Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:29 Η Aleksa έγραψε: #1.021 12-04-22 09:29 Τι να κάνουμε... Αφού είμαστε γλυκούληδες, εμείς φταίμε; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:35 Ο Guest 709611: #1.022 12-04-22 09:35 Eίστε, είστε...επιβεβαιώνω !!! Εμάς, σε όλες τις "έρευνες", παγόβουνα μάς ανεβάζουν, παγόβουνα μάς κατεβάζουν. Δεν μπορεί, θα λάμψει η αλήθεια, κάποια στιγμή... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:53 Η Aleksa έγραψε: #1.023 12-04-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Eίστε, είστε...επιβεβαιώνω !!! Εμάς, σε όλες τις "έρευνες", παγόβουνα μάς ανεβάζουν, παγόβουνα μάς κατεβάζουν. Δεν μπορεί, θα λάμψει η αλήθεια, κάποια στιγμή... Click για ανάπτυξη... Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:59 Ο Guest 709611: #1.024 12-04-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Click για ανάπτυξη... Ναι, ισχύει. Μα ισχύει και τ΄ άλλο...Είναι να μη σου βγει τ΄ όνομα που λένε. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά, ας πούμε, που σ΄ ακολουθούν μια ζωή. Π.χ. Σκορπιός : εκδικητικός, Καρκίκος : τρυφερός, Λέοντας : εγωιστής κ.λπ., κ.λπ... Τους Υδροχόους τούς λένε ψυχρούς και παγόβουνα. Σαν δεν ντρέπονται... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2022 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 10:02 Η RafAspa94: #1.025 12-04-22 10:02 Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:03 Ο Valder έγραψε: #1.026 12-04-22 11:03 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... OH COME ON! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:06 Ο Guest 709611: #1.027 12-04-22 11:06 Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:35 Ο Guest 709611: #1.022 12-04-22 09:35 Eίστε, είστε...επιβεβαιώνω !!! Εμάς, σε όλες τις "έρευνες", παγόβουνα μάς ανεβάζουν, παγόβουνα μάς κατεβάζουν. Δεν μπορεί, θα λάμψει η αλήθεια, κάποια στιγμή... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:53 Η Aleksa έγραψε: #1.023 12-04-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Eίστε, είστε...επιβεβαιώνω !!! Εμάς, σε όλες τις "έρευνες", παγόβουνα μάς ανεβάζουν, παγόβουνα μάς κατεβάζουν. Δεν μπορεί, θα λάμψει η αλήθεια, κάποια στιγμή... Click για ανάπτυξη... Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:59 Ο Guest 709611: #1.024 12-04-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Click για ανάπτυξη... Ναι, ισχύει. Μα ισχύει και τ΄ άλλο...Είναι να μη σου βγει τ΄ όνομα που λένε. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά, ας πούμε, που σ΄ ακολουθούν μια ζωή. Π.χ. Σκορπιός : εκδικητικός, Καρκίκος : τρυφερός, Λέοντας : εγωιστής κ.λπ., κ.λπ... Τους Υδροχόους τούς λένε ψυχρούς και παγόβουνα. Σαν δεν ντρέπονται... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2022 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 10:02 Η RafAspa94: #1.025 12-04-22 10:02 Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:03 Ο Valder έγραψε: #1.026 12-04-22 11:03 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... OH COME ON! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:06 Ο Guest 709611: #1.027 12-04-22 11:06 Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίστε, είστε...επιβεβαιώνω !!! Εμάς, σε όλες τις "έρευνες", παγόβουνα μάς ανεβάζουν, παγόβουνα μάς κατεβάζουν. Δεν μπορεί, θα λάμψει η αλήθεια, κάποια στιγμή...
