρή και πλέον, αν μείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα μέρος χωρίς να φύγω έστω για λίγο, αισθάνομαι πως πνίγομαι.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
2. Όταν ήμουν μικρή, δεν μου άρεσε καθόλου το ονομά μου, γιατί σε όλες τις γλώσσες ακούγεται το ίδιο! Πλέον το λατρεύω!
3. Όταν ήμουν μικρή, απειλούσα τον παππού μου πως αν δεν μου κάνει τα χατήρια, θα έκοβα το ονομα του και θα απαιτούσα να με φώναζαν μόνο με το όνομα της γιαγιάς! Φυσικά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί ο παππούς μου μου έκανε όλα τα χατήρια, τον υπεραγαπύσα για να κάνω κάτι τέτοιο και το όνομα της γιαγιάς μου ήταν απλά άθλιο (σύγνώμη γιαγιάκα :ρ)!
4. Ο νέος χρόνος θα με βρει με νέο μαλλί!!!! Oh yeeeeees!!!!
5. Αν και τρελαίνομαι να βλέπω στολισμένα σπίτια και δέντρα τα Χριστούγεννα, βαριέμαι πάρα πολύ να στολίσω το δέντρο! Για αυτό το λόγο προτιμώ να το ξεστολίσω και το κάνω με πολύ όρεξη!
2) Μου αρέσουν τα ταξίδια.
3) Δεν υπάρχει μέρα που να μην χαμογελάσω.
4) Ο μπαμπάς και η μαμά με φωνάζουν αιμιαλιανή..
5) Όταν ήμουνα μικρή πήγαινα και ξερίζωνα κρυφά όλα τα κρεμύδια απο τον κήπο της γιαγιας και τα έτρωγα μόνη μου κάτω απο το τραπέζι!
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)δεν παταω ποτε στην εκκλησια
3)πα9αινω απο φοβο στα 9ριλερ αλλα με διασκεδαζει αυτο
4)φοραω φακους επαφης γιατι ΔΕΝ εχω μπλε ματια :-\
5)η μαμα δεν με αφηνει να κανω τατουαζ!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
2) το καλοκαιρι μαλλον θα κανω το πρωτο μου τατουαζ
3) ειμαι αθεραπευτα ονειροπολος
4)ηξερα να παιζω τουμπερλεκι αλλα πλεον εχω ξεχασει
5) im sexy and i know it (δεν ηξερα τι να πω)
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
2)ολοι λενε οτι δεν με εχουν δει ποτε να μην χαμογελαω
3)μου αρεσει να γυρναω οπου να ναι στις γειτονιες και οταν περπαταω ακουω παντα μουσικη
4)ζωγραφιζω συνεχεια τα χερια μου
5)δεν με εχει δει ποτε κανενας χωρις δαχτυλιδια ή σκουλαρικια
Dalian
Περιβόητο μέλος
2. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσε να γεμίζω την μπανιέρα με νερό και να παίζω με βαρκούλες (lol )
3. Το ότι δεν μιλάω δεν σημαίνει ότι δεν παρατηρώ ορισμένα πράγματα.
4. Το σιχαίνομαι όταν κάθεται κάθε μια και μου λέει τα γκομενικά της, έλεος πια δεν ενδιαφερόμαστε κορίτσι μου ರ_ರ
5. Το κινητό μου έχει χαζό κρεμαστηρο-διακοσμο-μπιχλιμπιδο-σκατουλο-τέτοιο τέλος πάντων. Ατά τα ολίγα
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)παω βολευ
3)μ'αρεσει να κανω ποδηλατο
4)εχω septum αλλα η μαμα ΔΕΝ το 3ερει
5)το προφιλ μου πρεπει να εχει κολλησει ,γιατι λεει οτι εχω γρα4ει 18 μηνυματα ενω αχω 50
Dalian
Περιβόητο μέλος
μου αρέσει όταν είμαι με άλλον περιστασιακά να τον κοιτάω με σνομπ ύφος φορώντας τα γυαλιά μου με ελαφρά σκυμμένο μπροστά το κεφάλι χωρίς να το σηκώνω
2)Δε μπορω να κοιταξω καποιον στα ματια ευκολα...ντρεπομαι πολυ!
3)Μου αρεσει παααρα πολυ να κανω την ψωναρα....Δε θελω να ψωνιστω αλλα μου λενε οτι το ακταφερνω πολυ καλα
4)Εχω αρκετουτσικες φακιδες...μικρη ηθελα να τις εξαφανισω, μεχρι και λεμονι ειχα βαλει, τωρα τις λατρευω
5)Καθομαι με τις ωρες και ονειροπολω αληθοφανη σεναρια στο μυαλο μου
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)ΔΕΝ ειμαι emo (γ-α-μ-ω-τ-η μ-ε ε-χ-ο-υ-ν -π-ρ-ι-3-ε-ι π-ε-ρ-ι α-υ-τ-ο-υ τ-ο-υ 9-ε-μ-α-τ-ο-ς)
3)μ αρεσει να προσποιουμαι(κα9αρα για πλακα)
4)γραφω βιβλιο με μια φιλη μου
5)εχω 2 αδερφια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.