Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:12 Ο Καvέvας έγραψε: #681 28-01-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... Click για ανάπτυξη... Αιτούμαι αλλαγή με Παρθένο. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:12 Ο Valder έγραψε: #682 28-01-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ελα τέρμα λάθος το σκιτσακι. Πώς γίνεται ο Κριός να την έχει στη θέση του που είναι τερμα ανιωθος? Και εγώ ας πούμε βαθιά συναισθηματική να βλέπω μια πίτσα? Άκυρο το σκιτσακι λέμε Click για ανάπτυξη... Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:12 Η Pak έγραψε: #683 28-01-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σας έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Αχ Αντζελα Δημητρίου, έτος δε θυμάμαι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:15 Η EvanescenceQ: #684 28-01-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:17 Ο Valder έγραψε: #685 28-01-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Τα μάτια σου σε γελάνε, μην παρασύρεσαι από αυτό που βλέπουν στην κυριολεξία. Δεν έχεις μια πίτσα στην καρδιά. Απλά η αγάπη σε θρέφει γιατί η ψυχή σου κατα βάθος* είναι καλή. *Πολύ βάθος EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #686 28-01-22 17:19 Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους; Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας; www.thessalonikiartsandculture.gr Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:22 Ο Guest 709611: #687 28-01-22 17:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... Click για ανάπτυξη... Αιτούμαι αλλαγή με Παρθένο.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:12 Ο Valder έγραψε: #682 28-01-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ελα τέρμα λάθος το σκιτσακι. Πώς γίνεται ο Κριός να την έχει στη θέση του που είναι τερμα ανιωθος? Και εγώ ας πούμε βαθιά συναισθηματική να βλέπω μια πίτσα? Άκυρο το σκιτσακι λέμε Click για ανάπτυξη... Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:12 Η Pak έγραψε: #683 28-01-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σας έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Αχ Αντζελα Δημητρίου, έτος δε θυμάμαι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:15 Η EvanescenceQ: #684 28-01-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:17 Ο Valder έγραψε: #685 28-01-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Τα μάτια σου σε γελάνε, μην παρασύρεσαι από αυτό που βλέπουν στην κυριολεξία. Δεν έχεις μια πίτσα στην καρδιά. Απλά η αγάπη σε θρέφει γιατί η ψυχή σου κατα βάθος* είναι καλή. *Πολύ βάθος EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #686 28-01-22 17:19 Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους; Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας; www.thessalonikiartsandculture.gr Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:22 Ο Guest 709611: #687 28-01-22 17:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ελα τέρμα λάθος το σκιτσακι. Πώς γίνεται ο Κριός να την έχει στη θέση του που είναι τερμα ανιωθος? Και εγώ ας πούμε βαθιά συναισθηματική να βλέπω μια πίτσα? Άκυρο το σκιτσακι λέμε Click για ανάπτυξη... Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:12 Η Pak έγραψε: #683 28-01-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σας έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Αχ Αντζελα Δημητρίου, έτος δε θυμάμαι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:15 Η EvanescenceQ: #684 28-01-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:17 Ο Valder έγραψε: #685 28-01-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Τα μάτια σου σε γελάνε, μην παρασύρεσαι από αυτό που βλέπουν στην κυριολεξία. Δεν έχεις μια πίτσα στην καρδιά. Απλά η αγάπη σε θρέφει γιατί η ψυχή σου κατα βάθος* είναι καλή. *Πολύ βάθος EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #686 28-01-22 17:19 Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους; Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας; www.thessalonikiartsandculture.gr Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:22 Ο Guest 709611: #687 28-01-22 17:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σας έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Αχ Αντζελα Δημητρίου, έτος δε θυμάμαι
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:15 Η EvanescenceQ: #684 28-01-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:17 Ο Valder έγραψε: #685 28-01-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Τα μάτια σου σε γελάνε, μην παρασύρεσαι από αυτό που βλέπουν στην κυριολεξία. Δεν έχεις μια πίτσα στην καρδιά. Απλά η αγάπη σε θρέφει γιατί η ψυχή σου κατα βάθος* είναι καλή. *Πολύ βάθος EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #686 28-01-22 17:19 Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους; Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας; www.thessalonikiartsandculture.gr Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:22 Ο Guest 709611: #687 28-01-22 17:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνεται. Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι. Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:17 Ο Valder έγραψε: #685 28-01-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Τα μάτια σου σε γελάνε, μην παρασύρεσαι από αυτό που βλέπουν στην κυριολεξία. Δεν έχεις μια πίτσα στην καρδιά. Απλά η αγάπη σε θρέφει γιατί η ψυχή σου κατα βάθος* είναι καλή. *Πολύ βάθος EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #686 28-01-22 17:19 Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους; Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας; www.thessalonikiartsandculture.gr Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:22 Ο Guest 709611: #687 28-01-22 17:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Τα μάτια σου σε γελάνε, μην παρασύρεσαι από αυτό που βλέπουν στην κυριολεξία. Δεν έχεις μια πίτσα στην καρδιά. Απλά η αγάπη σε θρέφει γιατί η ψυχή σου κατα βάθος* είναι καλή. *Πολύ βάθος
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #686 28-01-22 17:19 Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους; Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας; www.thessalonikiartsandculture.gr Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:22 Ο Guest 709611: #687 28-01-22 17:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους; Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας; www.thessalonikiartsandculture.gr
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:22 Ο Guest 709611: #687 28-01-22 17:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου. Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει? Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά. Μήπως σωθεί και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Ο Valder έγραψε: #688 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο. Παραμένει μια Click για ανάπτυξη... Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:23 Η EvanescenceQ: #689 28-01-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία... Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει μπλε καρδιά?
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Valder έγραψε: #690 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ψηφοφόροι του Κούλη
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η Pak έγραψε: #691 28-01-22 17:24 Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Ο Καvέvας έγραψε: #692 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη... Click για ανάπτυξη... Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη).
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:24 Η EvanescenceQ: #693 28-01-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης. Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες. Click για ανάπτυξη... Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες. Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ψηφοφόροι του Κούλη Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ουδείς...άσφαλτος Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου... Click για ανάπτυξη... Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:27 Ο Valder έγραψε: #694 28-01-22 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο; Click για ανάπτυξη... "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την."
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Ο Guest 709611: #695 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα... Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει...
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η EvanescenceQ: #696 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου... * μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη... Click για ανάπτυξη... Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:28 Η Pak έγραψε: #697 28-01-22 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: "Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την." Click για ανάπτυξη...
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Καvέvας έγραψε: #698 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει. Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Τι σημαίνει μπλε καρδιά? Click για ανάπτυξη... «Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα! Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.» Πηγή Astrology.gr Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:29 Ο Valder έγραψε: #699 28-01-22 17:29 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα? Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo. Click για ανάπτυξη... Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2022 στις 17:31 Η EvanescenceQ: #700 28-01-22 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Click για ανάπτυξη... Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα. Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια. Click για ανάπτυξη... Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονται