Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.

25-03-25

23:31
Αφού ήμουν παρορμητικός, καλά να πάθω. Τα λάθη πρέπει να πληρώνονται. Back into my shell!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,193 μηνύματα.

26-03-25

00:39
Είναι όμως και κάτι μέρες που, ενώ φαινομενικά δεν είσαι άρρωστος , η ενέργεια σου έχει πιάσει πάτο. Σα να σου τη ρουφηξε κάποιος και να αποστεωθηκε το μέσα σου.
( ευτυχώς ήταν αργία και το κρεββάτι ήταν μια κάποια λύση
)
( ευτυχώς ήταν αργία και το κρεββάτι ήταν μια κάποια λύση

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,546 μηνύματα.

Αιτούμαι επίδομα παιδιού και στα σκυλιά.
Αλλιώς μειώστε τις τιμές στα αντιπαρασιτικά μην σας πάρει και σας σηκώσει.
Τί αδικαιολόγητη αύξηση είναι αυτή;
( και που δεν είναι δηλαδή, αλλά τεσπα
)
Αλλιώς μειώστε τις τιμές στα αντιπαρασιτικά μην σας πάρει και σας σηκώσει.
Τί αδικαιολόγητη αύξηση είναι αυτή;
( και που δεν είναι δηλαδή, αλλά τεσπα

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,193 μηνύματα.

Δεν έφταναν όλα τα αλλα που υπολειτουργούν, να έχεις και τα σκατοπαιδα να βάζουν το κερασάκι στη θλίψη

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,237 μηνύματα.

θελω μια γαβάθα γεμιστά, 1 λίτρο cola zero και να λιώσω στον καναπέ με τις γάτες μου
μην με ενοχλήσει ποτε κανείς
μην με ενοχλήσει ποτε κανείς
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,860 μηνύματα.

Πασατεμπο λεει αμα τον τρως με το κελυφος χειροτερευει τα εντερικα συμπτωματα.
Ζω τη ζωή στα άκρα.
Ζω τη ζωή στα άκρα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.

Με αφορμή μια άσχετη είδηση σήμερα, επιβεβαιώθηκε τελικά το ότι αν δώσεις έστω κάποια εξουσία σε κάποιους, αυτοί θα την εκμεταλλευτούν έως τα άκρα. Και απεοροελάχιστη να είναι, αυτοί θα προσπαθήσουν να λιώσουν αυτούς που βρίσκονται από κάτω τους, απλώς επειδή μπορούν. Άνευ λόγου και αιτίας, απλά και μόνο επειδή έχουν τη δυνατότητα.
Απορώ αυτή η κατηγορία ανθρώπων, πως δεν αισθάνεται την παραμικρή τύψη και ενοχή που κάνει κατάχρηση εξουσίας. Γενικότερα μιλώντας, δεν στέκομαι μονάχα σε αυτό που αποτέλεσε το έναυσμα των σκέψεών μου (άλλωστε δεν είναι και οι μόνες αυτές που παρέθεσα). Δεν αισθάνονται τύψεις αυτοί οι άνθρωποι; Δεν το βρίσκουν ανήθικο όλο αυτό σαν στάση;
Δεν ξέρω, με κάνουν να λυπάμαι πολύ κάτι τέτοια όταν τα βλέπω. Χάνω την ελπίδα μου για τον κόσμο.
Απορώ αυτή η κατηγορία ανθρώπων, πως δεν αισθάνεται την παραμικρή τύψη και ενοχή που κάνει κατάχρηση εξουσίας. Γενικότερα μιλώντας, δεν στέκομαι μονάχα σε αυτό που αποτέλεσε το έναυσμα των σκέψεών μου (άλλωστε δεν είναι και οι μόνες αυτές που παρέθεσα). Δεν αισθάνονται τύψεις αυτοί οι άνθρωποι; Δεν το βρίσκουν ανήθικο όλο αυτό σαν στάση;
Δεν ξέρω, με κάνουν να λυπάμαι πολύ κάτι τέτοια όταν τα βλέπω. Χάνω την ελπίδα μου για τον κόσμο.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.

Τετέλεσται.

Κολοκύθια στο πάτερο!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,860 μηνύματα.

Κάποια παλιότερη εποχή, σε μια νεαρότερη ηλικία, θα τα δεχόμουν κάποια πράγματα σχεδόν μοιρολατρικά, ότι έτσι πρέπει, πολλώ δε μάλλον αν αποτελούν καποια πράγματα γενικό κανόνα.
Έχοντας πρωτον ξεπεράσει τα 40 και δευτερον βλέποντας πόσο εύκολα την έχουν άλλοι άνθρωποι που δεν θα έπρεπε (ναι, δεν θα έπρεπε, εγω θα έπρεπε να την εχω πιο ευκολα κι ας ακουστω αλαζόνας), μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι εμπιστεύομαι μια χαρά τις ερμηνείες που εχω δώσει για την ζωή και τον κοινωνικό κομφορμισμό.
Και λάθος να είμαι, αυτό το λάθος μου θα το ζήσω. Από το να μη ζω, σε σωστά μονοπάτια του τι περιμένει η κοινωνία, καλύτερα να ζήσω έστω και σε ένα -για τους άλλους- "λάθος".
Καμία αξιέπαινη πρόοδος δεν προήλθε από το να ακολουθείς τον γενικό κανόνα. Απλώς αναβάλλεις πιο αργά τον θάνατό σου, με μια απλή πρόοδο. Αλλά αξιέπαινη, όχι.
Όχι φίλε μου, θέλω ή να δω την κορυφή, ή να δω σκοτάδι. Το να βλέπω μια ατέλειωτη βουνοπλαγιά για να λεω πως ανεβαίνω, χωρίς ποτέ να δω την κορυφή, είναι χειρότερα δεσμά και βάσανο.
Έχοντας πρωτον ξεπεράσει τα 40 και δευτερον βλέποντας πόσο εύκολα την έχουν άλλοι άνθρωποι που δεν θα έπρεπε (ναι, δεν θα έπρεπε, εγω θα έπρεπε να την εχω πιο ευκολα κι ας ακουστω αλαζόνας), μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι εμπιστεύομαι μια χαρά τις ερμηνείες που εχω δώσει για την ζωή και τον κοινωνικό κομφορμισμό.
Και λάθος να είμαι, αυτό το λάθος μου θα το ζήσω. Από το να μη ζω, σε σωστά μονοπάτια του τι περιμένει η κοινωνία, καλύτερα να ζήσω έστω και σε ένα -για τους άλλους- "λάθος".
Καμία αξιέπαινη πρόοδος δεν προήλθε από το να ακολουθείς τον γενικό κανόνα. Απλώς αναβάλλεις πιο αργά τον θάνατό σου, με μια απλή πρόοδο. Αλλά αξιέπαινη, όχι.
Όχι φίλε μου, θέλω ή να δω την κορυφή, ή να δω σκοτάδι. Το να βλέπω μια ατέλειωτη βουνοπλαγιά για να λεω πως ανεβαίνω, χωρίς ποτέ να δω την κορυφή, είναι χειρότερα δεσμά και βάσανο.
amarelia
Περιβόητο μέλος

τα έβαλα κάτω και τα ζύγισα και συνειδητοποίησα πως οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου ήταν τα πρωινά στο νηπιαγωγείο.
Απο κεί και πέρα μου βαζαν στο μυαλο σκατά
Απο κεί και πέρα μου βαζαν στο μυαλο σκατά
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πουτάνες τράπεζες. Πόσα θρησκευτικά γαλλικά κατέβασα απόψε δε λέγεται. Και η Βονταφον που κοβόταν ενδιάμεσα.
Πρέπει να κοπανησα και την οθονη γερά κοντεψα να τη σπάσω στον τοίχο.
Σε κηδείες να τα φάτε, να σας βρουνε σαπισμενους εξω απο το φέρετρο, σε βόθρο θαμμένους.
Άχρηστοι αλλα τα λεφτά λεφτά.
Πρέπει να κοπανησα και την οθονη γερά κοντεψα να τη σπάσω στον τοίχο.
Σε κηδείες να τα φάτε, να σας βρουνε σαπισμενους εξω απο το φέρετρο, σε βόθρο θαμμένους.
Άχρηστοι αλλα τα λεφτά λεφτά.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,252 μηνύματα.

Αν δεν είχα τους τριχωτούς μου αγγέλους, δεν ξέρω πώς θα επιβίωνα. Σας αγαπώ, τετράποδα φιλαράκια μου.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,546 μηνύματα.

