Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,464 μηνύματα.

Θέλω να μετακομίσω στα σπίτια των από πάνω.-
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,148 μηνύματα.

Μήπως να ζούσαμε σε μια κοινότητα αλληλοβοηθουμενοι όλοι οι αποπάνω και να λέμε ιστορίες γύρω απο το τζάκι;
( οκ πολλές ταινίες βλέπω)
( οκ πολλές ταινίες βλέπω)
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 181 μηνύματα.

I don’t blame you for what you did. I know loneliness drove your choices too.
It's not that I'm not over it, it’s just that the scars you left seem to never fade away…
It's not that I'm not over it, it’s just that the scars you left seem to never fade away…
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 764 μηνύματα.

Στην άλλη ζωή, λογικά ήμουν σκουληκαντέρα 

Με τους καημούς δε βρίσκεις άκρη...
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,234 μηνύματα.

Πολύ καλός μου φίλος που πιέστηκε αφάνταστα απο γονείς να ακολουθήσει κάτι που θα τον κάνει fit στον κορπορέϊκο κόσμο, πήρε την εξής πορεία:
Και φυσικά δεν τους έκανε ποτέ την περαιτέρω χάρη να γίνει κορποράς.
Άλλοι, λιγότερο δυνατοί θα ήταν ακόμα στον τροχό.
Και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι αδιανόητη πίεση έφαγε απο γονείς για να μπεί εκεί να γίνει κομπιουτεράκιας.
Το άλλο τους παιδί το πίεσαν να μπεί στην ιατρική ενώ εκείνο πάντα είχε πάθος με την βιολογία και την φυσική.
Αδιανοητη πίεση απο γονείς οι οποίοι είχαν κι αμέτρητα λεφτά και τον απειλούσαν πως θα τον χρηματοδοτούν μόνο αν ακολουθούσε τον συγκεκριμένο δρόμο.
Ε, το παιδί τελείωσε την ιατρική και έφυγε και ασχολείται με έρευνα στην βιολογία . Δεν έκανε καν ειδικότητα.
Αγαπημένοι μου φίλοι θα αποτελείτε πάντα έμπνευση για μένα.
Ξέρω ποσα τραβήξατε και Εύχομαι να υπάρχουν όλο και λιγότεροι γονείς που πιέζουν τόσο πολύ τα παιδιά τους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους ανεκπλήρωτα όνειρα.
- Bachelor's Degree: Mathematics & Computer Science.
- Master's in History and Philosophy of Science and Technology.
- PhD in Philosophy.
- postdoctoral research in philosophy
Και φυσικά δεν τους έκανε ποτέ την περαιτέρω χάρη να γίνει κορποράς.
Άλλοι, λιγότερο δυνατοί θα ήταν ακόμα στον τροχό.
Και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι αδιανόητη πίεση έφαγε απο γονείς για να μπεί εκεί να γίνει κομπιουτεράκιας.
Το άλλο τους παιδί το πίεσαν να μπεί στην ιατρική ενώ εκείνο πάντα είχε πάθος με την βιολογία και την φυσική.
Αδιανοητη πίεση απο γονείς οι οποίοι είχαν κι αμέτρητα λεφτά και τον απειλούσαν πως θα τον χρηματοδοτούν μόνο αν ακολουθούσε τον συγκεκριμένο δρόμο.
Ε, το παιδί τελείωσε την ιατρική και έφυγε και ασχολείται με έρευνα στην βιολογία . Δεν έκανε καν ειδικότητα.
Αγαπημένοι μου φίλοι θα αποτελείτε πάντα έμπνευση για μένα.
Ξέρω ποσα τραβήξατε και Εύχομαι να υπάρχουν όλο και λιγότεροι γονείς που πιέζουν τόσο πολύ τα παιδιά τους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους ανεκπλήρωτα όνειρα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,401 μηνύματα.

Μερικές φορές, είναι όλα θέμα μίας απόφασης. Να βρίσκουμε το θάρρος για να την πάρουμε. Να μη συμβιβαζόμαστε με μία κατάσταση που δεν μας αρέσει ή με μία ανασφάλεια μόνο και μόνο γιατί δεν έχουμε το θάρρος να την αντιμετωπίσουμε, να τη βελτιώσουμε και τελικά να νιώσουμε καλύτερα μακροπρόθεσμα. Δεν γίνεται να αποδεχόμαστε να μένουμε σε μία comfort zone που τελικά μας προκαλεί discomfort.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,757 μηνύματα.

