28-01-22
17:12
Αιτούμαι αλλαγή με Παρθένο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,097 μηνύματα.
28-01-22
Γίνεται.Ελα τέρμα λάθος το σκιτσακι. Πώς γίνεται ο Κριός να την έχει στη θέση του που είναι τερμα ανιωθος? Και εγώ ας πούμε βαθιά συναισθηματική να βλέπω μια πίτσα?
Άκυρο το σκιτσακι λέμε
Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι.
Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά
ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
28-01-22
Αχ Αντζελα Δημητρίου, έτος δε θυμάμαιΟυδείς...άσφαλτος
Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σας έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-01-22
17:15
Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου.Γίνεται.
Ως Ζυγός με Ωροσκόπο Κριο επιβεβαιώνω απόλυτα το σκιτσάκι.
Μυαλό και καρδιά, πλημμύρα ...στην καρδιά
ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΩΘΟΣ. Δεν είναι. Το κατάλληλο κλειδί θέλει, δεν τον ανοίγουν όλα.
Ερμήνευσε και το δικό μου τι δείχνει?
Να μου το πεις όπως τα μεταφράζεις σωστά.
Μήπως σωθεί και το δικό μου
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,097 μηνύματα.
28-01-22
17:17
Τα μάτια σου σε γελάνε, μην παρασύρεσαι από αυτό που βλέπουν στην κυριολεξία.Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου.
Δεν έχεις μια πίτσα στην καρδιά.
Απλά η αγάπη σε θρέφει γιατί η ψυχή σου κατα βάθος* είναι καλή.
*Πολύ βάθος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-01-22
17:19
Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια βραδιά πάθους;
Μόλις περάσατε μια υπέροχη βραδιά πάθους. θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται ο/η σύντροφός σας;
www.thessalonikiartsandculture.gr
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-01-22
17:22
Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία...Α έτσι το δέχομαι εντάξει.Σωστη η ερμηνεία σου.
Εμείς, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
17:23
Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης.Τεσπα θα μείνει ανερμηνευτο.
Παραμένει μια
Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
17:23
Τι σημαίνει μπλε καρδιά?Αν και ο @Valder ..σού έδωσε την ερμηνεία του, εγώ θα προσθέσω ότι η πίτσα, οφείλεται και στο γεγονός, ότι οι Ταύροι αγαπούν πολύ το φαγητό. Το καλό φαγητό. Αυτή είναι μία άλλη ερμηνεία...
Εμεις, οι Υδροχόοι, έχουμε μπλε καρδιά, στο σκιτσάκι. Εν αντιθέσει, με τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
17:24
Ψηφοφόροι του ΚούληΤι σημαίνει μπλε καρδιά?
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
28-01-22
Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο;
28-01-22
Αιματοβαμμένη (και ραγισμένη).Αν και ο @Valder .Εν αντιθέσει, με εσάς τους υπόλοιπους που έχετε κόκκινη...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
Οχι εσύ μια χαρά το απάντησες.Μπορει να υποννοεί και οτι θα πεθανεις απο βουλωμενη αρτηρία λογω χοληστερίνης.
Ακου ανερμήνευτο. Δε σ αρεσε φαινεται και το αγνόησες.
View attachment 95319
Είδες η Υδροχόος έδωσε τη δικιά της ερμηνεία γι'αυτό είπα ανερμηνευτο είναι όπως το βλέπει ο καθένας και επόμενο είναι δεν υπάρχει μόνο μία άποψη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι καλέ τόσο επιφανειακό κάτι βαθύτερο θα είναιΨηφοφόροι του Κούλη
Καλα Ειπα να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι.Ουδείς...άσφαλτος
Σε κάθε περίπτωση, όχι επειδή σάς έχει...πίτσα, στην καρδιά, να βγάζεις άκυρη την πηγή μου...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
17:27
"Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την."Α μου αρέσουν οι ερμηνείες σας. Μπορείτε να δώσετε μία και για το βασιλικό ζώδιο;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-01-22
17:28
Ναι..υποθέτω, επειδή θεωρούν ότι εμείς οι Υδροχόοι δεν αφηνόμαστε ν' αγαπήσουμε δυνατά. Μας φοβίζουν τα αισθήματα...Τι σημαίνει μπλε καρδιά?
Δεν συμφωνώ. Σαν αγαπήσουμε κανείς δεν μας πιάνει...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα?Πόσο (και που*...) χτυπάει η καρδιά, του κάθε ζωδίου...
View attachment 95318
* μόλις, η γνώμη μου για τους Σκορπιούς, έγινε ακόμα χειρότερη...
Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo.
Pak
Επιφανές μέλος
28-01-22
"Είναι μονιμως κακιασμένη η φάτσα της που αναγκάστηκε η καρδιά να πάει εκει πάνω για να καλύψει το κακό θέαμα κρύβοντάς την."
28-01-22
17:29
«Το μπλέ είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα!Τι σημαίνει μπλε καρδιά?
Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.»
Πηγή Astrology.gr
Αν δεν ισχύει (ή δεν συμφωνεί με) το παραπάνω η @Υδροχόος, παρακαλώ να το διαψεύσει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
17:29
Τα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια.Μπλε καρδιά μήπως σημαίνει ταξιδιάρα σαν τη θάλασσα?
Ή με ενσυναίσθηση όπως τα μπλε παιδιά indigo.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
17:31
Για τους Λεοντες μου φαίνεται ότι αυτή η αρχηγική τους τάση τους κάνει να έχουν μια τεράστια καρδιά κατά βάθος που δεν χωράει εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι φαίνεται στην εικόνα.
Μια καρδιά που αν σε αφήσουν να μπεις είσαι τυχερός.
Πάντως γαλάζια παιδιά λεγονταιΤα indigo έχουν πιο μωβ αύρα, όχι τόσο γαλάζια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.