06-04-22
20:44
Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει.Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο.
Καρκινάκι, ε;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
06-04-22
20:45
Ωχ...ωχ...Και ζεις ;Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο.
Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
06-04-22
21:02
Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά.Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει.
Καρκινάκι, ε;
Ναι, γνήσιο καρκινάκι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Oh yes. Μου έριξε μια πόρτα τόσο γερή που το ξεπέρασα σε χρόνο dt. Ήμουν και παιδάκι τότε, τι ήξερα.Ωχ...ωχ...Και ζεις ;
Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω...
Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων
06-04-22
21:11
Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε.Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά.
Ναι, γνήσιο καρκινάκι
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
06-04-22
21:31
Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος.Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
06-04-22
22:03
Note to self: Μην διαβάζεις τα ζώδια εν μέσω μαθηματος γερμανικών.
Καλά πήγε κι αυτό.
Καλά πήγε κι αυτό.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
07-04-22
11:36
Πολύ καλό, εγκρίνωΛέων
Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα.
----------
Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει...
Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού
Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο τουwww.astrology.gr
Βαλτοι είστε εδω μέσαΟ Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος.
Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό
Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γωΔεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις.
--------------
Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώΣκορπιοί καιΛέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού.
--------------
Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μαςΠοιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει..
-------------
Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι.Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο.
----------
Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε
Guest 709611
Επισκέπτης
07-04-22
11:44
Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)...Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι.
Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
07-04-22
12:52
Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικάΠροσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)...
Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι...
( )
Guest 709611
Επισκέπτης
07-04-22
12:55
Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας...Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά
( )
Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία...
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
13:05
"Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαιΔεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας...
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγωςΝαι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία...
07-04-22
17:26
Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους.Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων
Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα.Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος.
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
19:54
Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω.Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι
Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου;
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
19:58
Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο.
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
20:08
Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος"Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο.
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
20:09
Διδυμάκι μου είναι.Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος"
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
20:11
Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμεΔιδυμάκι μου είναι.
Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι
07-04-22
21:10
Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους.Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω.
Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.