charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 686 μηνύματα.

30-03-22

20:55
fockos-akikos

30-03-22

20:55
Αιμομιξία;fockos-akikos
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

30-03-22

20:56
Sweet home Alabamafockos-akikos
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

31-03-22

13:46
Καλέ τι αιμομιξία; Εγω ακούω να λέγεται* οτι είναι το ίδιο πρόσωπο, οπότε μιλάμε για αυνανισμό... Oopsies 
(* Βέβαια το τι λεγεται και το τι πραγματικά ισχύει το εχω νιώσει στο πετσί μου
)

(* Βέβαια το τι λεγεται και το τι πραγματικά ισχύει το εχω νιώσει στο πετσί μου

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

31-03-22

13:53
Τον δίνεις και σε τάπερ;
Σε λίγο θα ξεπεράσει και μένα στα match ο Σαμ

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-03-22

13:54
Εγώ πρώτη φορά τον ταιριάξα.Τον δίνεις και σε τάπερ;
Σε λίγο θα ξεπεράσει και μένα στα matches ο Σαμ![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε αφού τους έχετε ταιριάξει όλους με όλους . Εγώ λίγα ματσ έχω κάνει και τα εννοω 100%.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

31-03-22

16:16
Αυτό αποτελεί εκρηκτικό συνδυασμό,δε μου έλεγες να σου φέρω λίγο ΤΝΤ εγώ,γιατί μας ξηγήθηκες έτσι;

Pak
Επιφανές μέλος

31-03-22

16:20
Εκρηκτικός συνδυασμός με τον Σαμ μέσα; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;Αυτό αποτελεί εκρηκτικό συνδυασμό,δε μου έλεγες να σου φέρω λίγο ΤΝΤ εγώ,γιατί μας ξηγήθηκες έτσι;![]()

Οπως εχω ξαναπεί το username χαραμιζεται με την πάρτη του (και το βάζω και με bold να το δει στα σίγουρα)

Chem2000
Διάσημο μέλος

31-03-22

16:21
Εγώ επιμένω,εκρηκτικότατοςΕκρηκτικός συνδυασμός με τον Σαμ μέσα; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;
Οπως εχω ξαναπεί το username χαραμιζεται με την πάρτη του (και το βάζω και με bold να το δει στα σίγουρα)![]()

Pak
Επιφανές μέλος

31-03-22

16:23
Ναι, οταν από το αθόρυβο μπαίνει στη δόνηση, αλλα ένταση δεν αγγίζει ποτέΕγώ επιμένω,εκρηκτικότατος![]()

Chem2000
Διάσημο μέλος

31-03-22

16:24
Μη το ακούσει αυτό ο Σαμ,θα σε μαλώσειΝαι, οταν από το αθόρυβο μπαίνει στη δόνηση, αλλα ένταση δεν αγγίζει ποτέ![]()

Pak
Επιφανές μέλος

31-03-22

16:26
Πωπω τρέμω τωραΜη το ακούσει αυτό ο Σαμ,θα σε μαλώσει( σας πειράζω
)
Απλα θα πεταχτεί κάποια στιγμή και θα πει "Πακ μη με δικάζεις πάλι blah blah blah..."

Chem2000
Διάσημο μέλος

31-03-22

16:27
Μπράβο σου,είσαι ατρόμητη πάντωςΠωπω τρέμω τωρα
Απλα θα πεταχτεί κάποια στιγμή και θα πει "Πακ μη με δικάζεις πάλι bla bla bla..."![]()

Pak
Επιφανές μέλος

31-03-22

16:30
Ο οποιαδήποτε θα ήταν στη θέση μουΜπράβο σου,είσαι ατρόμητη πάντως![]()

Και τώρα απο το παρεονι λείπει ο Φαστ να τον πει sub να τον αποτελειώσει

Νομίζω είπα αρκετά αχαχα
Chem2000
Διάσημο μέλος

31-03-22

16:31
Νομίζω ότι αυτό μπορεί να περιγράφει άνετα με την έννοια της αυτοπεολειχίας.Καλέ τι αιμομιξία; Εγω ακούω να λέγεται* οτι είναι το ίδιο πρόσωπο, οπότε μιλάμε για αυνανισμό... Oopsies
(* Βέβαια το τι λεγεται και το τι πραγματικά ισχύει το εχω νιώσει στο πετσί μου)

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
E ε ε είπαμε,όχι να πάθει και καρδιακή προσβολή ο άνθρωποςΟ οποιαδήποτε θα ήταν στη θέση μου
Και τώρα απο το παρεονι λείπει ο Φαστ να τον πει sub να τον αποτελειώσει
Νομίζω είπα αρκετά αχαχα

31-03-22

16:53
Με το πουλί στο χερι θα μείνει.
Pak
Επιφανές μέλος

31-03-22

16:58
Ε αφού θα του το αφήσεις έστω αυτό καλά θα είναιΜε το πουλί στο χερι θα μείνει.

31-03-22

17:01
ΧαχαχαχαΕ αφού θα του το αφήσεις έστω αυτό καλά θα είναι![]()
Πάντως άκυρο αυτό το match, ο Σαμαελ είναι bro, Οχι bae
Pak
Επιφανές μέλος

31-03-22

17:02
Δηλαδή απ'οτι εχω καταλάβει ο Σαμ είναι bro με το μισό θηλυκό φόρουμ. Οπότε ναι, όντως έχει μείνει με το π στο χέριΧαχαχαχα
Πάντως άκυρο αυτό το match, ο Σαμαελ είναι bro, Οχι bae

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.