Kakerlak
Περιβόητο μέλος
SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου underwater!!!!!Γλυκύτατε Μάριε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη και καλό πτυχίο.
Και το πτυχιο ευχομαι να ερθει καποτε γιατι με το "tour de σχολων" που εκανα...
η μεγαλυτερη απ'τις συμπαθειες μου εχει γενεθλια;;;;;
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΟΘΕΙΣ!!!
ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ evoyli μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραια!Αυτο σημαινει οτι δεχεσαι ετσ?Ζήτωωωωωωωωωωω
ΧΑ!Θα τους σκισω ολους τωρα!
τι εχει γενεθλια ενα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ?(ευκερια εψαχνα να το πω )
SUPER MARIO ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Τι καλη που εισαι κακερλακι μου.....
Να γιατι σου εχω αδυναμια!
Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου....
Χρόνια πολλά Λιλίτσα μου
Κάθε σου όνειρο είναι ευχή για εμένα
Σε ευχαριστω πολυ λιλιτσα μου ομορφη!!!!!!
Κι εσυ να μου εισαι καλα και το καλο που σου θελω ειναι να σε δω απο Ιταλια και συντομα!
Και το καλοκαιρι θα σε κλεψω ρε!Θα σε φερω Ναυπλιον!
Σε εκανα λιλιτσα?Μακια?
ΟΧΙ?!?!?!?!?Απαραδεκτος!!!!!
Xρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη κι υγεία Μάριο! Κάθε σου επιθυμία μία ευχή μου!
Να σαι καλα καλη μου κ.Ηunter, (Aka kajira)
Να εσιαι καλα κι εσυ και το amore σου και σου ευχομαι καθε ευτυχια και καθε επιτυχια, και φυσικα ΣΑΣ ευχομαι να παραμεινετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι οπως τωρα.
Κι εσυ με το καλο τον πρωτο σου πλατινενιο με το συγκροτημα!
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Να τα εκατοστήσεις.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις!
Giovanna
Επιφανές μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!!
όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ
και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις
χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες
Οτι επιθυμεις!Πάνω απ' όλα υγεια! Και στα 100.
1000 ευχαριστω Μητσαρα αθανατε!!!!!Μitsos the great
Χρόνια πολλά Μάριε
Να τα εκατοστήσεις.
Να 'σαι καλα βασιλη μου!Χρόνια πολλά ρε Μάριε, να τα χιλιάσεις
Και ό,τι επιθυμείς να το έχεις!
Κι εσενα οτι καλυτερο ευχομαι!
ΧΑΧΑ!Να τη η μικρη μου σιφουνας!!!!!!!!ΜΑΡΙΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ Giovanna μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελα μου δω να σε κάνω μάκια είπα!!!μη κουνιέσαι παιδί μου, δε θα πονέσεις!!!!μοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυατς!!!!
δώκε το χεράκι σου τώρα για χειραψία! έλα για αγκαλίτσα!!
όχι???? τι όχι?!?!?!??! ΟΧΙΕΣ!!! τσακίσου εδώ μικρο λατίνο λαβερ
και φέρε και το κεράκι που έβγαλες από τη τούρτα για να το κρύψεις
χρόνια σου πολλά, μικρέ μαριούλη και τέλιωνε επιτέλους με την Ιταλία, έχουμε και εμείς εδώ ανάγκες
Αφου το ξερεις οτι με το που μου λες "τσακισου" τοτε μονο ερχομαι με την μια...
Σε ευχαριστω πολυ Doing μου!!!!!
Απο Ιταλια θα τελειωσω κι εγω καποτε...ελπιζω!
Κι εγω δεν εκρυψα ποτε τα 6 κερακια που εντελως τυχαια χαθηκαν...
Alles Gute!!! Happy Birthdayyy!!!!!!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπητέ Circadian Χρονια Πολλά για χτες!
Έ! Δεν περίμενα να το προσέξει κανείς! Να 'σαι καλά!
Χρόνια πολλά στον Μάριο και τα λοιπά καρκινάκια του στεκιού Dolores, Ναταλία, μπάμπης ο ΟΚ και Μεταλού. Στον ακατανόμαστο Demelene που μου ρίχνει 2 μέρες υπόσχομαι ισάριθμο αριθμό φαπών όταν τον ξαναδώ από κοντά ( αρκεί να σκύψει λίγο ).
Και χρόνια πολλά στον PzMartin ( άσχετο... αυτός δεν είναι καν στο forum... μάλλον πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο ε? )
Γιδακι να σαι καλα βρε συ.
Σου πω, το δευτερο ειναι Γερμανικα?
@corpse...χαχα!Πολυ κορυφη το "Mαριονι"!
Κι εσυ οτι ποθας να το εχεις!
Σας ευχαριστω circadian και Μητσαρα!!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι!
Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλτατο Bill!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνια πολλά και στον δεμελένε και τον Circadian για τις προάλλες και στα υπόλοιπα παιδιά που τα χουν σήμερα!
Giovanna
Επιφανές μέλος
στο μαριο και τον δεμελενε, τα ειπα και απο αλλου..
Isiliel
Επιφανές μέλος
Να ζήσεται!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.