1. ενας απο τους μεγαλυτερος τεχνολογικους ενθουσιασμους που εχω νιωσει στη ζωη μου ηταν στα 12 μου οταν εμαθα για το αμφιλεγομενο επιτευγμα που ονομαζεται... limewire, οπου η πρωτη μου εμπειρια ηταν να κατεβασω το λαθος τραγουδι με τον ιδιο τιτλο
2. η πρωτη ταινια που κατεβασα στη ζωη μου ηταν το black swan, μου εμαθε πως η τοτε κολλητη μου (του 2010), εν συντομω χρονικο διαστημα μετα απο αυτο η φιλια μας τελειωσε αδοξα καθως καταλαβα οτι αυτο ηταν το απογειο του τι ειχε να προσφερει σε ολους μας αυτη η φιλια
3. η πρωτη μου κοπελα φιλη ηταν στα 7 μου με την οποια τσακωθηκαμε γιατι ειχε πει σε κατι αλλες φιλες της οτι ειναι εγκυος και ενω την πιστευαν για αρκετο καιρο (τετοια σαινια, τωρα λογικα θα ειναι μελη της νασα, απο τοτε εχω να τους δω ολους αυτους) μια μερα αφου με ειχαν ρωτησει πολλακις αν εχω νεα της για την εγκυμοσυνη βαρεθηκα και τους ειπα οτι ολα αυτα ηταν ραδιο αρβυλα. Aκολουθησε σκηνικο ανακρισης,ξεμπροστιασματος και εξομολογησεων με αφθονη τσιριχτη παιδικη κραυγη και κλαμα, εννιοτε και μπουνιτσες (προφανως και δεν συμμετειχα πηγα σπιτι μου και δεν βγηκα για το υπολοιπο καλοκαιρι καθως καταλαβα οτι περισσοτερα μου προσφερει το cartoon network απο τον εξω κοσμο)