djimmakos
Διάσημο μέλος
δεν κανει τπτ!μου πηρες γλυκο;
Eυχαριστώ πολύ γι' αυτό που μου έστειλες
Ορίστε το γλυκό σου:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευχαριστω για το γλυκο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
σου αρεσε?
ευχαριστω για το γλυκο!
Τελειο ήταν...
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Ισι και Μοναχε να σας ευχομαι υγεια, πολλη αγαπη και πολλες ευτυχισμενες στιγμες στη ζωης σας που θα τις μοιραζεστε με τα πολυαγαπημενα σας προσωπα!!!
Πολυχρονοι και οι δυο!!!
Σου ευχομαι οτι καλυτερο και καθε ευτυχια στην ζωη σου!!!
Ακομα να χιαρομαστε και να χαιρονται την εορτη τους ο Μοναχος, η Ιsi και ολα τα παιδακια (μικρα και μεγαλα) που εχουν γιορτη σημερα.
xanp
Δραστήριο μέλος
Χρόνια πολλά Ισί και Μοναχέ και σε όλους τους Δημήτρηδες/Δήμητρες.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Tτς τς τς δε στα χουν μάθει καλάΗρώ δε ξέρω τι είναι το χαλόνι , αλλά πρέπει να είναι κάτι καλό λογικά .
Χαλόνι είναι το γκομενάκι, χρησιμοποιείται μόνο για γυναίκες.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Χρόνια πολλά και στον ψυχολόγο μας Μοναχό, αλλά και στην Isiliel, να χαίρεστε το όνομα σας
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Μπορούσες να το πεις κλαρίνο που ακούγεται και πιό ωραία.
Σε ξανά-ευχαριστώ για τις ευχές σου πάντως, αντέ και συ με ένα καλό παιδί και πάντα με την τρέλα που δέρνει εμάς που μένουμε προς Ήπειρο!
Και άλλα δύο καλά παιδιά να τα μοιράσουμε στη Καλυψώ και τη Φίλντα!
Κορπς ο Τσιπουριάρης σε ευχαριστεί και 'σένα για τις ευχές σου. Να έχεις ένα εξίσου καλό τετραήμερο και να είσαι πάντα καλά. Καλό παιδί θες εσύ; Πρέπει να έχει περισσέψει λίγο.
Και φυσικά να ευχαριστήσω και τη Μάρα για τις όμορφες ευχές της! Μαρα μου να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένη και να περάσεις τέλεια τη ζωή σου σαν φοιτήτρια!
Κουέ με λένε και Δημήτρη, οποτε σήμερα έχω γιορτογενέθλια, όχι απλά γενεθλιά. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, σου εύχομαι κάθε επιτυχία και να χαίρεσαι το μικρό Ωρίωνα.
Μάριε σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Να είσαι πάντα καλά, με επιτυχίες παντού και ερωτευμένος.
Xanp σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντοτε καλά.
Νεράιδα μου σε ευχαριστώ πολύ και σένα για τις ευχές σου. Σου εύχομαι και 'σένα ότι επιθυμείς. Τα καλά παιδιά μας τελίωσαν, έχει μείνει κακό παιδί αν θες, αλλά με μια τόσο δυναμική γυναίκα δίπλα του άκακο θα καταντήσει.
Fandago (το έγραψα σωστά τώρα), σε ευχαριστώ και σένα για τις ευχές σου. Να είσαι πάντα καλά και με κλαρίνα από δίπλα (δες πάνω). Στο επίπεδο "βαρέλι" έφτασα ήδη, τώρα χρειάζομαι μεγαλύτερο μέρος για τον Τσιπουριάρη.
Σας αφήνω τώρα γιατί έχω ετοιμασίες. Τα λέμε!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Κουέ με λένε και Δημήτρη, οποτε σήμερα έχω γιορτογενέθλια, όχι απλά γενεθλιά.
χι χι έβγαλα λαβράκι
χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου λοιπόν
chris_90
Διάσημο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Και άλλα δύο καλά παιδιά να τα μοιράσουμε στη Καλυψώ και τη Φίλντα!
Εντάξει, με τη Φίλντα θα τα βρούμε... Εκείνη Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, εγώ Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο
πς. Χρόνια πολλά και για τα γεννέθλιά σου Τσιπουράκο, εγώ μόνο για τη γιορτή ήξερα!! Να τα εκατοστήσεις και όοοο,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί! Άντε και με ένα καλό χαλόνι- χοχο
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρόνια Πολλά και σε όλες τις Δήμητρες και τους Δημήτρηδες...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ο,τι επιθυμείς να το καταφέρεις εύχομαι
Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου
------------
Moναχέ και Isi, χρόνια καλά και ειλικρινά . Nα περάσετε σούπερ στη γιορτή σας και κάθε μέρα επίσης!
Σε όλες τις υπόλοιπες Δήμητρες και Δημήτρηδες του στεκιού [που δεν μου ρχονται αυτή τη στιγμή ] χρόνια πολλά και καλά !
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Τσίπουρε, καλά μεθύσια και ό,τι άλλο κάνει ομοιοκαταληξία με αυτά...
Μοναχέ μου, υγεία κι ευτυχία και να μη χρειαστεί ποτέ να επισκεφτείς συνάδελφο για επαγγελματικούς λόγους.
Τέλος, στο φίλο μου το Δόκτορα, του εύχομαι καλή τύχη στη δοκιμασία του Τροχού...
Subject to change
e-steki.gr Founder
(στην ίσι έστειλα sms)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης να πω χρόνια πολλά και στον Μάριο κι ας μην έχει κάτι.
Μοναχέεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Isiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι όλοι οι άλλοι καλέ!!!
Να μας ζήσετε! Πάντα γεροί και δυνατοί!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.