Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-01-22
18:26
Κάπου διάβασα ότι, από αύριο, ο Ερμής θα είναι στον Υδροχόο μέχρι και 9 Μάρτη...
Δεν ξέρω τί μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου...Και Ερμής και Υδροχόος, μαζί, δεν παλεύεται...
Δεν ξέρω τί μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου...Και Ερμής και Υδροχόος, μαζί, δεν παλεύεται...
Guest 709611
Επισκέπτης
03-01-22
10:42
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
04-01-22
12:07
Εχω πει οτι δεν πιστεύω στα ζώδια, αλλα με το συγκεκριμένο meme ταυτίστηκα
Guest 709611
Επισκέπτης
04-01-22
12:56
Ούτε κι εγώ πιστεύω...αλλά ταυτίζομαι, απόλυτα...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
04-01-22
13:26
Κι εγώ ταυτίζομαι με αυτά
07-01-22
20:29
Καλέ που είστε όλοι; Τι γίνεται ζωδιάκια;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
07-01-22
20:32
Μα καλά δεν έχετε καταλάβει πως τα άστρα και τα ζώδια μας φερνουμε εμπόδια ?Τσάμπα βραχνιασε η Κατερίνα η Στανιση να το φωνάζει τόσα χρόνιαΚαλέ που είστε όλοι; Τι γίνεται ζωδιάκια;
Και τον ωροσκόπο. Δεν παίζουμε με αυτά
Guest 709611
Επισκέπτης
07-01-22
20:33
Με τον Ερμή στον Υδροχόο που να είμαστε ;;Καλέ που είστε όλοι; Τι γίνεται ζωδιάκια;
Και Ερμής και Υδροχόος μαζί δεν παλεύεται...Εγώ, ειδικά, που ανήκω σ' αυτό το ζώδιο όλα τα κουλά, του κόσμου, πάνω μου τα νιώθω. Δεν την παλεύω, λέμε...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
07-01-22
20:34
η Αση ειπε οτι φετος ειναι η χρονια σαςΜε τον Ερμή στον Υδροχόο που να είμαστε ;;
Και Ερμής και Υδροχόος μαζί δεν παλεύεται...Εγώ, ειδικά, που ανήκω σ' αυτό το ζώδιο όλα τα κουλά, του κόσμου, πάνω μου τα νιώθω. Δεν την παλεύω, λέμε...
Guest 709611
Επισκέπτης
07-01-22
20:40
Άμα το 'πε αυτή ησύχασα !!!η Αση ειπε οτι φετος ειναι η χρονια σας
Μόνο εξωγήινους μού μένει να δω, ακόμα δεν πρόλαβε να μπει το καινούριο έτος...Όλα τ' άλλα τα 'χω δει...
Θες τον Ερμή να στον χαρίσω ; Ταύρος δεν είσαι ; Θα τα πάτε καλύτερα...
Μόνο παρ' τον από πάνω μου...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
07-01-22
20:41
Στα σοβαρά τι κάνουν τα ζώδια μένοντας σπίτι
07-01-22
20:45
Εγώ πάντως φέτος διάβασα ότι είναι η χρονιά όλων μας
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
07-01-22
20:45
ετσι ακριβως!Εγώ πάντως φέτος διάβασα ότι είναι η χρονιά όλων μας
07-01-22
20:51
Ναι βρε... σκέψου λίγο θετικά και όλα θα πάνε σούπερετσι ακριβως!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
07-01-22
21:17
“Δεν σε γερνάει η ζωή. Οι σκέψεις σου σε γερνούν, οι φόβοι σου σε γερνούν και όλα τα δε μπορώ σου”Ναι βρε... σκέψου λίγο θετικά και όλα θα πάνε σούπερ
-Χόρχε Μπουκάι
Guest 709611
Επισκέπτης
11-01-22
21:10
Να 'τα...να 'τα...
https://www.astrology.gr/erotikh-as...-tha-zisoyn-ena-dynato-erota-fetos-to-xeimona"
Τα λιονταράκια...χάσατε...
https://www.astrology.gr/erotikh-as...-tha-zisoyn-ena-dynato-erota-fetos-to-xeimona"
Τα λιονταράκια...χάσατε...
Guest 709611
Επισκέπτης
12-01-22
15:16
Πού είσαι...Λέοντα Βου ;Η κατάταξη είναι η ίδια όπως πάντα. Δεν θυμάμαι να κληροδοτήθηκε ποτέ η αρχηγία των λιονταριών και βασιλεία της ζούγλας σε θήλυ.
Μας έλειψες...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,135 μηνύματα.
12-01-22
15:37
Τι λένε τα ζώδια για Ζυγό με Κριό φέτος, θα βρουμε καναν άνθρωπο της προκοπής ή θα κάνουμε άλλη μια λ-ετία cater σε ψυχοπαθέστατες;
Guest 709611
Επισκέπτης
12-01-22
15:53
Χμμμμ...το καλό είναι ότι έχεις το Δία, στο ζώδιό σου...Τι λένε τα ζώδια για Ζυγό με Κριό φέτος, θα βρουμε καναν άνθρωπο της προκοπής ή θα κάνουμε άλλη μια λ-ετία cater σε ψυχοπαθέστατες;
Έχεις και Σελήνες (τέσσερεις, στον αριθμό), που ευνοούν τύχη και πρόοδο...
Θα έχεις (και για να μην παραπονιέσαι...), από κάποιο σημείο και μετά, και τον Άρη. Ο οποίος θα γυρίσει ανάδρομος...Λυπάμαι...
Για περισσότερα....κινέζικα, δες εδώ :
Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο
Ζυγέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022!
www.astrology.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.