underwater
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιδού και η καθιερωμένη τουρτίτσα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Βαλάντω μου, πρόσεξε γιατί έχω πολλές επιθυμίες και θα βαρεθείς να εύχεσαιFandagouliiiiiiiiiiii μου Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κάθε επιθυμία σου ευχή μου!
Είναι θέμα οπτικής αγαπητέ Κώστα! Η χελώνα μου είναι μισοξύπνια και όχι μισοκοιμισμένη, οπότε είμαστε σε καλό δρόμοΝα έχεις ό,τι επιθυμείς (εάν ήδη δεν το έχεις) και ελπίζω κάποια στιγμή η μισοκοιμισμένη χελώνα σου να ξυπνήσει για τα καλά !!!
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε fielda (όχι στον εκπαιδευτικό τομέα, στον άλλο ), θα το πάρω σίγουρα κάποτε και αυτό το πτυχίο, αλλά μάλλον θα αυξήσω τον μέσο όρο αποφοίτησης της σχολής κατά πολύΝα είσαι καλός σε ό,τι κάνεις και καλό πτυχίο (ναι ναι ως νηπιαγωγός )
Δεν πειράζει, γιατί αν σε τέτοια ποτήρια πίναμε τσικουδιά (ρακή) θα είχαμε πρόβλημα σίγουρα Σε ευχαριστώ πολύ!Τα ποτά για σένα (δυστυχώς δεν υπάρχει smilie με τσικουδιά)!
Σε ευχαριστώ αγαπητή πολεμίστρια (γιαμ γιαμ η τούρτα), δεν μασάω (πολύ), άλλωστε εδώ και δύο μέρες τα πράγματα όντως έχουν ξεκινήσει να παίρνουν το δρόμο τους, ελπίζω να συνεχίσουν!Να είσαι πάντα καλά και μη μασάς, όλα στη ζωή βρίσκουν το δρόμο τους στο τέλος!
Σου εύχομαι χρόνια πολλά,να είσαι ευτυχισμένος και να έχει ότι ποθείς!
Επίσης καλή σταδιοδρομία.
Επίσης πλέον να αρχήσεις να κοιμάσαι νωρίτερα.
Το πόδι σου όπου πατάει να μην σείεται η γη και τα χελωνάκια στην υπογραφή σου να πληθήνουν.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση
Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και υγιής είναι τα σημαντικά... τα υπόλοιπα, έπονται
να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! (κι εγώ μέσα )
^^ποντικάκι^^
Νεοφερμένος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
τούρτες και τα συναφή βαριέμαι να ψάξω βολέψου με τις τούρτες που σου δώσαν ως τώρα
XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, με το καλό να πας ψηλά και να πετύχεις στη δουλειά σου, να είσαι ευτυχισμένος, να βρεις ένα/κρατήσεις το καλό κορίτσι [] και keep it that way... we like u
A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή
Rempeskes
Επιφανές μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης, να έχεις πάντα υγεία και γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες!
Ο 26ος χρόνος της ζωής σου να είναι ο πιο ευτυχισμένος till now με επιτυχίες επαγγελματικές/ερωτικές
Κάνε μια ευχή και σβήσε το κερί...
Σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Να ζησεις φιλε μου.
Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου.
Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος.
Και το σημεντικοτερο υγεια ε!!!!!!!
Μην μασας ποτε και να χαμογελας παντα!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
χρο ΟΟ οο ο νια πολλα κι ευτυχισμενα
μικρο βατραχι.
Υγεια, ευτυχια, και καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι
Neraida
Επιφανές μέλος
Θοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου...
Ευτυχισμενα γενεθλια να εχεις και να ζεις την καθε στιγμη με παθος, ετσι οπως σου αξιζει να τις γευεσαι....
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό ξαναπές τοΕπίσης πλέον να αρχίσεις να κοιμάσαι νωρίτερα.
Ευχαριστώ πολύ Μπιλι δε κιντ!
Σε ευχαριστώ Γιώργο και εγώ θα σου ευχηθώ να συνεχίσεις μέχρι τέλους να παίρνεις 10άρια!Δεν έχω σκεφτεί κάτι πρωτότυπο , οπότε απλά θα ευχηθώ να υγειαίνεις.
Φούρνος γκρεμίστηκε!Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν έχω έμπνευση
Η ΚουΕ δεν έχει έμπνευση! Απαιτώ δεύτερο post όταν θα έχεις!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ έτσι κι αλλιώς
Φυσικά, αλλά το αξίζουν όλοι! Άλλοι για να φτιάξουν όσα χάλασαν και οι υπόλοιποι για να πετύχουν περισσότεραχρόνια πολλά σε όλους γιατί το αξίζουνε!
Δεν είναι 2ν; Με άγχωσες τώρα....... ΝΟΤ!A... και να μην αργήσεις πολύ να γίνεις νηπιαγωγός γιατί έρχεται το ν+2 και θα σε πετάξουν έξω από τη σχολή
Να σαι καλά Αθηνά μου και εσύ με το καλό να πετύχεις όσα θέλεις.
Και εσύ να σαι καλά φιλόσοφεXιόνια πολλά! Πολύχρωμος
Μακάρι να πετύχω την κορούκλα σου, αλλά πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτή οποιαδήποτε σχολή πρώταφανταγκούλη μου χρόνια σου πολλά!!!!! θα γίνεις νηπιαγωγός any time soon??? σου'χω πελάτη
Ευχαριστώ συντοπίτισσα! Κερνάω ένα ντάκο για σένα!Haaaaaaaaappyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό ξαναπές το! Σε ευχαριστώ πολύ!Η ζωή σου να σε εκπλήσσει ευχάριστα, όπως τις τελευταίες μέρες!
Μάρκετ;Σου ευχομαι καθε ευτυχια και μακαρι να σου πανε ολα σουπερ στην ζωη σου.
το έχω βάλει στο πρόγραμμα Μάριε, ευχαριστώ πολύ!
Μου φαίνεται πως η ευχή σου βγήκε ήδη αληθινή, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμακαι καμια συστατικη για να βρισκεται σου ευχομαι
Ευχαριστώ! Πάντα να πετυχαίνεις έτσι τις ευχές
Από τα καλά όνειρα εννοείςΘοδωρη, χρονια πολλα σου ευχομαι και καθε σου ονειρο, ευχη μου...
Ευχαριστώ!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Καλυψούδι, δεν πέτυχε η πολλαπλή παράθεση και δεν σε ευχαρίστησαΕίσαι αυθεντικός, λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι -και αυτό είναι ένα προσόν που σπανίζει στις μέρες μας...
Ευχαριστώ πάρα πολύ, ομολογώ ότι γέλασα αρκετά με το post σου
Ευχαριστώ Κωσταντίνα και εγώ το εύχομαι αυτό!Ό,τι ποθείς να το πάθεις και σύντομα και μακάρι κάθε χρονιά σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη
Και εσύ τρομερέ πολίτη wannabe ντετέκτιβ, να είσαι πάντα καλά!Δαιμόνιε και τρομερέ ντετέκτιβ, σου έυχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια με ανθρώπους που σε αγαπάνε.....Να είσαι καλά πάντα.....!!!!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.