finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 20:44 Η finesse έγραψε: #1.001 06-04-22 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει. Καρκινάκι, ε; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2022 στις 20:45 Ο Guest 709611: #1.002 06-04-22 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Ωχ...ωχ...Και ζεις ; Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:02 Η Joji έγραψε: #1.003 06-04-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει. Καρκινάκι, ε; Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ωχ...ωχ...Και ζεις ; Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω... Click για ανάπτυξη... Oh yes. Μου έριξε μια πόρτα τόσο γερή που το ξεπέρασα σε χρόνο dt. Ήμουν και παιδάκι τότε, τι ήξερα. Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2022 finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:11 Η finesse έγραψε: #1.004 06-04-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Click για ανάπτυξη... Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:31 Η Joji έγραψε: #1.005 06-04-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 22:03 Ο Valder έγραψε: #1.006 06-04-22 22:03 Note to self: Μην διαβάζεις τα ζώδια εν μέσω μαθηματος γερμανικών. Καλά πήγε κι αυτό. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 11:36 Η Pak έγραψε: #1.007 07-04-22 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει. Καρκινάκι, ε;
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2022 στις 20:45 Ο Guest 709611: #1.002 06-04-22 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Ωχ...ωχ...Και ζεις ; Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:02 Η Joji έγραψε: #1.003 06-04-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει. Καρκινάκι, ε; Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ωχ...ωχ...Και ζεις ; Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω... Click για ανάπτυξη... Oh yes. Μου έριξε μια πόρτα τόσο γερή που το ξεπέρασα σε χρόνο dt. Ήμουν και παιδάκι τότε, τι ήξερα. Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2022 finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:11 Η finesse έγραψε: #1.004 06-04-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Click για ανάπτυξη... Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:31 Η Joji έγραψε: #1.005 06-04-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 22:03 Ο Valder έγραψε: #1.006 06-04-22 22:03 Note to self: Μην διαβάζεις τα ζώδια εν μέσω μαθηματος γερμανικών. Καλά πήγε κι αυτό. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 11:36 Η Pak έγραψε: #1.007 07-04-22 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Ωχ...ωχ...Και ζεις ; Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω...
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:02 Η Joji έγραψε: #1.003 06-04-22 21:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει. Καρκινάκι, ε; Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ωχ...ωχ...Και ζεις ; Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω... Click για ανάπτυξη... Oh yes. Μου έριξε μια πόρτα τόσο γερή που το ξεπέρασα σε χρόνο dt. Ήμουν και παιδάκι τότε, τι ήξερα. Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2022 finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:11 Η finesse έγραψε: #1.004 06-04-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Click για ανάπτυξη... Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:31 Η Joji έγραψε: #1.005 06-04-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 22:03 Ο Valder έγραψε: #1.006 06-04-22 22:03 Note to self: Μην διαβάζεις τα ζώδια εν μέσω μαθηματος γερμανικών. Καλά πήγε κι αυτό. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 11:36 Η Pak έγραψε: #1.007 07-04-22 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Εγώ στο ερωτικό, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το συνεχίσω, λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά στο φιλικό μετράω δυνατές φιλίες με καρκινάκια. Είναι ταινία η φάση, δεν υπάρχει. Καρκινάκι, ε; Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ωχ...ωχ...Και ζεις ; Εντάξει, στο κομμάτι του έρωτα, γενικότερα, έχουν κάτι το μοναδικό οι Σκορπιοί που όμοιό του δεν υπάρχει. Οφείλω να το πω... Click για ανάπτυξη... Oh yes. Μου έριξε μια πόρτα τόσο γερή που το ξεπέρασα σε χρόνο dt. Ήμουν και παιδάκι τότε, τι ήξερα. Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:11 Η finesse έγραψε: #1.004 06-04-22 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Click για ανάπτυξη... Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:31 Η Joji έγραψε: #1.005 06-04-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 22:03 Ο Valder έγραψε: #1.006 06-04-22 22:03 Note to self: Μην διαβάζεις τα ζώδια εν μέσω μαθηματος γερμανικών. Καλά πήγε κι αυτό. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 11:36 Η Pak έγραψε: #1.007 07-04-22 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ωχ ωχ ωχ… Ναι ναι, σκορπιό φίλο είχα, σπάσαμε αλλά πολύ δυνατός δεσμός παρ’όλα αυτά. Ναι, γνήσιο καρκινάκι Click για ανάπτυξη... Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 21:31 Η Joji έγραψε: #1.005 06-04-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 22:03 Ο Valder έγραψε: #1.006 06-04-22 22:03 Note to self: Μην διαβάζεις τα ζώδια εν μέσω μαθηματος γερμανικών. Καλά πήγε κι αυτό. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 11:36 Η Pak έγραψε: #1.007 07-04-22 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Απαραίτητη διευκρίνιση: για άντρα Καρκίνο λέω, όχι Σκορπιό. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, βέβαια, Σκορπιός με Σκορπιό. Να δούμε ποιος θα επιβίωνε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Απριλίου 2022 στις 22:03 Ο Valder έγραψε: #1.006 06-04-22 22:03 Note to self: Μην διαβάζεις τα ζώδια εν μέσω μαθηματος γερμανικών. Καλά πήγε κι αυτό. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 11:36 Η Pak έγραψε: #1.007 07-04-22 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 11:36 Η Pak έγραψε: #1.007 07-04-22 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Λέων Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό, εγκρίνω ---------- Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ότι είμαι στην ίδια λίστα με το Σκορπιό, με ξεπερνάει... Αυτά είναι τα «κακά παιδιά» του ζωδιακού Στην πιάτσα, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, το καθένα για τον λόγο του www.astrology.gr Click για ανάπτυξη... Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Click για ανάπτυξη... Βαλτοι είστε εδω μέσα Αλλά πέρα από την πλάκα ισχύει, αλλα τολμώ να πω οτι με ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Ισχύει σε γενικές γραμμές, το εχω προσέξει και γω -------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σκορπιοί και Λέοντες… ουυ! Η κεφαλή του ζωδιακού. Click για ανάπτυξη... Σε συγχωρώ, αλλα μην επαναληφθεί αντίστοιχο λάθος παρακαλώ -------------- Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Ποιο ασταθές ζώδιο από τους Ζυγούς, δε νομίζω να υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... Εχουμε και ενα τρανό παράδειγμα ανάμεσα μας ------------- Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πρώτος μου έρωτας σκορπιός ήταν Κόλλημα ανεπανάληπτο. Click για ανάπτυξη... Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. ---------- Καλέ παινεψτε λίγο τα λιονταράκια να πούμε
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 11:44 Ο Guest 709611: #1.008 07-04-22 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν εχω ερωτευτεί, εχω ερωτευτεί μόνο μια φορά και ηταν με καρκινικακι. Click για ανάπτυξη... Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 12:52 Η Pak έγραψε: #1.009 07-04-22 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προσυπογράφω για τα καρκινάκια !!! Έχω κι εγώ ερ@@@@@εί (δεν μπορώ να τις γράφω εύκολα, αυτές τις λέξεις)... Είναι τρυφεροί και πολύ γλυκοί οι Καρκίνοι... Click για ανάπτυξη... Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( )
