Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Kakerlak έγραψε: #2.501 27-06-07 13:53 τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 13:56 Η Vkey έγραψε: #2.502 27-06-07 13:56 Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 13:58 Η Oralee έγραψε: #2.503 27-06-07 13:58 Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:09 Ο Dark_kronos: #2.504 27-06-07 14:09 Χρονια πολλα Μαριο! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:11 Ο The Djinn: #2.505 27-06-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Γλυκύτατε Μάριε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη και καλό πτυχίο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου underwater!!!!! Και το πτυχιο ευχομαι να ερθει καποτε γιατι με το "tour de σχολων" που εκανα... Αρχική Δημοσίευση από evouli: η μεγαλυτερη απ'τις συμπαθειες μου εχει γενεθλια;;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΟΘΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ evoyli μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Ζήτωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωραια!Αυτο σημαινει οτι δεχεσαι ετσ? ΧΑ!Θα τους σκισω ολους τωρα! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Click για ανάπτυξη... Τι καλη που εισαι κακερλακι μου..... Να γιατι σου εχω αδυναμια! Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου.... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ λιλιτσα μου ομορφη!!!!!! Κι εσυ να μου εισαι καλα και το καλο που σου θελω ειναι να σε δω απο Ιταλια και συντομα! Και το καλοκαιρι θα σε κλεψω ρε!Θα σε φερω Ναυπλιον! Σε εκανα λιλιτσα?Μακια? ΟΧΙ?!?!?!?!?Απαραδεκτος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα καλη μου κ.Ηunter, (Aka kajira) Να εσιαι καλα κι εσυ και το amore σου και σου ευχομαι καθε ευτυχια και καθε επιτυχια, και φυσικα ΣΑΣ ευχομαι να παραμεινετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:12 Ο The Djinn: #2.506 27-06-07 14:12 Σε ευχαριστω πολυ Κρονε! Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Ο Mitsos The Great: #2.507 27-06-07 14:15 Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 13:56 Η Vkey έγραψε: #2.502 27-06-07 13:56 Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 13:58 Η Oralee έγραψε: #2.503 27-06-07 13:58 Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:09 Ο Dark_kronos: #2.504 27-06-07 14:09 Χρονια πολλα Μαριο! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:11 Ο The Djinn: #2.505 27-06-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Γλυκύτατε Μάριε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη και καλό πτυχίο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου underwater!!!!! Και το πτυχιο ευχομαι να ερθει καποτε γιατι με το "tour de σχολων" που εκανα... Αρχική Δημοσίευση από evouli: η μεγαλυτερη απ'τις συμπαθειες μου εχει γενεθλια;;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΟΘΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ evoyli μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Ζήτωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωραια!Αυτο σημαινει οτι δεχεσαι ετσ? ΧΑ!Θα τους σκισω ολους τωρα! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Click για ανάπτυξη... Τι καλη που εισαι κακερλακι μου..... Να γιατι σου εχω αδυναμια! Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου.... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ λιλιτσα μου ομορφη!!!!!! Κι εσυ να μου εισαι καλα και το καλο που σου θελω ειναι να σε δω απο Ιταλια και συντομα! Και το καλοκαιρι θα σε κλεψω ρε!Θα σε φερω Ναυπλιον! Σε εκανα λιλιτσα?Μακια? ΟΧΙ?!?!?!?!?Απαραδεκτος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα καλη μου κ.Ηunter, (Aka kajira) Να εσιαι καλα κι εσυ και το amore σου και σου ευχομαι καθε ευτυχια και καθε επιτυχια, και φυσικα ΣΑΣ ευχομαι να παραμεινετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:12 Ο The Djinn: #2.506 27-06-07 14:12 Σε ευχαριστω πολυ Κρονε! Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Ο Mitsos The Great: #2.507 27-06-07 14:15 Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 13:58 Η Oralee έγραψε: #2.503 27-06-07 13:58 Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:09 Ο Dark_kronos: #2.504 27-06-07 14:09 Χρονια πολλα Μαριο! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:11 Ο The Djinn: #2.505 27-06-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Γλυκύτατε Μάριε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη και καλό πτυχίο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου underwater!!!!! Και το πτυχιο ευχομαι να ερθει καποτε γιατι με το "tour de σχολων" που εκανα... Αρχική Δημοσίευση από evouli: η μεγαλυτερη απ'τις συμπαθειες μου εχει γενεθλια;;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΟΘΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ evoyli μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Ζήτωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωραια!Αυτο σημαινει οτι δεχεσαι ετσ? ΧΑ!Θα τους σκισω ολους τωρα! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Click για ανάπτυξη... Τι καλη που εισαι κακερλακι μου..... Να γιατι σου εχω αδυναμια! Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου.... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ λιλιτσα μου ομορφη!!!!!! Κι εσυ να μου εισαι καλα και το καλο που σου θελω ειναι να σε δω απο Ιταλια και συντομα! Και το καλοκαιρι θα σε κλεψω ρε!Θα σε φερω Ναυπλιον! Σε εκανα λιλιτσα?Μακια? ΟΧΙ?!?!?!?!?Απαραδεκτος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα καλη μου κ.Ηunter, (Aka kajira) Να εσιαι καλα κι εσυ και το amore σου και σου ευχομαι καθε ευτυχια και καθε επιτυχια, και φυσικα ΣΑΣ ευχομαι να παραμεινετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:12 Ο The Djinn: #2.506 27-06-07 14:12 Σε ευχαριστω πολυ Κρονε! Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Ο Mitsos The Great: #2.507 27-06-07 14:15 Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:09 Ο Dark_kronos: #2.504 27-06-07 14:09 Χρονια πολλα Μαριο! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:11 Ο The Djinn: #2.505 27-06-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Γλυκύτατε Μάριε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη και καλό πτυχίο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου underwater!!!!! Και το πτυχιο ευχομαι να ερθει καποτε γιατι με το "tour de σχολων" που εκανα... Αρχική Δημοσίευση από evouli: η μεγαλυτερη απ'τις συμπαθειες μου εχει γενεθλια;;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΟΘΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ evoyli μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Ζήτωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωραια!Αυτο σημαινει οτι δεχεσαι ετσ? ΧΑ!Θα τους σκισω ολους τωρα! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Click για ανάπτυξη... Τι καλη που εισαι κακερλακι μου..... Να γιατι σου εχω αδυναμια! Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου.... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ λιλιτσα μου ομορφη!!!!!! Κι εσυ να μου εισαι καλα και το καλο που σου θελω ειναι να σε δω απο Ιταλια και συντομα! Και το καλοκαιρι θα σε κλεψω ρε!Θα σε φερω Ναυπλιον! Σε εκανα λιλιτσα?Μακια? ΟΧΙ?!?!?!?!?Απαραδεκτος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα καλη μου κ.Ηunter, (Aka kajira) Να εσιαι καλα κι εσυ και το amore σου και σου ευχομαι καθε ευτυχια και καθε επιτυχια, και φυσικα ΣΑΣ ευχομαι να παραμεινετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:12 Ο The Djinn: #2.506 27-06-07 14:12 Σε ευχαριστω πολυ Κρονε! Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Ο Mitsos The Great: #2.507 27-06-07 14:15 Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα Μαριο! Οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:11 Ο The Djinn: #2.505 27-06-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Γλυκύτατε Μάριε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη και καλό πτυχίο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου underwater!!!!! Και το πτυχιο ευχομαι να ερθει καποτε γιατι με το "tour de σχολων" που εκανα... Αρχική Δημοσίευση από evouli: η μεγαλυτερη απ'τις συμπαθειες μου εχει γενεθλια;;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΟΘΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ evoyli μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Ζήτωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωραια!Αυτο σημαινει οτι δεχεσαι ετσ? ΧΑ!Θα τους σκισω ολους τωρα! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Click για ανάπτυξη... Τι καλη που εισαι κακερλακι μου..... Να γιατι σου εχω αδυναμια! Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου.... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ λιλιτσα μου ομορφη!!!!!! Κι εσυ να μου εισαι καλα και το καλο που σου θελω ειναι να σε δω απο Ιταλια και συντομα! Και το καλοκαιρι θα σε κλεψω ρε!Θα σε φερω Ναυπλιον! Σε εκανα λιλιτσα?Μακια? ΟΧΙ?!?!?!?!?Απαραδεκτος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα καλη μου κ.Ηunter, (Aka kajira) Να εσιαι καλα κι εσυ και το amore σου και σου ευχομαι καθε ευτυχια και καθε επιτυχια, και φυσικα ΣΑΣ ευχομαι να παραμεινετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:12 Ο The Djinn: #2.506 27-06-07 14:12 Σε ευχαριστω πολυ Κρονε! Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Ο Mitsos The Great: #2.507 27-06-07 14:15 Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Γλυκύτατε Μάριε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη και καλό πτυχίο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου underwater!!!!! Και το πτυχιο ευχομαι να ερθει καποτε γιατι με το "tour de σχολων" που εκανα... Αρχική Δημοσίευση από evouli: η μεγαλυτερη απ'τις συμπαθειες μου εχει γενεθλια;;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΟΘΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ evoyli μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Ζήτωωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Ωραια!Αυτο σημαινει οτι δεχεσαι ετσ? ΧΑ!Θα τους σκισω ολους τωρα! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω ) SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Click για ανάπτυξη... Τι καλη που εισαι κακερλακι μου..... Να γιατι σου εχω αδυναμια! Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου.... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ λιλιτσα μου ομορφη!!!!!! Κι εσυ να μου εισαι καλα και το καλο που σου θελω ειναι να σε δω απο Ιταλια και συντομα! Και το καλοκαιρι θα σε κλεψω ρε!Θα σε φερω Ναυπλιον! Σε εκανα λιλιτσα?Μακια? ΟΧΙ?!?!?!?!?Απαραδεκτος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα καλη μου κ.Ηunter, (Aka kajira) Να εσιαι καλα κι εσυ και το amore σου και σου ευχομαι καθε ευτυχια και καθε επιτυχια, και φυσικα ΣΑΣ ευχομαι να παραμεινετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι οπως τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:12 Ο The Djinn: #2.506 27-06-07 14:12 Σε ευχαριστω πολυ Κρονε! Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Ο Mitsos The Great: #2.507 27-06-07 14:15 Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστω πολυ Κρονε! Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Ο Mitsos The Great: #2.507 27-06-07 14:15 Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.508 27-06-07 14:20 Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:52 Η Giovanna έγραψε: #2.509 27-06-07 14:52 ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 14:57 Η dooo έγραψε: #2.510 27-06-07 14:57 Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:03 Ο Bill έγραψε: #2.511 27-06-07 15:03 Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xρόνια πολλά Μαριε! Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Ο The Djinn: #2.512 27-06-07 15:05 Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μitsos the great Χρόνια πολλά Μάριε Να τα εκατοστήσεις. Click για ανάπτυξη... 1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα βασιλη μου! Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από dooo: Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!! δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!! όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες Click για ανάπτυξη... Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια... Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!! Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω! Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:14 Η Γίδι έγραψε: #2.513 27-06-07 15:14 Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tanti Auguriii! Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 15:26 Η Corpse Bride: #2.514 27-06-07 15:26 Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα μαριονι, καθε ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:08 Ο Circadian: #2.515 27-06-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες! Click για ανάπτυξη... Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά! Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ). Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 16:41 Ο The Djinn: #2.516 27-06-07 16:41 Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια. Γιδακι να σαι καλα βρε συ. Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα? @corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"! Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις! Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι! Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:15 Ο Valder έγραψε: #2.517 27-06-07 17:15 Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά μακαρονά! Όσα κάθε φορά τα χρόνια σου, τόσες να γίνονται και οι ώρες (αντί για 24) της κάθε ημέρας σου μέχρι να τα εκατοστήσεις, για να μπορείς να χαίρεσαι παραπάνω τις ομορφιές της ζωής μα πάνω απ' όλα κάθε στιγμή απ' όλες αυτές να είσαι υγιής! Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #2.518 27-06-07 17:18 Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Circadian χρονια πολλα και σε σενα , δεν το ειχα προσεξει! στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:55 Η Palladin έγραψε: #2.519 28-06-07 10:55 Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρόνια πολλά Hunter και kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2007 στις 10:58 Η Isiliel έγραψε: #2.520 28-06-07 10:58 Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχουμε επέτειο σήμερα?!! Να ζήσεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.