giannhs2001
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Αγόρασα μια άδεια software για 1000κατι bitcoin.Χακερ λέω το 2, πόσο άσχημη αγορά μπορεί να κάνει κάποιος στα 21;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Το 3 είναι το ψεμα. Δεν είμαι τόσο ψυχοπαθής όσο νομίζετε...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αγόρασα μια άδεια software για 1000κατι bitcoin.

Valder
Επιφανές μέλος
Αγόρασα μια άδεια software για 1000κατι bitcoin.
Κάτι παρόμοιο έκανα κι εγω. Δεν μπορουσες να ξέρεις...
Guest 875331
Επισκέπτης
2) Παλιό αρσενικό μέλος που υπάρχει και γράφει ακόμα πολύ, ιδίως στα θέματα για την πολιτική, μου την είχε πέσει ξεκάθαρα - επειδή είχα μια γυναίκα στο άβαταρ -, και δεν σταματούσε όσο κι αν του λεγα πως έχω τριχωτές ρώγες και τέτοια... εκεί αυτός μου λεγε να βγούμε "για ποτό".
3) 'Εχω υπάρξει δίπλα σε πάρα πολύ αμήχανη στιγμή, όπου ένα γύπικο μέλος προσπαθούσε να φασώσει ένα άλλο που μόλις γνώρισε... και η κοπέλα ήθελε επειγόντως να φύγει.
Guest 209912
Επισκέπτης
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
1) Παλιό μέλος μου την έπεφτε χωρίς να με έχει δει, στέλνοντας μου φωτογραφίες που αναδείκνυαν το πλούσιο μπούστο της και αγχωνόταν όταν έκανα ένα λεπτό να απαντήσω στα μηνύματα της.
2) Παλιό αρσενικό μέλος που υπάρχει και γράφει ακόμα πολύ, ιδίως στα θέματα για την πολιτική, μου την είχε πέσει ξεκάθαρα - επειδή είχα μια γυναίκα στο άβαταρ -, και δεν σταματούσε όσο κι αν του λεγα πως έχω τριχωτές ρώγες και τέτοια... εκεί αυτός μου λεγε να βγούμε "για ποτό".
3) 'Εχω υπάρξει δίπλα σε πάρα πολύ αμήχανη στιγμή, όπου ένα γύπικο μέλος προσπαθούσε να φασώσει ένα άλλο που μόλις γνώρισε... και η κοπέλα ήθελε επειγόντως να φύγει.
Το 1 πρέπει να ναι αλήθεια αν δεν έχεις αλλάξει κάποια λεπτομέρεια, το 2 το πιστεύω πάρα πολύ άνετα γιατί έχω γνωρίσει κι εγώ πολλούς κρίπουλες στο ίντερνετ, το 3 ωστόσο μου μπάζει λίγο γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα τον μαζευες κάπως, δεν ξέρω... 3.
harry akritas
Διάσημο μέλος
@Fast το 1 θα μπορούσε να είναι και τρολ, οπότε θα πω ψέμα το 2.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Μπράβο @Agaphbou, μόνο εσύ το βρήκες! Το σκηνικό αυτό είχε συμβεί σε άλλο πρώην μέλος του φόρουμ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
2) πριν λίγο καιρό μου την έπεσε μία bisexual και έκανα τον Τούρκο φανατικό μουσουλμάνο για να την τρομάξω και να με αφήσει στην ησυχία μου.
3) έχω πάει στο σχολείο με τις πιτζάμες μια φορά στο δημοτικό.
Guest 875331
Επισκέπτης
Λέω το 3). Το 2) μας το είχες πει και γι αυτό πολλοί σε θεωρούμε και bi-curious.1) έχω το παρατσούκλι " το παιδί του πετροπολέμου " από παλιούς συμμαθητές επειδή στην Α Δημοτικού σε πετροπόλεμο μια πέτρα μου έσκισε το φρύδι και χρειάστηκαν πολλά ράμματα
2) πριν λίγο καιρό μου την έπεσε μία bisexual και έκανα τον Τούρκο φανατικό μουσουλμάνο για να την τρομάξω και να με αφήσει στην ησυχία μου.
3) έχω πάει στο σχολείο με τις πιτζάμες μια φορά στο δημοτικό.
To 1) εχει παραπάνω λεπτομέρια και σε κάνει να φαίνεσαι ελάχιστα μπάντας.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Λέω το 3). Το 2) μας το είχες πει και γι αυτό πολλοί σε θεωρούμε και bi-curious.'
To 1) εχει παραπάνω λεπτομέρια και σε κάνει να φαίνεσαι ελάχιστα μπάντας.
Well, πάλι βιάστηκες. Το 1 είναι το ψέμα γιατί η ιστορία είναι αληθινή αλλά δεν μου βγήκε ποτέ κανένα παρατσούκλι χδ.
Bi curious εγώ; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις; χδ
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
@Agaphbou λαθος ατομα διαλεξες για τον ραδιοφωνικο σταθμο σου φοβαμαι, ο φιλτατος @Fast νομιζω εχει πολυ περισσοτερα και πιο spicy απλυτα να βγαλει στη φορα... εμενα με επεισε
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
2. Οι φίλοι μου με αποκαλούν "φυτό" τελευταία και λένε ότι όλη την ώρα διαβάζω
3. Έδωσα το πρώτο μου φιλί στο κρεβάτι μου (με κορίτσι) ενώ πήγαινα νηπιαγωγείο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
το 3 τα αλλα μου φαινονται οκ1.Έχω κερδίσει τοπικό πρωτάθλημα ή κύπελλο ποδοσφαίρου στα 7 χρόνια ποδοσφαιρικής μου πορείας.
2. Οι φίλοι μου με αποκαλούν "φυτό" τελευταία και λένε ότι όλη την ώρα διαβάζω
3. Έδωσα το πρώτο μου φιλί στο κρεβάτι μου (με κορίτσι) ενώ πήγαινα νηπιαγωγείο
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
1. Είμαι υπναρού
2. Κρατάω ενθύμια-φετίχ από τους ανθρώπους , που αγαπάω ή αγάπησα .
3. Έχω υποπέσει στο θανάσιμο αμάρτημα της εκδίκησης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool