Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Guest 986132: #1.641 17-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι θα έκανες αν ξαφνικά κι ενώ είσαι σε σταθερή, μακροχρόνια σχέση, εμφάνιζες ΣΜΝ; Click για ανάπτυξη... "Με κεράτωσες, ρε;;;;" Τι θα έκανες αν έπεφτε στην αντίληψή σου πως κάποιος από εδώ μέσα σε σχολιάζει αρνητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 16:48 Η Aleksa έγραψε: #1.642 17-01-21 16:48 Τι να έκανα; Θα αποδεχόμουν το γεγονός πως υπάρχουν κι αυτοί που δεν διαθέτουν καλό γούστο. Τι θα έκανες αν ενώ είχες μαζέψει αρκετά χρήματα να αγοράσεις κάτι που ήθελες από καιρό, ένα αγαπητό πρόσωπο σου ζητούσε το ποσό αυτό για να καλύψει κάποια άμεσή του οικονομική ανάγκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 Ο Guest 209912: #1.643 17-01-21 18:00 Εξαρτάται. Αν η ανάγκη είχε σχέση με κάτι έκτακτο και απρόβλεπτο θα του έδινα τα χρήματα. Αν η ανάγκη ήτανε κάτι που μπορούσε να προβλέψει και το αμέλησε τότε θα κοιτούσα το ιστορικό του. Αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε θα του έδινα τα χρήματα. Εαν δεν ήτανε η πρώτη φορά δεν θα του τα έδινα, διότι δεν ειναι αποδεκτό για εμένα να συντηρείς τις κακές συνήθειες των άλλων στο όνομα της αγάπης. Αντιθέτως, όποιος αγαπά πραγματικά είναι διατέθημενος να δώσει κάποια σκληρά μαθήματα όταν χρειάζεται για το καλό του άλλου, ακόμη και όταν αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει ζημιά στη μεταξύ τους σχέση. Τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου πάθαινε ένα σοβαρό ατύχημα και έμενε αναπειρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:08 Η Agaphbou έγραψε: #1.644 17-01-21 18:08 Θα τον βοηθούσα να διαχειριστεί τη νέα καθημερινότητα και ψυχολογία του και θα βρίσκαμε κι έναν τρόπο να βολέψουμε τα οικονομικά αν επηρέαζε τη δουλειά του. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η πρώην σου τα έφτιαξε με την/τον αδερφή/ό σου; (έστω και υποθετικά αν δεν έχετε αδερφό-ή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Guest 515609: #1.645 17-01-21 18:22 Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Τι θα έκανες αν ο αδελφός/αδελφή σου φλέρταρε με την σχέση σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:45 Ο Gaspar έγραψε: #1.646 17-01-21 18:45 Θα τον άρπαζα θα του έριχνα 2-3 δυνατές, και θα του έλεγα σύνελθε ρε μαλακισμένο. Τι θα έκανες αν ο κολλητός/η σου φλέρταρε με την σχέση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.647 17-01-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι θα έκανες αν ξαφνικά κι ενώ είσαι σε σταθερή, μακροχρόνια σχέση, εμφάνιζες ΣΜΝ; Click για ανάπτυξη... "Με κεράτωσες, ρε;;;;" Τι θα έκανες αν έπεφτε στην αντίληψή σου πως κάποιος από εδώ μέσα σε σχολιάζει αρνητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 16:48 Η Aleksa έγραψε: #1.642 17-01-21 16:48 Τι να έκανα; Θα αποδεχόμουν το γεγονός πως υπάρχουν κι αυτοί που δεν διαθέτουν καλό γούστο. Τι θα έκανες αν ενώ είχες μαζέψει αρκετά χρήματα να αγοράσεις κάτι που ήθελες από καιρό, ένα αγαπητό πρόσωπο σου ζητούσε το ποσό αυτό για να καλύψει κάποια άμεσή του οικονομική ανάγκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 Ο Guest 209912: #1.643 17-01-21 18:00 Εξαρτάται. Αν η ανάγκη είχε σχέση με κάτι έκτακτο και απρόβλεπτο θα του έδινα τα χρήματα. Αν η ανάγκη ήτανε κάτι που μπορούσε να προβλέψει και το αμέλησε τότε θα κοιτούσα το ιστορικό του. Αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε θα του έδινα τα χρήματα. Εαν δεν ήτανε η πρώτη φορά δεν θα του τα έδινα, διότι δεν ειναι αποδεκτό για εμένα να συντηρείς τις κακές συνήθειες των άλλων στο όνομα της αγάπης. Αντιθέτως, όποιος αγαπά πραγματικά είναι διατέθημενος να δώσει κάποια σκληρά μαθήματα όταν χρειάζεται για το καλό του άλλου, ακόμη και όταν αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει ζημιά στη μεταξύ τους σχέση. Τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου πάθαινε ένα σοβαρό ατύχημα και έμενε αναπειρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:08 Η Agaphbou έγραψε: #1.644 17-01-21 18:08 Θα τον βοηθούσα να διαχειριστεί τη νέα καθημερινότητα και ψυχολογία του και θα βρίσκαμε κι έναν τρόπο να βολέψουμε τα οικονομικά αν επηρέαζε τη δουλειά του. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η πρώην σου τα έφτιαξε με την/τον αδερφή/ό σου; (έστω και υποθετικά αν δεν έχετε αδερφό-ή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Guest 515609: #1.645 17-01-21 18:22 Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Τι θα έκανες αν ο αδελφός/αδελφή σου φλέρταρε με την σχέση σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:45 Ο Gaspar έγραψε: #1.646 17-01-21 18:45 Θα τον άρπαζα θα του έριχνα 2-3 δυνατές, και θα του έλεγα σύνελθε ρε μαλακισμένο. Τι θα έκανες αν ο κολλητός/η σου φλέρταρε με την σχέση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.647 17-01-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να έκανα; Θα αποδεχόμουν το γεγονός πως υπάρχουν κι αυτοί που δεν διαθέτουν καλό γούστο. Τι θα έκανες αν ενώ είχες μαζέψει αρκετά χρήματα να αγοράσεις κάτι που ήθελες από καιρό, ένα αγαπητό πρόσωπο σου ζητούσε το ποσό αυτό για να καλύψει κάποια άμεσή του οικονομική ανάγκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 Ο Guest 209912: #1.643 17-01-21 18:00 Εξαρτάται. Αν η ανάγκη είχε σχέση με κάτι έκτακτο και απρόβλεπτο θα του έδινα τα χρήματα. Αν η ανάγκη ήτανε κάτι που μπορούσε να προβλέψει και το αμέλησε τότε θα κοιτούσα το ιστορικό του. Αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε θα του έδινα τα χρήματα. Εαν δεν ήτανε η πρώτη φορά δεν θα του τα έδινα, διότι δεν ειναι αποδεκτό για εμένα να συντηρείς τις κακές συνήθειες των άλλων στο όνομα της αγάπης. Αντιθέτως, όποιος αγαπά πραγματικά είναι διατέθημενος να δώσει κάποια σκληρά μαθήματα όταν χρειάζεται για το καλό του άλλου, ακόμη και όταν αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει ζημιά στη μεταξύ τους σχέση. Τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου πάθαινε ένα σοβαρό ατύχημα και έμενε αναπειρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:08 Η Agaphbou έγραψε: #1.644 17-01-21 18:08 Θα τον βοηθούσα να διαχειριστεί τη νέα καθημερινότητα και ψυχολογία του και θα βρίσκαμε κι έναν τρόπο να βολέψουμε τα οικονομικά αν επηρέαζε τη δουλειά του. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η πρώην σου τα έφτιαξε με την/τον αδερφή/ό σου; (έστω και υποθετικά αν δεν έχετε αδερφό-ή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Guest 515609: #1.645 17-01-21 18:22 Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Τι θα έκανες αν ο αδελφός/αδελφή σου φλέρταρε με την σχέση σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:45 Ο Gaspar έγραψε: #1.646 17-01-21 18:45 Θα τον άρπαζα θα του έριχνα 2-3 δυνατές, και θα του έλεγα σύνελθε ρε μαλακισμένο. Τι θα έκανες αν ο κολλητός/η σου φλέρταρε με την σχέση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.647 17-01-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαρτάται. Αν η ανάγκη είχε σχέση με κάτι έκτακτο και απρόβλεπτο θα του έδινα τα χρήματα. Αν η ανάγκη ήτανε κάτι που μπορούσε να προβλέψει και το αμέλησε τότε θα κοιτούσα το ιστορικό του. Αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε θα του έδινα τα χρήματα. Εαν δεν ήτανε η πρώτη φορά δεν θα του τα έδινα, διότι δεν ειναι αποδεκτό για εμένα να συντηρείς τις κακές συνήθειες των άλλων στο όνομα της αγάπης. Αντιθέτως, όποιος αγαπά πραγματικά είναι διατέθημενος να δώσει κάποια σκληρά μαθήματα όταν χρειάζεται για το καλό του άλλου, ακόμη και όταν αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει ζημιά στη μεταξύ τους σχέση. Τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου πάθαινε ένα σοβαρό ατύχημα και έμενε αναπειρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:08 Η Agaphbou έγραψε: #1.644 17-01-21 18:08 Θα τον βοηθούσα να διαχειριστεί τη νέα καθημερινότητα και ψυχολογία του και θα βρίσκαμε κι έναν τρόπο να βολέψουμε τα οικονομικά αν επηρέαζε τη δουλειά του. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η πρώην σου τα έφτιαξε με την/τον αδερφή/ό σου; (έστω και υποθετικά αν δεν έχετε αδερφό-ή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Guest 515609: #1.645 17-01-21 18:22 Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Τι θα έκανες αν ο αδελφός/αδελφή σου φλέρταρε με την σχέση σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:45 Ο Gaspar έγραψε: #1.646 17-01-21 18:45 Θα τον άρπαζα θα του έριχνα 2-3 δυνατές, και θα του έλεγα σύνελθε ρε μαλακισμένο. Τι θα έκανες αν ο κολλητός/η σου φλέρταρε με την σχέση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.647 17-01-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τον βοηθούσα να διαχειριστεί τη νέα καθημερινότητα και ψυχολογία του και θα βρίσκαμε κι έναν τρόπο να βολέψουμε τα οικονομικά αν επηρέαζε τη δουλειά του. Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο/η πρώην σου τα έφτιαξε με την/τον αδερφή/ό σου; (έστω και υποθετικά αν δεν έχετε αδερφό-ή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:22 Ο Guest 515609: #1.645 17-01-21 18:22 Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Τι θα έκανες αν ο αδελφός/αδελφή σου φλέρταρε με την σχέση σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:45 Ο Gaspar έγραψε: #1.646 17-01-21 18:45 Θα τον άρπαζα θα του έριχνα 2-3 δυνατές, και θα του έλεγα σύνελθε ρε μαλακισμένο. Τι θα έκανες αν ο κολλητός/η σου φλέρταρε με την σχέση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.647 17-01-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Τι θα έκανες αν ο αδελφός/αδελφή σου φλέρταρε με την σχέση σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:45 Ο Gaspar έγραψε: #1.646 17-01-21 18:45 Θα τον άρπαζα θα του έριχνα 2-3 δυνατές, και θα του έλεγα σύνελθε ρε μαλακισμένο. Τι θα έκανες αν ο κολλητός/η σου φλέρταρε με την σχέση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.647 17-01-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τον άρπαζα θα του έριχνα 2-3 δυνατές, και θα του έλεγα σύνελθε ρε μαλακισμένο. Τι θα έκανες αν ο κολλητός/η σου φλέρταρε με την σχέση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.647 17-01-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εύγε. Εξαίρετη επιλογή για την πρώην μου !!! Δεν θα με ενοχλούσε δηλαδή, από την στιγμή που είναι πρώην. Τώρα αν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα, ε θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 515609: #1.648 17-01-21 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2021 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: @hack3r το βουδιστικό μοναστήρι επέστρεψε Στην ερώτηση του Gaspar, θα προσπαθούσα μ' έναν ψύχραιμο διάλογο να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται έτσι και πώς αισθάνεται, θα της εξηγούσα πώς με κάνει να νιώθω κι εγώ κι αν το συνέχιζε, θα απομακρυνόμουν. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκλαιγε κάθε φορά που πηγαίνατε να τσακωθείτε; Click για ανάπτυξη... χαχαχα είναι πολλά τα χρόνια του διαλογισμού Αγάπη !!!! Θα ξενέρωνα. Όταν υπάρχει αγάπη εκατέρωθεν οι τσακωμοί είναι από τα καλύτερα πράγματα !!! Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 Ο Guest 209912: #1.649 17-01-21 21:00 Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο κλαίει. Κάποιες γυναίκες κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την ένσταση της στιγμής, ενώ άλλες κλαίνε χειριστικα για να τις λυπηθείς, να σταματήσει ο καυγάς, να πάει αλλού το θέμα και να τη γλιτώσουν. Κυρίως το κάνουν όταν φταίνε. Ε με την πρώτη περίπτωση το να κάνεις; Απλά μάλλον σταμάτας και κανεις ήρεμη κουβέντα. Με την δεύτερη χωρίζεις γιατι δεν ειναι καθόλου καλ σημάδια αυτά. Τωρα θα μου πεις πως το ξεχωριζεις; Ε μαλλον από την προθυμια της να λυθεί το θέμα και όχι απλά να ξεχαστεί. Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Τι θα έκανες αν ένα από τα παιδιά σου σε έβλεπε με φθόνο; Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κανει. Αν κάνουμε την κουβέντα πιο βρωμερη. Τι θα έκανες αν έπιανες την σχέση σου να παίζει μπάλα με γονιό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:32 Η Agaphbou έγραψε: #1.650 17-01-21 21:32 Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να παίζει μπάλα σημαίνει να ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα και η μάνα μου ας πούμε; Αν ναι, αυτόν θα τον χώριζα αλλά για τη μάνα μου θα πάθαινα τρομερό σοκ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι της συμβαίνει και συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα έκανες αν έβρισκες στην πόρτα σου τρία νεογέννητα κουταβάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.525 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Gaspar έγραψε: #1.651 17-01-21 21:47 Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τα πήγαινα σε καταφύγιο για αδέσποτα. Τι θα έκανες αν έμπαινες κατά λάθος σε χρονομηχανή και σε πεταγε το 50.000πχ σε μια φυλή Νεάντερταλ χωρίς δυνατότητα επιστροφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:52 Ο Guest 209912: #1.652 17-01-21 21:52 Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα γινόμουν ο θεος της φυλής που θα τους έδινε το δώρο της φωτιάς, της μετάλλουργιας και της αποτρίχωσης. Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο διευθυντής στη δουλειά κλέβει από την εταιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:06 Η Aura έγραψε: #1.653 17-01-21 23:06 Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προσπαθούσα να μαθευτεί χωρίς να φανώ εγώ . Τι θα έκανες αν ηθελες να χωρίσεις και το πρόσωπο σου έλεγε ότι δεν αντέχει χωρίς εσένα και θα αυτοκτονήσει και να μη χωρίσετε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 23:15 Ο Guest 209912: #1.654 17-01-21 23:15 Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον στην αρχή θα υπεκυπτα στον εκβιασμό λογο συναισθηματικο δεσιματος αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όλο αυτό θα μαζευοτανε μέσα μου και έφευγα χωρίς να με νοιάζει. Τι θα έκανες αν η σχέση σου έκανε σεξτινγκ με άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 04:32 Η EvanescenceQ: #1.655 18-01-21 04:32 Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα τον ρωταγα να μαθω το γιατι, φυσικα αν ειχε παιχτεί κατι αλλο θα εφευγα. Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ολα σου τα υπαρχοντα χαθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 05:20 Η Aleksa έγραψε: #1.656 18-01-21 05:20 Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρτάται πώς. Αν μου τα έκλεβαν θα έκανα τα δέοντα μήπως και ανακτήσω, έστω και μέρος αυτών. Αν τα έχανα σε μια καταστροφή (πυρκαϊά λ.χ.), θα θρηνούσα. Κι αν έβρισκα τη δύναμη θα ξεκίναγα να αποκτήσω άλλα. Αν σου έλεγαν πως χρειάζεται να εγκαταλείψεις άμεσα το κτήριο που μένεις κι είχες χρόνο να πάρεις ελάχιστα πράγματα, ποια θα ήταν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 22:33 Η EvanescenceQ: #1.657 18-01-21 22:33 νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω μια αλλαξια ρουχα και τα βασικα εγγραφα/ταυτοτητες και τη γατα μου Αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο τωρα και στο χθες τι θα επελεγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.934 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 02:29 Η Aleksa έγραψε: #1.658 19-01-21 02:29 Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 jellojina Chris2756 Paragontas7000 American Economist Ariana2018 Joji GeorgePap2003 Wonderkid Εχέμυθη Viedo Dreamer_SW Nikos 7 An_uknown_world giannhs2001 SlimShady Red harry akritas CiNeFiL Cookie_Monster LeoDel uni77 Νηματολάγνος Scandal Memetchi Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το χθες. Είσαι με τις πυτζάμες, δεν έχεις λουστεί και γενικά η όψη σου δείχνει χάλια από την τελευταία σου κατάχρηση (όποια κι αν είναι), όταν ξαφνικά σου χτυπάει το κουδούνι ο έρωτάς σου σε επίσκεψη-έκπληξη. Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 05:19 Η EvanescenceQ: #1.659 19-01-21 05:19 Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 113 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 113 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Του ανοιγω κανονικαο ερωτας μας βλέπει κι οταν ειμαστε στα κατω μας, στις ασχημες στιγμές μας, δεν ειναι μονο happy face σε ολακαι αν δε με ηθελε ετσι οπως περιεγραψες τοτε δεν θα ήταν καν ερωτας. Τι θα κάνατε αν σας δινονταν τρεις ευχές; Τι θα θέλατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 08:51 Η Agaphbou έγραψε: #1.660 20-01-21 08:51 1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1. Να μπορώ να τηλεμεταφέρομαι 2. 2Κ στην τράπεζα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνω 3. Να τελειώσει η ιστορία με τον κοβιντ γιατί κούρασε Τι θα έκανες αν σου ριχνόταν κολλητός/ή του πατέρα σου/της μάνας σου που ήταν γοητευτικός/ή και single; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.