The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο The Djinn: #5.421 01-11-08 13:30 Πολυχρονος ο μικρουλης σου ΚΟΥΕ μου!!!! Ευχομαι να ειναι παντα υγιης και να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις καθε μερα και στιγμη. Μακαρι να ευτυχισει στην ζωη του και να του πανε ολα καλα! Και παλι πολυχρονος ο κουκλος σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kalypso έγραψε: #5.422 01-11-08 13:40 ΚουΕ μου να χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σου εύχομαι να είναι υγιής, καλότυχος και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Isiliel έγραψε: #5.423 01-11-08 13:41 Εγώ τα είπα στον ίδιο Να τον χαίρεσαι Αναστασούλα μου. Να ζήσεις κάθε στιγμή της παιδικής του ηλικίας στο έπακρο! (Όταν θα είναι 12 ετών θα καταλάβεις πόσο σημαντική είναι αυτή η ευχή! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Valder έγραψε: #5.424 01-11-08 14:47 Ωπα, τι έγινε; Ο παίδαρος κλείνει τον 1ο του χρόνο ε; Χρόνια του πολλά λοιπόν, με υγεία ευτυχία και άλλα πολλά που θα του τα πούνε και οι υπόλοιποι ναι ναι βεβαίως βεβαίως, εγώ προχωράω στο δώρο ευθύς αμέσως: Μην ανησυχείς! Μέχρι να γίνεις 18 θα στη φυλάω εγώ! Όταν θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκμετάλλευση της αθωώτητάς σου, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί σου έφαγα τη γκόμενα! Να τη χαίρεσαι βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Ο fandago έγραψε: #5.425 01-11-08 15:10 Να σας ζήσει Αναστασία μου και να τον χαίρεστε ΜΕ τον άντρα της ζωής σου να μεγαλώνει και να σας κάνει περήφανους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Phoebe έγραψε: #5.426 01-11-08 15:17 Ωωωωωωωωωω!!!!! Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα Ωρίωνα!!!!!! Κακή Επιρροή μου να χαίρεσαι το μικρό σου ζουζουνάκι!!!!! Να είναι πάντα υγιείς, ευτυχισμένος και κάθε του χαμόγελο να είναι πηγή ευτυχίας και χαράς για εκείνον και για την οικογένεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο Great Chaos: #5.427 01-11-08 16:24 Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2008 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυχρονος ο μικρουλης σου ΚΟΥΕ μου!!!! Ευχομαι να ειναι παντα υγιης και να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις καθε μερα και στιγμη. Μακαρι να ευτυχισει στην ζωη του και να του πανε ολα καλα! Και παλι πολυχρονος ο κουκλος σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η kalypso έγραψε: #5.422 01-11-08 13:40 ΚουΕ μου να χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σου εύχομαι να είναι υγιής, καλότυχος και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Isiliel έγραψε: #5.423 01-11-08 13:41 Εγώ τα είπα στον ίδιο Να τον χαίρεσαι Αναστασούλα μου. Να ζήσεις κάθε στιγμή της παιδικής του ηλικίας στο έπακρο! (Όταν θα είναι 12 ετών θα καταλάβεις πόσο σημαντική είναι αυτή η ευχή! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Valder έγραψε: #5.424 01-11-08 14:47 Ωπα, τι έγινε; Ο παίδαρος κλείνει τον 1ο του χρόνο ε; Χρόνια του πολλά λοιπόν, με υγεία ευτυχία και άλλα πολλά που θα του τα πούνε και οι υπόλοιποι ναι ναι βεβαίως βεβαίως, εγώ προχωράω στο δώρο ευθύς αμέσως: Μην ανησυχείς! Μέχρι να γίνεις 18 θα στη φυλάω εγώ! Όταν θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκμετάλλευση της αθωώτητάς σου, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί σου έφαγα τη γκόμενα! Να τη χαίρεσαι βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Ο fandago έγραψε: #5.425 01-11-08 15:10 Να σας ζήσει Αναστασία μου και να τον χαίρεστε ΜΕ τον άντρα της ζωής σου να μεγαλώνει και να σας κάνει περήφανους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Phoebe έγραψε: #5.426 01-11-08 15:17 Ωωωωωωωωωω!!!!! Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα Ωρίωνα!!!!!! Κακή Επιρροή μου να χαίρεσαι το μικρό σου ζουζουνάκι!!!!! Να είναι πάντα υγιείς, ευτυχισμένος και κάθε του χαμόγελο να είναι πηγή ευτυχίας και χαράς για εκείνον και για την οικογένεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο Great Chaos: #5.427 01-11-08 16:24 Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2008 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚουΕ μου να χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σου εύχομαι να είναι υγιής, καλότυχος και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Isiliel έγραψε: #5.423 01-11-08 13:41 Εγώ τα είπα στον ίδιο Να τον χαίρεσαι Αναστασούλα μου. Να ζήσεις κάθε στιγμή της παιδικής του ηλικίας στο έπακρο! (Όταν θα είναι 12 ετών θα καταλάβεις πόσο σημαντική είναι αυτή η ευχή! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Valder έγραψε: #5.424 01-11-08 14:47 Ωπα, τι έγινε; Ο παίδαρος κλείνει τον 1ο του χρόνο ε; Χρόνια του πολλά λοιπόν, με υγεία ευτυχία και άλλα πολλά που θα του τα πούνε και οι υπόλοιποι ναι ναι βεβαίως βεβαίως, εγώ προχωράω στο δώρο ευθύς αμέσως: Μην ανησυχείς! Μέχρι να γίνεις 18 θα στη φυλάω εγώ! Όταν θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκμετάλλευση της αθωώτητάς σου, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί σου έφαγα τη γκόμενα! Να τη χαίρεσαι βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Ο fandago έγραψε: #5.425 01-11-08 15:10 Να σας ζήσει Αναστασία μου και να τον χαίρεστε ΜΕ τον άντρα της ζωής σου να μεγαλώνει και να σας κάνει περήφανους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Phoebe έγραψε: #5.426 01-11-08 15:17 Ωωωωωωωωωω!!!!! Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα Ωρίωνα!!!!!! Κακή Επιρροή μου να χαίρεσαι το μικρό σου ζουζουνάκι!!!!! Να είναι πάντα υγιείς, ευτυχισμένος και κάθε του χαμόγελο να είναι πηγή ευτυχίας και χαράς για εκείνον και για την οικογένεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο Great Chaos: #5.427 01-11-08 16:24 Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2008 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τα είπα στον ίδιο Να τον χαίρεσαι Αναστασούλα μου. Να ζήσεις κάθε στιγμή της παιδικής του ηλικίας στο έπακρο! (Όταν θα είναι 12 ετών θα καταλάβεις πόσο σημαντική είναι αυτή η ευχή! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Valder έγραψε: #5.424 01-11-08 14:47 Ωπα, τι έγινε; Ο παίδαρος κλείνει τον 1ο του χρόνο ε; Χρόνια του πολλά λοιπόν, με υγεία ευτυχία και άλλα πολλά που θα του τα πούνε και οι υπόλοιποι ναι ναι βεβαίως βεβαίως, εγώ προχωράω στο δώρο ευθύς αμέσως: Μην ανησυχείς! Μέχρι να γίνεις 18 θα στη φυλάω εγώ! Όταν θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκμετάλλευση της αθωώτητάς σου, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί σου έφαγα τη γκόμενα! Να τη χαίρεσαι βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Ο fandago έγραψε: #5.425 01-11-08 15:10 Να σας ζήσει Αναστασία μου και να τον χαίρεστε ΜΕ τον άντρα της ζωής σου να μεγαλώνει και να σας κάνει περήφανους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Phoebe έγραψε: #5.426 01-11-08 15:17 Ωωωωωωωωωω!!!!! Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα Ωρίωνα!!!!!! Κακή Επιρροή μου να χαίρεσαι το μικρό σου ζουζουνάκι!!!!! Να είναι πάντα υγιείς, ευτυχισμένος και κάθε του χαμόγελο να είναι πηγή ευτυχίας και χαράς για εκείνον και για την οικογένεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο Great Chaos: #5.427 01-11-08 16:24 Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2008 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωπα, τι έγινε; Ο παίδαρος κλείνει τον 1ο του χρόνο ε; Χρόνια του πολλά λοιπόν, με υγεία ευτυχία και άλλα πολλά που θα του τα πούνε και οι υπόλοιποι ναι ναι βεβαίως βεβαίως, εγώ προχωράω στο δώρο ευθύς αμέσως: Μην ανησυχείς! Μέχρι να γίνεις 18 θα στη φυλάω εγώ! Όταν θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκμετάλλευση της αθωώτητάς σου, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί σου έφαγα τη γκόμενα! Να τη χαίρεσαι βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Ο fandago έγραψε: #5.425 01-11-08 15:10 Να σας ζήσει Αναστασία μου και να τον χαίρεστε ΜΕ τον άντρα της ζωής σου να μεγαλώνει και να σας κάνει περήφανους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Phoebe έγραψε: #5.426 01-11-08 15:17 Ωωωωωωωωωω!!!!! Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα Ωρίωνα!!!!!! Κακή Επιρροή μου να χαίρεσαι το μικρό σου ζουζουνάκι!!!!! Να είναι πάντα υγιείς, ευτυχισμένος και κάθε του χαμόγελο να είναι πηγή ευτυχίας και χαράς για εκείνον και για την οικογένεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο Great Chaos: #5.427 01-11-08 16:24 Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2008 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ζήσει Αναστασία μου και να τον χαίρεστε ΜΕ τον άντρα της ζωής σου να μεγαλώνει και να σας κάνει περήφανους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Phoebe έγραψε: #5.426 01-11-08 15:17 Ωωωωωωωωωω!!!!! Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα Ωρίωνα!!!!!! Κακή Επιρροή μου να χαίρεσαι το μικρό σου ζουζουνάκι!!!!! Να είναι πάντα υγιείς, ευτυχισμένος και κάθε του χαμόγελο να είναι πηγή ευτυχίας και χαράς για εκείνον και για την οικογένεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο Great Chaos: #5.427 01-11-08 16:24 Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2008 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωωωωωωωωωω!!!!! Χρόνιααααααααα πολλάααααααααα Ωρίωνα!!!!!! Κακή Επιρροή μου να χαίρεσαι το μικρό σου ζουζουνάκι!!!!! Να είναι πάντα υγιείς, ευτυχισμένος και κάθε του χαμόγελο να είναι πηγή ευτυχίας και χαράς για εκείνον και για την οικογένεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο Great Chaos: #5.427 01-11-08 16:24 Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2008 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Πότε θα πάει φαντάρος και δεν θα το πάρουμε πρέφα, φιλενάδα... Περνάν τα χρόνια. Εύχομαι λοιπόν να περάσουν όμορφα και να δούμε το γλυκό μωρό με τα καστανά μάτια, που μας κοίταζαν εξεταστικά κι όλο περιέργεια, να χτυπάει τις γκόμενες του γερο-Βάλντερ και να σκάει ο ξεμωραμένος από τη ζήλια του. Κουέ μου, κάθε ευχή για το βλαστάρι σου, γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις μαμά super mod... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η roumana έγραψε: #5.428 01-11-08 17:47 Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μεγαλώσει και θα του πεις ένα παραμύθι... ...οτι τον αγάπησες και τον φρόντιζες όταν ακόμα ήταν στην κοιλιά σου, ότι του έκανες ένα ξεχωριστό θέμα και συζητούσες επί 9 μήνες (και βαλε) για εκείνον με 150 γνωστούς-άγνωστους, ότι στο τέλος εμείς είχαμε αγονία μεγαλύτερη από την δική σου στη γέννα, ότι χαρήκαμε και του ευχηθήκαμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε να είναι γερός και να ζήσει, ότι σήμερα που κλείνει ένα χρόνο ζωής του ευχόμαστε και πάλι να είναι γερός, και να ζήσει ευτυχισμένος (γιατί δεν υπάρχουν καλύτερες ευχές), και ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή η μαμά του είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, τη μοίραζε απλόχερα, και οι φίλοι της την αγαπανε για αυτο. ( Τι? Δεν είναι παραμύθι? Εμ… ενα ωραίο παραμύθι μοιάζει.) Χρόνια Πολλά, Ωρίωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:03 Η underwater: #5.429 01-11-08 18:03 Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά ΚΕ στο παιδάκι σου. Να γίνει χαρούμενο, να το αγαπάνε πάντα όπως αγαπιέται τώρα, να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Κακή Επιρροή: #5.430 01-11-08 18:10 έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχω συγκινηθεί τόσο πολύ που αυτή τη στιγμή δεν είμαι καν σε θέση να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για τις ευχές σας επιφυλάσσομαι δεν ξέρω πως πέρασε αυτός ο χρόνος... με τρομάζει όμως το γεγονός ότι δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Ο Γιώργος έγραψε: #5.431 01-11-08 18:26 Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μας ζήσει ο λεβέντης!! Καλότυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο vendetta έγραψε: #5.432 01-11-08 18:35 Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά στο μικρό μας Ωρίωνα...ΚουΕ να σου ζήσει, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής και να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας κάνει υπερήφανους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η Idril έγραψε: #5.433 01-11-08 18:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Γίδι έγραψε: #5.434 01-11-08 18:49 Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο The Djinn: #5.435 01-11-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ωρίωνααα!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!! Να απολαύσεις το παρτάκι σου και να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου τόσο ευτυχισμένος, όσο σε κάνει και θα σε κάνει η υπέροχη μαμά σου!!! Click για ανάπτυξη... Βρε συ Γιδι τι εχουμε πει...? Εχουμε ποσες φορες οτι απαγορευεται να ανεβαζουμε φωτογραφιες της ΟΔ χωρις να εχουν εγκριθει απο τον εικονιζομενο την καθε φορα. Δηλαδη θες να βγαλουμε το ποστ τωρα...? Τελος παντων δεν πειραζει. Ελπιζω να μην εχει προβλημα και ο Bill που του δημοσιευσαμε φωτογραφια απο τα πιο προσφατα γενεθλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η STAXTOULA: #5.436 04-11-08 17:05 Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xρόνια πολλά, σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα!!!! Click για ανάπτυξη... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafa Nadal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο Rafa Nadal: #5.437 05-11-08 19:20 H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H Tασούλα πάντως είχε χθες γενέθλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η sweety έγραψε: #5.438 05-11-08 19:21 και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 American Economist Kate1914 charmander Scandal Wonderkid User2350 Joji giannhs2001 Αντικειμενικός Nikos 7 Isida harry akritas SlimShady Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και σημερα το θυμηθηκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:00 Η !Βάλια! έγραψε: #5.439 05-11-08 20:00 τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 555 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 555 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τασούλα χρόνια πολλά για χτες then btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος...Μήπως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε σε "το καλύτερο μέλος του ischool" ή κάτι παρόμοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο chris_90 έγραψε: #5.440 05-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: btw, μόλις έγινα εθισμένος μέλος... Click για ανάπτυξη... Αν συνεχισω να γραφω με το ρυθμο που γραφω, θα γινω κι εγω σε λιγο! Και πιστεψε με ο χαρακτηρισμος αυτος θα μου ταιριαζει οσο κανενας αλλος! btw, χρονια πολλα Τασουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.