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2022 στις 12:55 Ο Guest 709611: #1.010 07-04-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχουν βέβαια και τα κακά τους, όπως όλα τα ζώδια πλην ενος φυσικά ( ) Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 13:05 Η Pak έγραψε: #1.011 07-04-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν θυμάμαι κακά...τί να σου πω. Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ. Αλλά, λογικά, ναι. Σαν άνθρωποι, κι αυτοί, θα ΄χουν τα δικά τους. Όπως όλοι μας... Click για ανάπτυξη... "Κακά" "κακά" δεν είναι, βασικά έχει σημασία και τι ψάχνει ο καθένας. Αυτός που γνωρίζω εγώ είναι/ηταν σε γενικές γραμμές ευθυνοφοβος και διακρινόταν για την έλλειψη θάρρος του. Προσωπικά δε με ενοχλούσε, γιατί ερχόταν σε ισορροπία με μένα που ολοι ξερουμε τι είμαι Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, σαφώς...δεν το συζητώ !!! Πλην ενός. Το έχουμε εμπεδώσει !!! Τόσες φορές που το ΄χουμε δει γραμμένο, το ΄χουμε μάθει παπαγαλία... Click για ανάπτυξη... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε στο χωριό μου και γι'αυτό πράττω αναλόγως
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 17:26 Η finesse έγραψε: #1.012 07-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Όλα τα ζώδια έχουν κάτι καλό στο ερωτικό. Εκτός των δίδυμων Click για ανάπτυξη... Μέχρι να στα σκάσει για τα καλά ένας Δίδυμος, αλλά έλα που σ' έχουν συγχρόνως και με τον ζουρλομανδύα. Ρώτα και μένα που τα τραβάω για 7 χρόνια (και τώρα μπαίνουμε στον 8ο). Σε κάνουν του γιατρού, πανάθεμά τους. Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι ναι το κατάλαβα. Άνδρες καρκίνους δεν τους μπορώ, ειλικρινά μιλώντας, όλοι όσοι ήξερα ήταν μυστήριοι. Δεν τους συναντώ και συχνά όμως. Σπάνιο είδος. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι. Να 'χω συναναστραφεί με 4; Απ' αυτούς μόνο με τον έναν είχαμε τρελή χημεία, επομένως, αναπόδραστα, πήγε και στο ερωτικό. Ήταν πολύ ωραίο κι έντονο, αλλά υπήρχαν άλλα στη μέση και μπήκε στ' ανεκπλήρωτα.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:54 Η Pak έγραψε: #1.013 07-04-22 19:54 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι Click για ανάπτυξη... Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 19:58 Η Joji έγραψε: #1.014 07-04-22 19:58 Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:08 Η Pak έγραψε: #1.015 07-04-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Κορίτσια καρκίνους ξέρω ΑΠΕΙΡΑ, αγόρια όμως πολύ πολύ λίγα. Και η φάση είναι ότι από κορίτσια, η κολλητή μου έχει γενέθλια 1 Ιουλίου, εγώ 2, ένας παλιός μου φίλος 3 Ιουλίου και στο παλιό μου τμήμα είχαμε και μια κοπέλα που είχε γενέθλια 31 Ιουνίου. Ήταν αστείο. Click για ανάπτυξη... Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος"
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:09 Η Joji έγραψε: #1.016 07-04-22 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγω εναν ξέρω που έχει γεννηθεί 2 Ιουλίου, ωστόσο δε γνώριζα οτι είναι "σπάνιο είδος" Click για ανάπτυξη... Διδυμάκι μου είναι.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 20:11 Η Pak έγραψε: #1.017 07-04-22 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Διδυμάκι μου είναι. Click για ανάπτυξη... Με μερικά χρόνια διαφορά, αλλα ναι διδυμακι σου. Προς τα πάνω η διαφορά , μην παρετε τηλέφωνο το ηθών να πούμε Ε αφού είναι δυσεύρετοι πάω να στείλω ενα μηνυματακι και έρχομαι
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Απριλίου 2022 στις 21:10 Η finesse έγραψε: #1.018 07-04-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γιατί; Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή σύμφωνα με ερευνες δε γεννιούνται αρκετοί άντρες μεταξύ 22 Ιουνίου και Ιουλίου; Click για ανάπτυξη... Ε, τι να σου πω. Μπορεί να με αποφεύγουν, και γι' αυτό να μην ξέρω πολλούς άντρες Καρκίνους.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Απριλίου 2022 στις 09:02 Η Aleksa έγραψε: #1.019 12-04-22 09:02 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Απριλίου 2022 στις 09:07 Ο Guest 709611: #1.020 12-04-22 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ;
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Click για ανάπτυξη... Μμμ...κρυάδες... Ενίσταμαι... Ώστε σερμπέτι...οι Καρκίνοι ε ;