Έχοντας ως αφορμή το παραπάνω χωρίο θα ήθελα τόσο δημοσίως αλλά και για την ίδια μου τη ψυχή (επειδή Scripta manem, και με καθησυχάζει το γεγονός οτι, έστω και αν όλα πανε στραβά, χαθεί η ανθρωπότης, πεθάνω, καταρρεύσει ο πολιτισμός, ή ακόμα και Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ κλείσει η υπέροχη αυτή πλατφόρμα που πλέον χρησιμοποιώ σαν ημερολόγιοΤο άλλο τους παιδί το πίεσαν να μπεί στην ιατρική ενώ εκείνο πάντα είχε πάθος με την βιολογία και την φυσική.

Ευχαριστώ μαμά και μπαμπά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,464 μηνύματα.

Αιωνίως ψυχικά πιεσμένος. Λίγη ηρεμία και αγάπη.
Μπορώ να την έχω παρακαλώ; Δε θα ζητήσω πολλά παραπάνω. Κάποιος να μου δώσει δύναμη. Ενα αστείο, ένα κρασάκι, λίγο γέλιο, ένα "δεν πειράζει, όλα καλά".
Έχασα τις μικρές χαρές μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε να τις ξαναβρώ;
Μπορώ να την έχω παρακαλώ; Δε θα ζητήσω πολλά παραπάνω. Κάποιος να μου δώσει δύναμη. Ενα αστείο, ένα κρασάκι, λίγο γέλιο, ένα "δεν πειράζει, όλα καλά".
Έχασα τις μικρές χαρές μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε να τις ξαναβρώ;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,080 μηνύματα.

Το πήρα απόφαση σήμερα να ξεκινήσω την ανάλυση των 96 (!) επιλογών που βρίσκονται στα χέρια μου.
Και μετά από τρία χρόνια που θα μπορούσε να πει κανείς ότι φορούσα παρωπίδες έχοντας εστιάσει μονάχα σε έναν δρόμο, μια επιλογή, έπειτα από τη μικρή ανάλυση της πρώτης εκ των 96 νομίζω πως έχω βρει κιόλας κάτι ενδιαφέρον.
Ασφαλώς δεν ξέρω αν θα είναι αυτή τελικά η πορεία που θα διαλέξω, μιας και πρώτα πρέπει να κοιτάξω και τα 96 μονοπάτια και έπειτα να αποφασίσω βάσει πολλών παραγόντων ποιο θα ακολουθήσω εν τέλει.
Και, αν και ξέρω ότι εκείνος ο δρόμος που έκλεισε για πάντα θα μείνει μέσα στην καρδιά μου σαν τσίμπημα όσο περνάει ο καιρός, είναι ωραίο που ένιωσα μέσα μου την ελπίδα να αναπτερώνεται. Γιατί αν θέλω να είμαι ειλικρινής, ναι, μου είχε λείψει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, και δε θέλω να κυλήσω πάλι στα όρια του γκρεμού της απόγνωσης. Τέρμα πια. Έχει έρθει η ώρα να σηκωθώ, να ξεσκονίσω τα ρούχα μου από τη σκόνη της αυτολύπησης, να δέσω τα τραύματα και να συνεχίσω. Γιατί το G3 μπορεί τελικά να μη το πιάσω στη ζωή μου, αλλά πολεμίστρια ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα, με όπλο ή χωρίς. Απλώς το είχα ξεχάσει για λίγο.
Ad meliora λοιπόν!
Και μετά από τρία χρόνια που θα μπορούσε να πει κανείς ότι φορούσα παρωπίδες έχοντας εστιάσει μονάχα σε έναν δρόμο, μια επιλογή, έπειτα από τη μικρή ανάλυση της πρώτης εκ των 96 νομίζω πως έχω βρει κιόλας κάτι ενδιαφέρον.
Ασφαλώς δεν ξέρω αν θα είναι αυτή τελικά η πορεία που θα διαλέξω, μιας και πρώτα πρέπει να κοιτάξω και τα 96 μονοπάτια και έπειτα να αποφασίσω βάσει πολλών παραγόντων ποιο θα ακολουθήσω εν τέλει.
Και, αν και ξέρω ότι εκείνος ο δρόμος που έκλεισε για πάντα θα μείνει μέσα στην καρδιά μου σαν τσίμπημα όσο περνάει ο καιρός, είναι ωραίο που ένιωσα μέσα μου την ελπίδα να αναπτερώνεται. Γιατί αν θέλω να είμαι ειλικρινής, ναι, μου είχε λείψει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, και δε θέλω να κυλήσω πάλι στα όρια του γκρεμού της απόγνωσης. Τέρμα πια. Έχει έρθει η ώρα να σηκωθώ, να ξεσκονίσω τα ρούχα μου από τη σκόνη της αυτολύπησης, να δέσω τα τραύματα και να συνεχίσω. Γιατί το G3 μπορεί τελικά να μη το πιάσω στη ζωή μου, αλλά πολεμίστρια ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα, με όπλο ή χωρίς. Απλώς το είχα ξεχάσει για λίγο.
Ad meliora λοιπόν!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,234 μηνύματα.

