Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
14-04-22
11:54
Καλό είναι. Ωραία τα λέει...
Είσαι ζέστη, βροχή ή αέρας; Τι δηλώνει το ζώδιό σου;
Με αυτό το είδος ταυτίζεσαι περισσότερο
www.astrology.gr
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
14-04-22
12:04
Τι λες τώρα;!
Φως, πολύ δυνατό φως. Μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα όταν ένας Λέων τριγυρίζει, αλλά μην τον κοιτάς για πολύ, διαφορετικά θα σου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο!
Οι Λέοντες είναι άτομα τολμηρά, αξιόπιστα και με εξαιρετικές ικανότητες.
Φως, πολύ δυνατό φως. Μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα όταν ένας Λέων τριγυρίζει, αλλά μην τον κοιτάς για πολύ, διαφορετικά θα σου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο!
Guest 709611
Επισκέπτης
14-04-22
12:07
Φως...λέει ότι είστε ; Δεν το είδα, το δικό σας...Τι λες τώρα;!
Ωχ...σ΄ έστειλα, άθελά μου, στα ουράνια. Είστε που είστε, συνεχώς, εκεί πάνω...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
14-04-22
12:13
Γλυκιά μου, ξέρω οτι είμαι το Φώς, γιαυτό και η φύση με όρισε να κάθομαι στον θρόνο για να φωτίζω τους υπόλοιπους...Φως...λέει ότι είστε ; Δεν το είδα, το δικό σας...
Ωχ...σ΄ έστειλα, άθελά μου, στα ουράνια. Είστε που είστε, συνεχώς, εκεί πάνω...
Δεν περιμένω κάτι αθράκια να επιβεβαιώσουν τα αυτονόητα...
15-04-22
23:33
Αν δεν παινέψουμε το υδάτινο σπίτι μας...
Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου
Guest 709611
Επισκέπτης
16-04-22
00:10
Συμφωνώ, για τους Σκορπιούς. Πολύ σωστά τα λέει...Αν δεν παινέψουμε το υδάτινο σπίτι μας...
Και φεύγω, γρήγορα, προτού μετανιώσω αυτό που ξεστόμισα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
16-04-22
00:48
μόνο φιλόδοξη δεν είμαι..Αν δεν παινέψουμε το υδάτινο σπίτι μας...
Guest 709611
Επισκέπτης
17-04-22
20:12
Άμα τα λέω εγώ...
Να που το είδα, επιτέλους, και γραμμένο...
Να που το είδα, επιτέλους, και γραμμένο...
Ο καβγάς αυτών των ζωδιακών ζευγαριών θα είναι ομηρικός
Αν τύχει και είσαι μπροστά, δε θα τον ξεχάσεις ποτέ
www.astrology.gr
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
17-04-22
20:16
Αν ο Κριος με τον Ζυγο τσακώνονται μεταξυ τους ομηρικά, τότε εγω που εχω και τα δυο μέσα μου... ετσι εξηγείται που πετάω πυρηνικά μετά.
Guest 709611
Επισκέπτης
17-04-22
20:19
Τώρα...εξηγείται, γιατί είσαι έτσι !!!Αν ο Κριος με τον Ζυγο τσακώνονται μεταξυ τους ομηρικά, τότε εγω που εχω και τα δυο μέσα μου... ετσι εξηγείται που πετάω πυρηνικά μετά.
Είσαι, αυτό που λέμε, δύο σε ένα...
Τί ζούμε κι εμείς, μαζί σου...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,223 μηνύματα.
17-04-22
20:48
Έχω ζήσει Κριό - Ζυγό σε γυναικεία έκδοση από πρώτο χέρι.Αν ο Κριος με τον Ζυγο τσακώνονται μεταξυ τους ομηρικά, τότε εγω που εχω και τα δυο μέσα μου... ετσι εξηγείται που πετάω πυρηνικά μετά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
17-04-22
20:50
Κοίτα, οι πυρηνικές δεν είναι πραγματικά νεύρα.Τώρα...εξηγείται, γιατί είσαι έτσι !!!
Είσαι, αυτό που λέμε, δύο σε ένα...
