Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,132 μηνύματα.
12-01-22
15:59
Iuppiter omnipotens, audacibus adnue coeptisΧμμμμ...το καλό είναι ότι έχεις το Δία, στο ζώδιό σου...
Έχεις και Σελήνες (τέσσερεις, τω αριθμώ), που ευνοούν τύχη και πρόοδο...
Θα έχεις (και για να μην παραπονιέσαι...), από κάποιο σημείο και μετά, και τον Άρη. Ο οποίος θα γυρίσει ανάδρομος...Λυπάμαι...
Για περισσότερα....κινέζικα, δες εδώ :
Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο
Ζυγέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022!www.astrology.gr
Πάμε πάμε!
Φχαρστω δροχοάκιμ!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
12-01-22
16:08
Ποιός σε πιάνει...με παντοδύναμο Δία !!!Iuppiter omnipotens, audacibus adnue coeptis
Πάμε πάμε!
Φχαρστω δροχοάκιμ!
Θα δώσεις και σ' εμάς, λίγη δύναμη...να 'χουμε ν' αντλούμε...
Παρακαλώ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,132 μηνύματα.
12-01-22
16:11
Και που να σου αρχίσω για το πως αυτή η παντοδυναμία του πατέρα Δια, μπορεί να συνδυαστεί με την "εωσφορίζουσα" χάρη του Υπερβόρειου Απόλλωνα που είναι το γλυκούτσικο Alter Ego μου.Ποιός σε πιάνει...με παντοδύναμο Δία !!!
Θα δώσεις και σ' εμάς, λίγη δύναμη...να 'χουμε ν' αντλούμε...
Παρακαλώ...
Κάτσε και θα γίνει γλέντι φέτος.
Guest 709611
Επισκέπτης
12-01-22
16:16
Δηλαδή, σαν να λέμε, θα πάρουν μπρος οι...μηχανές πάλι ; Κάτι τέτοιο διαισθάνομαι...Και που να σου αρχίσω για το πως αυτή η παντοδυναμία του πατέρα Δια, μπορεί να συνδυαστεί με την "εωσφορίζουσα" χάρη του Υπερβόρειου Απόλλωνα που είναι το γλυκούτσικο Alter Ego μου.
Κάτσε και θα γίνει γλέντι φέτος.
Τρεχάτε ποδαράκια μου...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
12-01-22
17:27
Guest 709611
Επισκέπτης
13-01-22
17:59
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Guest 709611
Επισκέπτης
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
13-01-22
19:48
γιατι ψεματα ειναι?λιγακι τοσο δα ε?Ορίστε;
Guest 709611
Επισκέπτης
13-01-22
19:49
Φώναξε και τον Λέοντα Βου...να μη χάσει τα μαντάτα !!!Ορίστε;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
13-01-22
19:51
Πέρα από την πλάκα δε νομίζω οτι με περάσατε για ψωνάρα, τουλάχιστον αυτό ελπιζωγιατι ψεματα ειναι?λιγακι τοσο δα ε?
Πρέπει ο,τι ανεβάζουμε να έχει δυο κατηγορίες στο ζώδιο λεων.Φώναξε και τον Λέοντα Βου...να μη χάσει τα μαντάτα !!!
Π.χ εδώ αν ήταν έγκυρη πηγή θα έγραφε:
ΛεωνΑ: Ενα αξιολάτρευτο, χαρισματικό, υπέρλαμπρο λιονταράκι
ΛεωνΒ: Ενα ταπεινό, ευγενικό λιονταράκι(β)
Guest 709611
Επισκέπτης
13-01-22
19:54
To ξέρεις ότι δεν σε περνάμε για κάτι τέτοιο...Πέρα από την πλάκα δε νομίζω οτι με περάσατε για ψωνάρα, τουλάχιστον αυτό ελπιζω
Μ΄ αυτή τη λογική...εγώ με τόσα χοροπηδητά είμαι, εντελώς, για τα πανηγύρια...
Πρέπει να κάνουμε αναλυτικό ρεπορτάζ, δηλαδή. Οκ, Υψηλοτάτη...deal !!Πρέπει ο,τι ανεβάζουμε να έχει δυο κατηγορίες στο ζώδιο λεον.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
13-01-22
19:55
Πέρα από την πλάκα δε νομίζω οτι με περάσατε για ψωνάρα, τουλάχιστον αυτό ελπιζω
Πρέπει ο,τι ανεβάζουμε να έχει δυο κατηγορίες στο ζώδιο λεων.
αυτο ειναι καλυτερο πιστευω
Guest 709611
Επισκέπτης
14-01-22
11:54
Έκτακτο παράρτημα...
Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω από 15/01/2022 - Asi Biliou
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας και δεν θα σας παιδέψει τόσο πολύ όσο
asibiliou.gr
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Guest 709611
Επισκέπτης
14-01-22
16:14
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
14-01-22
16:27
Θα το δει πιστεύω
Pak
Επιφανές μέλος
14-01-22
16:42
Η Πακ δεν ασχολείται με κίτρινες φυλλάδες.
Πολύ κακό ρεπορτάζ. ()
Πού είναι τα κειμενακια που μιλάνε για τη λάμψη, τη φώτιση, την ομορφια, την ευστροφία, το πηγαίο χιουμορ, τον αυτοσαρκασμό,τον δυναμισμό,τη μεγαλοπρέπεια που χαρακτηρίζουν τα λιονταράκια; Εε πού ειναι;
Ολο για εγωισμό και "ψωνιαση" διαβάζω εδω μέσα.
Να ήμασταν κιόλας εγωιστές, ψώνια να πω οκ, αλλα έλα που δεν είμαστε...
Υ. Γ
Guest 709611
Επισκέπτης
14-01-22
16:45
Εγώ...δηλώνω αθώα, σήμερα. Τίποτα δεν έκανα...Η Πακ δεν ασχολείται με κίτρινες φυλλάδες.
Πολύ κακό ρεπορτάζ. ()
Που είναι τα κειμενακια που μιλάνε για τη λάμψη, τη φώτιση, την ομορφια, την ευστροφία, το πηγαίο χιουμορ, τον αυτοσαρκασμό,τον δυναμισμό,τη μεγαλοπρέπεια που χαρακτηρίζουν τα λιονταράκια; Εε που ειναι;
Ολο για εγωισμό και "ψωνιαση" διαβάζω εδω μέσα.
Να ήμασταν κιόλας εγωιστές, ψώνια να πω οκ, αλλα έλα που δεν είμαστε...
Το ρεπορτάζ...το έκανε άλλη !!!
Αλλά εγωιστές, είστε !! Είστε, μικρή μου...και παρά είστε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.