Σκέψεις... III

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.839 μηνύματα.
1748641582184.jpeg

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.923 μηνύματα.
Τελικά 55% ήταν οι κρατήσεις.
Το bonus μπήκε μαζί με το μισθό. :look:
Έτσι golden boy ρε, όποιο κι αν είναι το ποσό οριζόντιο χαράτσι, 55άρι! :cool2:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.
Πρωινο στο κρεβάτι και βόλτα έπειτα διπλα στο ποτάμι, όπου μας έπιασε η βροχή και τρέχαμε σαν τα ζαβά. Τι άλλο να ζητήσω για ένα κυριακάτικο πρωινό; Ετσι θέλω την ζωή, μια περιπέτεια!

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.839 μηνύματα.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.787 μηνύματα.
θελω να πιώ άπειρη πέπσι ζιρο λάιμ και να σκάσω σαν μπαλόνι

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.638 μηνύματα.
Ο μόνος τρόπος για να μη φρικαρω :wall: με τις 1000+++ σελίδες έκθεσης που πρέπει να διορθώσω , είναι να τις δω σαν αντίδοτο στο να μη σκέφτομαι προσωπικά αδιέξοδα :read:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα.
Ζηλεύω παθολογικά τα επιτεύγματα ενός ατόμου που ανήκει (ευτυχώς) στο παρελθόν. Είναι η δεύτερη φορά που με κυριεύει η εμμονή για κάποιο πρόσωπο. Ξέρω ότι «είναι κακό» να σκέφτομαι μικρόψυχα και φθονερά, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να το ελέγξω. Το μόνο που με βοηθάει για την ώρα είναι η εργασία (η όποια εργασία), την οποία και θα κάνω αμέσως.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.787 μηνύματα.
Ας συνεχίσω κι εγώ με φυσική:

The observer effect in the double-slit experiment demonstrates how the act of observing a quantum system, like an electron, can alter its behavior. When an electron is allowed to pass through two slits without being observed, it interferes with itself, creating an interference pattern on the screen. However, if you attempt to observe which slit the electron goes through, the interference pattern disappears, and the electron behaves like a particle, passing through only one slit.

βρε μαλάκες, κλείστε με εμένα, κουράστηκα:dash1:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.
FB_IMG_1720264577076.jpg

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.301 μηνύματα.
Εγώ κάθε βράδυ
Screenshot_2025-05-31-02-39-48-789_com.facebook.katana.jpg

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Δέκα χρόνια πριν έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες. Αν είχα τις γνώσεις που έχω τώρα για τη ζωή δεν θα είχα ξαναπροσπαθήσει κι δεν θα είχα σπουδάσει ποτέ. Όχι τότε τουλάχιστον, αλλά στα 30 μου για προσωπικές γνώσεις και μόνο. Θα είχα χτίσει μια μικρή περιουσία, ένα γερό κομπόδεμα τέλος πάντων κάνοντας κάτι χειρωνακτικό και τώρα θα ήμουν σε θέση με ένα μικρό δάνειο να αγοράσω ένα σπίτι που τόσο πολύ θέλω. Αυτή η φιλοσοφία της Ελλάδας και κατ'επεκταση των γονέων για τις σπουδές έχει κάψει κόσμο ρε γαμωτο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά με τις εξετάσεις τους! :)

amarelia

Περιβόητο μέλος

It is no measure of health to be well adjusted in a profoundly sick society

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.343 μηνύματα.
Δεν θέλω να πεθάνω μόνος μου. Και το κυριότερο, δεν θέλω να ζήσω μόνος μου.

Οχι άλλο μιζέρια. Υπάρχουν χαμογελαστοί άνθρωποι που σε σέβονται παρά τα όσα είσαι και σου φέρονται όμορφα όπως σου αξίζει. Γιατί να μην βρω κι εγω; Αμε! Γουστάρω λιγο να πάρουμε τα πάνω μας.

amarelia

Περιβόητο μέλος

εγώ που προσπαθώ να εξηγήσω στη γιαγιά μου τι είναι ο data engineer και η λατρεμένη μου που το έπιασε αμέσως λέγοντας "Καλά τι μαλακίες κάνουν σήμερα οι νέοι;"

είχα να μοιάσω :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια