Να τα πω? να μην τα πω? ας τα πω.....
1)Χασμουριεμαι και νυσταζω αφορητα καθε φορα που βλεπω πορειες στο κεντρο της Αθηνας
2)εχω πλεον κατανοησει πως η βλακεια σε αυτον τον τοπο δεν ειναι σαν το τυρι φετα(greek product)αποκλειστικο προιον δηλαδη της Ελλαδας ..οντως παραγεται και σε αλλες χωρες-να ναι καλα τα ταξιδια μου σε εξωτερικο και στις απαραδεκτες χωρις υποδομες και σερβις τουριστικες περιοχες αυτης της χωρας
3)δε μπορω να βρω διαφορα αναμεσα στους ταξιτζηδες και τους πολιτικους και οι 2 μιλανε πολυ και με ασαφεια
4)σε αντιθεση με τους υπολοιπους συμπολιτες μου δεν γκρινιαζω για τα χαλια της ελληνικης τηλεορασης..εχω πλεον κατανοησει πως τα Μ.Μ.Ε ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας μας αυτο που ειμαστε αυτο μας δειχνει
5)Ποτε δεν ξεχνω...να υπενθυμιζω στους διακατεχωμενους απο εντονη ξενοφοβια συμπολιτες μου την εξης γερμανικη διαφημιση: Αν ο Χριστος σας είναι Εβραίος, το αυτοκινητό σας ιαπωνικο, η πιτσα που τρωτε ιταλικη, η δημοκρατια σας ελληνικη, οι αριθμοι σας αραβικοι, τα γράμματα σας λατινικα, τότε γιατι σας ενοχλει που ο γειτονας σας είναι ξενος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.