Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
26-01-22
23:13
ΕγκρίνωΚαι τώρα κάτι που βρήκα και που αφορά κυρίως @Pak; , @TheUltimateUnderdog;
και όλα τα λιονταράκια μας: View attachment 94969
View attachment 94970
Αλήθειες λένε τα παιδιάΕμεις οι Ζυγοί εις το πηγάδιον ουρήσαμε; Πολύ θωπεύετε τους λέοντας κατα την φοράν του πέλους.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
26-01-22
23:21
Λέων το καλύτερο ζώδιο… με διαφορά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,097 μηνύματα.
26-01-22
23:23
Λέων το καλύτερο ζώδιο… με διαφορά
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
26-01-22
23:27
Y. Γ Ημουν ανάμεσα σ'αυτην και την άλλη με το middle finger
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-01-22
12:27
Να πώς σε εκμεταλλεύεται το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του
Κανένα ζώδιο δεν έχει μόνο αγνές προθέσεις!
www.newsbomb.gr
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
27-01-22
13:29
Να πώς σε εκμεταλλεύεται το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του
Κανένα ζώδιο δεν έχει μόνο αγνές προθέσεις!www.newsbomb.gr
27-01-22
13:36
Ohh, here we go again. Let's see how this goes.
...
No, you know what? I've had enough of your fake little insult jabs. Disgraceful!
Χ (Incorrect).ΛΕΩΝ
Ο Λέων λατρεύει να νιώθει ευχαριστημένος με τον εαυτό του, αλλά τείνει να το παρατραβάει, χωρίς να συνειδητοποιεί τι κάνει;
Χ (They could care less).Αν ο Λέοντας έχει μια κακή μέρα, θέλει να το μάθει όλος ο κόσμος;
X (Really? You accusing me of controlling or pressurising anyone to baby me out of interest?).Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείς να πεις ότι ο Λέων σε χρησιμοποιεί; επειδή θα σε «πιέζει» διαρκώς; να τον κανακέψεις και να του κάνεις κομπλιμέντα για να νιώσει καλύτερα.
...
X (Honestly, I don't give a ...).Δεν είναι ότι νιώθει άσχημα με τον εαυτό του, απλώς θέλει να είναι ο καλύτερος; και εσύ να του το επιβεβαιώνεις.
Χ (“Stroking my ego” isn't included on my agenda).Έχει ένα ραντάρ διαρκείας που «εντοπίζει» το πως τον εκλαμβάνουν οι άλλοι και δεν θα διστάσει να βγει από το πρόγραμμά του, προκειμένου να προωθήσει το εγώ του;, αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρει έξτρα μπόνους (ακόμα και από εντελώς άγνωστα άτομα).
X (Would you stop saying that i'm being manipulative? Cut it out!).Αυτήν την «εκμετάλλευση»; του Λέοντα μπορεί να τη νιώσεις όταν βρεθείτε σ’ ένα club, εστιατόριο ή κάπου αλλού και όλοι βλέπουν πόσο σπουδαίος είναι και πόσο υπέροχα σου φέρεται.
X (Say it one more time and i'll knock your teeth so far down your throat that you'll have to stick a toothbrush inside your ass to brush them!).Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι σε χρησιμοποιεί;
✓ (Pff, what's wrong with us asking for a boost of our spirits?)[...] όταν νιώθει μοναξιά ζητά να του τονώσεις το ηθικό προσφέροντάς του «στοργή και προδέρμ».
No, you know what? I've had enough of your fake little insult jabs. Disgraceful!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
22:51
Αυτοπεποίθηση; Χα.
Guest 709611
Επισκέπτης
27-01-22
23:06
Ευχαριστούμε πολύ...
Ακριβώς, αυτό. Μα ακριβώς, για τους Υδροχόους...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Pak
Επιφανές μέλος
28-01-22
16:32
Guest 709611
Επισκέπτης
28-01-22
17:05
Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου...
* μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη...
28-01-22
17:08
Άρε @EvanescenceQ με τις (Domino's) pizzες σου...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
17:09
Ελα τέρμα λάθος το σκιτσακι. Πώς γίνεται ο Κριός να την έχει στη θέση του που είναι τερμα ανιωθος? Και εγώ ας πούμε βαθιά συναισθηματική να βλέπω μια πίτσα?Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου...
View attachment 95318
Άκυρο το σκιτσακι λέμε
Pak
Επιφανές μέλος
28-01-22
17:10
Δηλαδή έχω την καρδιά στο θεσπέσιο μουτράκι μου;Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου...
View attachment 95318
Τέλεια
Guest 709611
Επισκέπτης
28-01-22
17:11
Ουδείς...άσφαλτοςΕλα τέρμα λάθος το σκιτσακι. Πώς γίνεται ο Κριός να την έχει στη θέση του που είναι τερμα ανιωθος? Και εγώ ας πούμε βαθιά συναισθηματική να βλέπω μια πίτσα?
Άκυρο το σκιτσακι λέμε
Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.