«θα προσπαθήσω να μη σκέφτομαι πολύ.
λίγο μόνο.
[…]
να, χτες το βράδυ καθόμασταν αγκαλιά και μου έδωσες 3 φιλιά στον ώμο στα ξαφνικά χωρίς κάποια αιτία.
Ή το πρωί όταν ξυπνήσαμε μου έφτιαξες καφέ χωρίς να με ρωτήσεις γιατί ήξερες ότι θέλω έτσι κι αλλιώς.
και παρόλο που ήσουν βουτηγμένος στις σκέψεις σου και χαμένος στον ανεμοστρόβιλό τους (ή μάλλον τη κινούμενη άμμο τους γιατί σε ρουφάνε αυτές οι σκέψεις και εξαφανίζεσαι),
φρόντιζες να με αγγίζεις λίγο με την άκρη του δακτύλου σου στα δικά μου δάκτυλα.
και ίσως αν καθόμαστε δίπλα- δίπλα συχνά να μπορούμε να μπούμε ο ένας στο μυαλό του άλλου.
και είμαι τόσο τρομαγμένη ότι μπορεί να συμβεί αυτό αλλά πιο πολύ με τρομάζει η ιδέα να μη συμβεί ποτέ.
μπορεί να στριφογυρνούσαμε το βράδυ ή να μη θέλαμε να σηκωθούμε το πρωί.
μπορεί να κοιτούσαμε το ταβάνι και να αναστενάζαμε γιατί ξυπνήσαμε στραβά ,
γιατί ξυπνάμε στραβά εδώ και πολύ καιρό.
και πρώτη φορά κοιτάζοντας το λευκό φόντο σκεφτόμουν τρόπους να βρω δύναμη να σηκωθώ και ίσως να σύρω και εσένα μαζί.
δεν έχω πρόβλημα να περπατάω μόνη μου. αρκεί να ξέρω πως όταν συναντιόμαστε στις διασταυρώσεις των δρόμων και δίνουμε προτεραιότητα
μια εσύ ,
μια εγώ,
χαμογελάς»
τραγουδάκι είναι, «Οπτική γωνία», 0-100
λίγο μόνο.
[…]
να, χτες το βράδυ καθόμασταν αγκαλιά και μου έδωσες 3 φιλιά στον ώμο στα ξαφνικά χωρίς κάποια αιτία.
Ή το πρωί όταν ξυπνήσαμε μου έφτιαξες καφέ χωρίς να με ρωτήσεις γιατί ήξερες ότι θέλω έτσι κι αλλιώς.
και παρόλο που ήσουν βουτηγμένος στις σκέψεις σου και χαμένος στον ανεμοστρόβιλό τους (ή μάλλον τη κινούμενη άμμο τους γιατί σε ρουφάνε αυτές οι σκέψεις και εξαφανίζεσαι),
φρόντιζες να με αγγίζεις λίγο με την άκρη του δακτύλου σου στα δικά μου δάκτυλα.
και ίσως αν καθόμαστε δίπλα- δίπλα συχνά να μπορούμε να μπούμε ο ένας στο μυαλό του άλλου.
και είμαι τόσο τρομαγμένη ότι μπορεί να συμβεί αυτό αλλά πιο πολύ με τρομάζει η ιδέα να μη συμβεί ποτέ.
μπορεί να στριφογυρνούσαμε το βράδυ ή να μη θέλαμε να σηκωθούμε το πρωί.
μπορεί να κοιτούσαμε το ταβάνι και να αναστενάζαμε γιατί ξυπνήσαμε στραβά ,
γιατί ξυπνάμε στραβά εδώ και πολύ καιρό.
και πρώτη φορά κοιτάζοντας το λευκό φόντο σκεφτόμουν τρόπους να βρω δύναμη να σηκωθώ και ίσως να σύρω και εσένα μαζί.
δεν έχω πρόβλημα να περπατάω μόνη μου. αρκεί να ξέρω πως όταν συναντιόμαστε στις διασταυρώσεις των δρόμων και δίνουμε προτεραιότητα
μια εσύ ,
μια εγώ,
χαμογελάς»
τραγουδάκι είναι, «Οπτική γωνία», 0-100
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,252 μηνύματα.

Έχασα τα πάντα για το τίποτα
glayki
Περιβόητο μέλος

Εδραιωμένη αίσθηση αναμονής και ανικανοποίητου
Παρενέργειες: γενικευμένη δυσφορία, εγκεφαλική κόπωση, αυξημένοι παλμοί, αγχωδης επικείμενη βουλιμικη κρίση (αυτό το τελευταίο πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί)
Παρενέργειες: γενικευμένη δυσφορία, εγκεφαλική κόπωση, αυξημένοι παλμοί, αγχωδης επικείμενη βουλιμικη κρίση (αυτό το τελευταίο πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί)

amarelia
Περιβόητο μέλος

Θέλω ενα ξύλινο σπίτι στο δάσος μισή ώρα μακριά με το αμάξι απο τον πολιτισμό, τις γάτες μου, άπειρα βιβλία και εναν γιγάντιο κήπο.
Ναι, ακριβώς το σπίτι που συμβαίνουν όλες οι μαλακίες στα θρίλερ αλλά χέστηκα. Η ζωή ετσι κι αλλιώς είναι θρίλερ.
Ναι, ακριβώς το σπίτι που συμβαίνουν όλες οι μαλακίες στα θρίλερ αλλά χέστηκα. Η ζωή ετσι κι αλλιώς είναι θρίλερ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 210 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- rafaela11
- Μήτσος10
- Kate1914
- Joji
- Jack of Spades
- giannhs2001
- American Economist
- Hased Babis
- ck_chrysiis
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.