Τα άστρα και τα ζώδια μας βάζουνε εμπόδια

Εγώ...δηλώνω αθώα, σήμερα. Τίποτα δεν έκανα... :redface:

Το ρεπορτάζ...το έκανε άλλη !!! :P

Αλλά εγωιστές, είστε !! Είστε, μικρή μου...και παρά είστε...<3
Ignore Over It GIF

*Βασιλικό φορτηγό

Εγώ...δηλώνω αθώα, σήμερα. Τίποτα δεν έκανα... :redface:

Το ρεπορτάζ...το έκανε άλλη !!! :P

Αλλά εγωιστές, είστε !! Είστε, μικρή μου...και παρά είστε...<3
Εντωμεταξύ το κειμενακι έχει μια δόση αλήθειας λέει οι Λέοντες θέλουν να κάνουν οι ίδιοι τη συνέντευξη και αυτό το χω δει και στην @Pak θέλει να έχει τον έλεγχο της κουβέντας της ερώτησης .
Ακομα και στο παιχνίδι μου έγραψε αν είδες νιάου εδώ κάνω μόνο εγώ😂😂😂

Εντωμεταξύ το κειμενακι έχει μια δόση αλήθειας λέει οι Λέοντες θέλουν να κάνουν οι ίδιοι τη συνέντευξη και αυτό το χω δει και στην @Pak θέλει να έχει τον έλεγχο της κουβέντας της ερώτησης .
Ακομα και στο παιχνίδι μου έγραψε αν είδες νιάου εδώ κάνω μόνο εγώ😂😂😂
Εσύ χρυσό μου έχεις ακόμα πληκτρολόγιο;
Κάτι πρέπει να κάνω για αυτό...
Φρουροί! :queen:

Εεεεε..εντάξει, είναι ηγέτες τα Λιοντάρια. Όπως ακριβώς και στη φύση...ηγούνται. Τους αρέσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, να τους σέβονται και εκτιμούν όλοι κ.λπ., κ.λπ...

Απ΄ την άλλη, είναι γενναιόδωρα, πιστά και ευαίσθητα άτομα...

Mας έκανες την καρδιά περιβόλι... :P

Να κάτσει εκεί που είναι...Ευτυχώς, εμείς οι Υδροχόοι, αργούμε να πάμε μπροστά...αλλά, σαν πάμε, δεν ξαναγυρνάμε πίσω, που φωτιά να ΄χουν πάρει τα πάντα...Ακόμα και τα μπατζάκια του...

Τί ζώδιο είσαι, @Aleksa μου ; :)

Mας έκανες την καρδιά περιβόλι... :P

Να κάτσει εκεί που είναι...Ευτυχώς, εμείς οι Υδροχόοι, αργούμε να πάμε μπροστά...αλλά, σαν πάμε, δεν ξαναγυρνάμε πίσω, που φωτιά να ΄χουν πάρει τα πάντα...Ακόμα και τα μπατζάκια του...
Θες να ανταλλάξουμε προβλέψεις; :ermm:Να πάρεις εσύ την "ηρεμία" (με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται); :bleh:
(τι να πει κι ο Παρθένος! :hehe: )

Θες να ανταλλάξουμε προβλέψεις; :ermm:Να πάρεις εσύ την "ηρεμία" (με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται); :bleh:
Καρκινάκι ;;;:alljumpy:

Εεεεεε...γι΄ αυτό είσαι τόσο καλό παιδί, βρε συ !!! Τώρα εξηγείται...:P

:hug:<3

Χαχαχαχαχααααααα...τώρα είδα τα του Παρθένου !!! Ποιός στη χάρη τους... :P

Καρκινάκι ;;;:alljumpy:

Εεεεεε...γι΄ αυτό είσαι τόσο καλό παιδί, βρε συ !!! Τώρα εξηγείται...:P

:hug:<3
ωωω, σ'ευχαριστώ..:kissing:

f78af98cf.gif

Τελικά δείχνει να τα πηγαίνω πολύ καλά με Υδροχόους. :happy:

Αν και τόσο καλή δεν είμαι, απλώς δεν θα έχω κλείσει πρώτο καζάνι-πίστα.:hehe:

ωωω, σ'ευχαριστώ..:kissing:

f78af98cf.gif

Τελικά δείχνει να τα πηγαίνω πολύ καλά με Υδροχόους. :happy:

Αν και τόσο καλή δεν είμαι, απλώς δεν θα έχω κλείσει πρώτο καζάνι-πίστα.:hehe:
Ναι, Υδροχόος με Καρκίνο έχουν καρμική σχέση. Τα πάνε, απίστευτα, καλά. Αυτό που λέμε δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουν... :hug: <3

Με τα Λιοντάρια δεν τα πάμε, καθόλου, καλά (εξαιρούνται αυτά τα δυο, που κυκλοφορούν εδώ μέσα...:P). Και με τους Σκορπιούς είμαστε στα μαχαίρια. Είμαστε ανεξάρτητοι κι αυτοί μας θέλουν του χεριού τους...Ό,τι να ΄ναι...

Σκορπιός
Η φίλη Υδροχόος θα χάρηκε πολύ τώρα. :scratchhead::whistle:
Χάρηκα και δεν χάρηκα... :P

Όχι, εντάξει...οι άντρες Σκορπιοί είναι μυστήριοι. Με τις γυναίκες δεν έχω κανένα απολύτως θέμα...;)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χάρηκα και δεν χάρηκα... :P

Οκ, εντάξει...οι άντρες Σκορπιοί είναι μυστήριοι. Με τις γυναίκες δεν έχω κανένα απολύτως θέμα...;)
Ευχαριστώ για το free pass, αλλά αναγνωρίζω πως έχουμε κι εμείς τα προβλήματά μας.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back