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:53 Η Aleksa έγραψε: #1.023 12-04-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Eίστε, είστε...επιβεβαιώνω !!! Εμάς, σε όλες τις "έρευνες", παγόβουνα μάς ανεβάζουν, παγόβουνα μάς κατεβάζουν. Δεν μπορεί, θα λάμψει η αλήθεια, κάποια στιγμή... Click για ανάπτυξη... Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:59 Ο Guest 709611: #1.024 12-04-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Click για ανάπτυξη... Ναι, ισχύει. Μα ισχύει και τ΄ άλλο...Είναι να μη σου βγει τ΄ όνομα που λένε. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά, ας πούμε, που σ΄ ακολουθούν μια ζωή. Π.χ. Σκορπιός : εκδικητικός, Καρκίκος : τρυφερός, Λέοντας : εγωιστής κ.λπ., κ.λπ... Τους Υδροχόους τούς λένε ψυχρούς και παγόβουνα. Σαν δεν ντρέπονται... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2022 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 10:02 Η RafAspa94: #1.025 12-04-22 10:02 Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:03 Ο Valder έγραψε: #1.026 12-04-22 11:03 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... OH COME ON! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:06 Ο Guest 709611: #1.027 12-04-22 11:06 Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Eίστε, είστε...επιβεβαιώνω !!! Εμάς, σε όλες τις "έρευνες", παγόβουνα μάς ανεβάζουν, παγόβουνα μάς κατεβάζουν. Δεν μπορεί, θα λάμψει η αλήθεια, κάποια στιγμή... Click για ανάπτυξη... Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...)
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:59 Ο Guest 709611: #1.024 12-04-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Click για ανάπτυξη... Ναι, ισχύει. Μα ισχύει και τ΄ άλλο...Είναι να μη σου βγει τ΄ όνομα που λένε. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά, ας πούμε, που σ΄ ακολουθούν μια ζωή. Π.χ. Σκορπιός : εκδικητικός, Καρκίκος : τρυφερός, Λέοντας : εγωιστής κ.λπ., κ.λπ... Τους Υδροχόους τούς λένε ψυχρούς και παγόβουνα. Σαν δεν ντρέπονται... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2022 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 10:02 Η RafAspa94: #1.025 12-04-22 10:02 Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:03 Ο Valder έγραψε: #1.026 12-04-22 11:03 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... OH COME ON! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:06 Ο Guest 709611: #1.027 12-04-22 11:06 Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ε, αφού λίγο-πολύ το ξέρουμε όλοι πως εκείνοι που κάνουν τις "έρευνες", δεν είναι και οι αντικειμενικότεροι. Τα πορίσματά τους βασίζονται κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά τους βιώματα (π.χ. αν την έχει πατήσει κανα-δυό φορές από εκπροσώπους κάποιου συγκεκριμένου ζωδίου...) Click για ανάπτυξη... Ναι, ισχύει. Μα ισχύει και τ΄ άλλο...Είναι να μη σου βγει τ΄ όνομα που λένε. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά, ας πούμε, που σ΄ ακολουθούν μια ζωή. Π.χ. Σκορπιός : εκδικητικός, Καρκίκος : τρυφερός, Λέοντας : εγωιστής κ.λπ., κ.λπ... Τους Υδροχόους τούς λένε ψυχρούς και παγόβουνα. Σαν δεν ντρέπονται...
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 10:02 Η RafAspa94: #1.025 12-04-22 10:02 Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:03 Ο Valder έγραψε: #1.026 12-04-22 11:03 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... OH COME ON! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:06 Ο Guest 709611: #1.027 12-04-22 11:06 Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:03 Ο Valder έγραψε: #1.026 12-04-22 11:03 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... OH COME ON! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:06 Ο Guest 709611: #1.027 12-04-22 11:06 Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σουφλέ σοκολάτας, είμαστε τα λιονταράκια ε; Λογικό... είμαστε πειρασμός σαν τη σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... OH COME ON!
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:06 Ο Guest 709611: #1.027 12-04-22 11:06 Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!!
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:48 Ο Valder έγραψε: #1.028 12-04-22 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι...έτσι, πες της τα !!! Έτοιμη ήμουν κι εγώ... Δεν φτάνει που είναι ψώνια...κάτι τέτοια - άρθρα - τούς πάνε πετώντας στους αιθέρες !!! Click για ανάπτυξη... Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 11:53 Ο Guest 709611: #1.029 12-04-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #1.030 12-04-22 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:01 Η RafAspa94: #1.031 12-04-22 12:01 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (εγώ και η Ζουμπουλία) Σα δεν ντρέπεστε βρε λέω εγώ;! Υποκλιθείτε στον άρχοντα των πάντων για εξιλέωση
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 12:02 Ο Guest 709611: #1.032 12-04-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, η φήμη λέει ότι όταν ο Λέων πάει στον ψυχίατρο, βγάζει μια σταγόνα ιδρώτα από το στρες (ο ψυχίατρος). Όταν Ζυγός με Κριό πάει στον ψυχίατρο, ο ψυχίατρος βγαίνει τρέχοντας για να πάει σε ψυχίατρο. Θα είναι μια άνιση μάχη με τη λιονταρίνα. Click για ανάπτυξη... Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ.....
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:06 Ο Valder έγραψε: #1.033 12-04-22 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και όταν ο...Υδροχόος πάει στον ψυχίατρο, γίνονται φίλοι και ο ψυχίατρος κάθεται στον καναπέ...και ο Υδροχόος αγορεύει και λέει τα δικά του... Έτσι, για να προλάβω, τυχόν, αυτούς που θα μου την πουν... Συγγνώμη...εσύ δεν τα πας καλά με τα λιοντάρια ; "Επεκτάθηκες" ; Νόμιζα ότι μόνο με τους Ιχθύες*, είχες κάποιο θέμα... *βλ. Μυτ..... Click για ανάπτυξη... Η από πάνω σου είναι πλησίον τοπικώς του Ιχθύ, Λέων, Ολυμπιακός και με το λάθος χρώμα μαλλί. Πιο κόκκινο πανί μόνο σε παρέλαση στο Πεκίνο. Δεν είναι μονο το ζώδιο. Είναι όλο το πακέτο που ήρθε λάθος από το εργοστάσιο και θέλει αποτέφρωση.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:10 Η RafAspa94: #1.034 12-04-22 12:10 Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:14 Ο Valder έγραψε: #1.035 12-04-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Τι φταίω εγώ αν είμαι φτυστή/μοιάζω με τη λεγάμενη;! Πωπωπω, θα είμαι με πανοπλία από εδώ και στο εξής Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:18 Η RafAspa94: #1.036 12-04-22 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είσαι φτυστή η λεγάμενη. Η λεγάμενη ήταν Ιχθυς, κάργα Παναθηναικός και με το σωστό χρώμα μαλλί. Εσυ είσαι απλά λάθος. Πήγαινε κάνε δέκα καθαρτικές γύρες γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης και ξαναέλα. Σε φοβάμαι φίλε, σε φοβάμαι. Εσυ αν ήσουν serial killer θα σκότωνες κόσμο με παγοκόφτη στα μουλωχτά μες τη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια)
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:20 Ο Valder έγραψε: #1.037 12-04-22 12:20 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Σκοτώνω μόνο αλλόθρησκους, φίλτατε. Εαν ανήκεις σε αυτό το γκρουπ, σαν γνήσια λιονταρίνα, βγάζω νύχια και κατασπαράζω λαγούς, μπουγάτσες και χανουμάκια) Click για ανάπτυξη... Κάργα τριφύλλι. Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:28 Η Joji έγραψε: #1.038 12-04-22 12:28 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:39 Η Pak έγραψε: #1.039 12-04-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! () Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντασμένοι είναι, νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και πως όλοι πρέπει να τους προτιμούν, κι όταν δεν βγαινει αυτό αληθινό κάθονται σε μια γωνίτσα με διπλωμενα τα γονατάκια στο κρεβάτι κι αγκαλιά το λούτρινο και κλαίνε με λυγμούς σαν την πρωταγωνίστρια απο το Τουάηλαητ όταν της έφυγε ο γόης. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, είναι κι απ΄ αυτό...τα λιονταράκια (μας). Aυτοί φταίνε, λες, ή αυτοί που τους ονόμασαν...βασιλιάδες του ζωδιακού ; Ναι, ότι κλαίνε, κλαίνε. Το έχω δει ιδίοις όμμασι. Αλλά πάντα μόνοι, έτσι ; Να μην τους βλέπει κανείς. Και ποτέ δεν το παραδέχονται, κιόλας. Το ότι έκλαψαν... Δεν είναι...αέρας, παιδί μου !!! Δεν είναι σαν κι εμάς που είμαστε...αληθινοί στα πάντα μας. Στα όλα μας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Click για ανάπτυξη... Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( )
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 12:46 Η RafAspa94: #1.040 12-04-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! ()
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κακοήθειες Anyway, έχω να προτείνω εναλλακτικό τίτλο στο θρεντ: "Κραζοντας τα λιοντάρια" Οπως λέγαμε και στο δημοτικό κράζεις... θαυμάζεις! ( ) Click για ανάπτυξη... Υποκλίνομαι! Ευχαριστώ!! ()