Μπαίνω στο μινι μάρκετ:
-Καλησπέρα
Τίποτα
-Έχετε pepsi max?
μου δείχνει με το χέρι
-θα πληρώσω με κάρτα και θα χρειαστώ μια σακούλα
μου βάζει το μηχάνημα μου βγάζει και μια σακούλα μου τη πετάει μπροστά μου
-ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια
Τίποτα
δεν είπε μια λέξη ούτε σε μένα ούστε στους άλλους μετά απο μένα
Πως γίναμε ετσι
-Καλησπέρα
Τίποτα
-Έχετε pepsi max?
μου δείχνει με το χέρι
Τίποτα
Πως γίναμε ετσι
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,697 μηνύματα.

Δεν είναι όλοι έτσι, απλά αυτή ήταν για τον πεοΜπαίνω στο μινι μάρκετ:
-Καλησπέρα
Τίποτα
-Έχετε pepsi max?
μου δείχνει με το χέρι
Τίποτα
Πως γίναμε ετσι
όλοι έχουμε προβλήματα, και εγώ 100 χιλιάδες, στη δουλειά μου όμως δεν τα μετέφερα ποτε, και κανένας δεν πρέπει κανονικά.
κάνουμε τη δουλειά μας όμορφα και σωστά
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 191 μηνύματα.

Σκέψεις ε; Πάρτε μια από το κεφάλι μου λοιπόν.
Στην αέναη ροή του χρόνου, αντιλαμβάνομαι ότι το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο ουσιώδες, είναι να μάθεις να ζεις με τις αντιφάσεις σου. Η ζωή δεν είναι μια σειρά ευθύγραμμων επιλογών, αλλά μια σύνθεση διαρκών ανακαλύψεων, κατακτήσεων και αποτυχιών, που όλοι μας προτιμούμε να ξεχνάμε. Και ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο παράδοξο: το να επιθυμούμε την τελειότητα σε έναν κόσμο που ουδέποτε την προσφέρει.
Στην αέναη ροή του χρόνου, αντιλαμβάνομαι ότι το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο ουσιώδες, είναι να μάθεις να ζεις με τις αντιφάσεις σου. Η ζωή δεν είναι μια σειρά ευθύγραμμων επιλογών, αλλά μια σύνθεση διαρκών ανακαλύψεων, κατακτήσεων και αποτυχιών, που όλοι μας προτιμούμε να ξεχνάμε. Και ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο παράδοξο: το να επιθυμούμε την τελειότητα σε έναν κόσμο που ουδέποτε την προσφέρει.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,757 μηνύματα.

"Να ξεχαστείς στην διαδρομή, ποιος ήσουν και πως μοιάζεις
Έτσι θα σε αγαπώ πολύ και θα σε βλέπω λίγο, σα μια γυναίκα μακρινή, που αγάπησα πριν φύγω"
59 κσ
Έτσι θα σε αγαπώ πολύ και θα σε βλέπω λίγο, σα μια γυναίκα μακρινή, που αγάπησα πριν φύγω"
59 κσ
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,532 μηνύματα.

πολλές φορές τα όνειρά μου είναι PTSD flashbacks 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 210 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Joji
- Euge.loukia
- Kate1914
- Reader
- Μήτσος10
- charmander
- Jack of Spades
- giannhs2001
- American Economist
- Hased Babis
- ck_chrysiis
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.