Τί ζούμε κι εμείς, μαζί σου...
Πραγματικά νεύρα έχω όταν αρχίσω τις ατάκες-καρφιά.
Είναι σα να ανοίγει ένα τρίτο μάτι ωμής ειλικρίνειας εκείνη την ώρα στο κεφάλι μου και να παίρνει εντελώς τον έλεγχο. Τέλειο timing, τέλειες ατάκες, μηδενικές ενοχές.
Ορίστε, ο Νίκος γνωρίζει προφανώς πολύ καλά σε τι αναφέρομαι.Έχω ζήσει Κριό - Ζυγό σε γυναικεία έκδοση από πρώτο χέρι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
17-04-22
20:55
Θυμάται κανείς πως βρίσκουμε τον ωροσκόπο εντωμεταξύ;
Guest 709611
Επισκέπτης
17-04-22
20:57
Μόνο...ο Νίκος γνωρίζει ; Κάτι σκαμπάζουμε κι εμείς, Ζυγέ, πίστεψέ με...Ορίστε, ο Νίκος γνωρίζει προφανώς πολύ καλά σε τι αναφέρομαι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
17-04-22
21:07
Όχι. Διάβαζε εσυ.Θυμάται κανείς πως βρίσκουμε τον ωροσκόπο εντωμεταξύ;
Guest 709611
Επισκέπτης
17-04-22
21:39
Πάντως το αρθράκι (μου), είναι πετυχημένο...
Αν ισχύει αυτό που λέτε για Ζυγό - Κριό, ισχύει (και το γνωρίζω από πρώτο χέρι...) και αυτό που λέει για Υδροχόο - Σκορπιό...
Μπράβο μου...
Αν ισχύει αυτό που λέτε για Ζυγό - Κριό, ισχύει (και το γνωρίζω από πρώτο χέρι...) και αυτό που λέει για Υδροχόο - Σκορπιό...
Μπράβο μου...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
18-04-22
02:26
Ζυγός είναιΌχι. Διάβαζε εσυ.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
18-04-22
09:12
Πολύ απλό, αρκεί να γνωρίζεις την ακριβή ώρα γέννησής σου: με αναζήτηση σε ιντερνετική αστρολογική σελίδα απ'όπου ανατρέχεις σε σχετικό πίνακα.Θυμάται κανείς πως βρίσκουμε τον ωροσκόπο εντωμεταξύ;
ή,
αν βαριέσαι,...
δες το παρακάτω:
*Σημειωτέον οτι αν γεννήθηκες σε μήνες κατά τους οποίους επικρατεί η θερινή ώρα, θα πρέπει να αφαιρέσεις μια ώρα από αυτήν που γεννήθηκες
Ως εκ τούτου, εξυπακούεται πως για όσους γεννήθηκαν σε χρονιές πριν την εφαρμογή της θερινής ώρας, δεν χρειάζεται να γίνει αυτός ο υπολογισμός.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,223 μηνύματα.
18-04-22
09:55
Τρόμαξα λίγο. Λέω δεν μπορεί να μην είμαι Σκορπιός, ακριβώς 12 το μεσημέρι, καλοκαίρι μες την καύτρα του Ήλιου. Ψάχτηκα στην βικιπαίδεια και τη γλίτωσα, στο τσακ.*Σημειωτέον οτι αν γεννήθηκες σε μήνες κατά τους οποίους επικρατεί η θερινή ώρα, θα πρέπει να αφαιρέσεις μια ώρα από αυτήν που γεννήθηκες
Ως εκ τούτου, εξυπακούεται πως για όσους γεννήθηκαν σε χρονιές πριν την εφαρμογή της θερινής ώρας, δεν χρειάζεται να γίνει αυτός ο υπολογισμός.
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
09:57
Περίμενε...για τον ωροσκόπο λέει...Τρόμαξα λίγο. Λέω δεν μπορεί να μην είμαι Σκορπιός, ακριβώς 12 το μεσημέρι, καλοκαίρι μες την καύτρα του Ήλιου. Ψάχτηκα στην βικιπαίδεια και τη γλίτωσα, στο τσακ.
Δηλαδή, είσαι...Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό ; Αυτό λες ;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.