Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,237 μηνύματα.
15-06-23
22:27
Αν έπρεπε να πιστέψουμε αυτά που γράφονται, θα έπρεπε να εισαι αξιαγάπητη.Πάντως τείνω να μη πιστεύω τόσο αυτά που γράφουν για κάθε χαρακτήρα ανάλογα με το ζώδιο, αν κι έχουν μια βάση αλήθειας.
Περισσότερο εμπιστεύομαι τη δική μου εμπειρία.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
15-06-23
22:29
Αξιαγάπητη μπορεί να μην είμαι,...
είμαι όμως αξιομνημόνευτη.
είμαι όμως αξιομνημόνευτη.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
02-08-23
14:08
Καιρό πολύ είχα να έρθω εδώ...
Και δεν έρχομαι μ' άδεια χέρια...
Και δεν έρχομαι μ' άδεια χέρια...
Άση Μπήλιου: Τούμπα όλα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου – Λεφτά, τύχη και καλές ευκαιρίες για 4 ζώδια
Πολλές ευκαιρίες για 4 ζώδια κρύβει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σύμφωνα με την Άση Μπήλιου. Μάλιστα, ο φετινός Αύγουστος θα έχει δύο
www.tilestwra.com
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,795 μηνύματα.
02-08-23
14:15
Αχα!!Άση Μπήλιου: Τούμπα όλα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου – Λεφτά, τύχη και καλές ευκαιρίες για 4 ζώδια
Πολλές ευκαιρίες για 4 ζώδια κρύβει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σύμφωνα με την Άση Μπήλιου. Μάλιστα, ο φετινός Αύγουστος θα έχει δύοwww.tilestwra.com
Πάλι εμείς τα παρθενάκια τίποτα... λες και κατουρήσαμε στο πηγάδι ένα πράμα
τίποτα με το μέρος μας. Τι να κάνουμε,άλλη φορά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...