ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.627 μηνύματα.

Ξέρω πως δεν θα 'ρθεις ξανά
άλλη φορά δε θα ‘σε δω
όμως για μένα είσαι εδώ
είσαι παντού και πουθενά
άλλη φορά δε θα ‘σε δω
όμως για μένα είσαι εδώ
είσαι παντού και πουθενά

Τι ευλογία όταν όλοι τρέχουν εσύ να μπορείς να σταθείς ακίνητος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.779 μηνύματα.

Ρε τι γλωσσοφαγια ειναι αυτη ρε. Εξορκιστή θα χρειαστώ με τα βουντού που μου κάνουν οι δαιμονισμένοι.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.342 μηνύματα.

Τούτο το σώμα που έλπιζε σαν το κλωνί ν᾿ ανθίσει
και να καρπίσει και στην παγωνιά να γίνει αυλός
η φαντασία το βύθισε σ᾿ ένα βουερό μελίσσι
για να περνά και να το βασανίζει ο μουσικός καιρός.
και να καρπίσει και στην παγωνιά να γίνει αυλός
η φαντασία το βύθισε σ᾿ ένα βουερό μελίσσι
για να περνά και να το βασανίζει ο μουσικός καιρός.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.779 μηνύματα.

Αχ θέλω να μπορέσω να τελειώσουν όλα αυτά, να γίνω κι εγω ξανά καλά να μπορώ να βγω και να χαρώ τη ζωή χωρίς φόβο.
Πόσο μου έχει λείψει η φύση. Ονειρευομαι να διαβαζω τα βιβλία μου, σε ενα μικρό σπιτι με μπαλκόνι και το γατίμπο μου να παίζει στα ξυλινα πατωματα με μπαλιτσες απο χαρτι κουζίνας που τόσο αγαπάει.
Δε θέλω όλες αυτες τις ανοησίες που λεω κατα καιρούς, τουλάχιστον δεν με κινητοποιούν πρώτιστα οι ανοησίες. Σε τρίτο τέταρτο και δεκατο βαθμό ίσως. Και αν. (καλα οχι αν, έφηβος ειμαι στα μυαλά, ζω για την ανοησία, την αθυροστομία, την αντίρρηση).
Αλλά, η φύση. Δε θέλω πολλούς ανθρωπους. Λιγοι και καλοί.
Αυτο το πράγμα που αποκοπτόμαστε απο τη φυση και ζουμε μέσα σε τσιμεντουπόλεις βόθρους, χωρίς καμία συμπόνια, ανθρωπιά, επικοινωνία, συλλογική αντίληψη, ο καθένας για το άτομό του, σε μια τρεχάλα για το καλογυαλισμένο τίποτα μιας ατέλειωτης προσδοκίας, όχι, όχι, αυτό μας έχει κάνει κτήνη, αυτό μας έχει τρελάνει.
Όταν αρχίζεις και το χάνεις, είναι το σινιάλο της εξόδου απο τα τσιμέντα. Η φύση γιατρεύει. Στη φυση βρισκεις ότι έχεις χάσει.
Αυτό θέλω παρακαλώ. Μέχρι του χρόνου να το χω κάνει, μόνιμα και οριστικά.
Πόσο μου έχει λείψει η φύση. Ονειρευομαι να διαβαζω τα βιβλία μου, σε ενα μικρό σπιτι με μπαλκόνι και το γατίμπο μου να παίζει στα ξυλινα πατωματα με μπαλιτσες απο χαρτι κουζίνας που τόσο αγαπάει.
Δε θέλω όλες αυτες τις ανοησίες που λεω κατα καιρούς, τουλάχιστον δεν με κινητοποιούν πρώτιστα οι ανοησίες. Σε τρίτο τέταρτο και δεκατο βαθμό ίσως. Και αν. (καλα οχι αν, έφηβος ειμαι στα μυαλά, ζω για την ανοησία, την αθυροστομία, την αντίρρηση).
Αλλά, η φύση. Δε θέλω πολλούς ανθρωπους. Λιγοι και καλοί.
Αυτο το πράγμα που αποκοπτόμαστε απο τη φυση και ζουμε μέσα σε τσιμεντουπόλεις βόθρους, χωρίς καμία συμπόνια, ανθρωπιά, επικοινωνία, συλλογική αντίληψη, ο καθένας για το άτομό του, σε μια τρεχάλα για το καλογυαλισμένο τίποτα μιας ατέλειωτης προσδοκίας, όχι, όχι, αυτό μας έχει κάνει κτήνη, αυτό μας έχει τρελάνει.
Όταν αρχίζεις και το χάνεις, είναι το σινιάλο της εξόδου απο τα τσιμέντα. Η φύση γιατρεύει. Στη φυση βρισκεις ότι έχεις χάσει.
Αυτό θέλω παρακαλώ. Μέχρι του χρόνου να το χω κάνει, μόνιμα και οριστικά.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 244 μηνύματα.

Περισσότερα απ’όλα, εύχομαι να είσαι υγιής. Μόνο αυτό, κι ας μη σε ξανά δω ποτέ…
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.627 μηνύματα.

Δεν υπάρχει μέρα που να μην σε φέρνω έστω και λίγο στις σκέψεις μου, σαν να είσαι δικός μου άνθρωπος. Αχ βρε Ολυμπία, μακάρι να μπορούσα να σε βρω με κάποιο τρόπο. Που να κείτονται τα κόκαλα σου άραγε;

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ένα ακόμη candidature non retenue. Δεν βλέπω φως στον ορίζοντα, δυστυχώς
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.713 μηνύματα.

Και ξαφνικά το forum είναι πιο γαλήνιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 215 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- charmander
- American Economist
- Kate1914
- Μήτσος10
- Pyotr_Krasnov
- giannhs2001
- Hased Babis
- Scandal
- hihat1
- Libertus
- Joji
- ck_chrysiis
- luluty
- Jack of Spades
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.