nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,283 μηνύματα.

20-03-25

01:21
Άραγε ποιός είναι ο ρόλος μας εδώ στην γή;
Την αλλάζουμε οι ίδιοι, ή είμαστε έρμαια των περιστάσεων;
Είναι όλα προκαθορισμένα απο την αρχή του σύμπαντος, ή η ζωή μας ξετυλίγεται στιγμιαία, σαν την γραμμή που χαράσεται όταν περπατάς στην άμμο και σέρνεις ένα κλαδί;
Τι βαστά το μέλλον; Ή είμαστε καταδικασμένοι να επαναλάβουμε το παρελθόν;
Την αλλάζουμε οι ίδιοι, ή είμαστε έρμαια των περιστάσεων;
Είναι όλα προκαθορισμένα απο την αρχή του σύμπαντος, ή η ζωή μας ξετυλίγεται στιγμιαία, σαν την γραμμή που χαράσεται όταν περπατάς στην άμμο και σέρνεις ένα κλαδί;
Τι βαστά το μέλλον; Ή είμαστε καταδικασμένοι να επαναλάβουμε το παρελθόν;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,464 μηνύματα.

20-03-25

08:58
Μιας και είμαστε όλοι μέσα στην καλή χαρά (
) και μας έχουν πιάσει και τα υπαρξιακά μας,
ας προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου:

ας προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου:
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,964 μηνύματα.

20-03-25

10:23
Θα πάψω να είμαι τόσο καλή πια
έχω μάθει να συγχωρώ στη ζωή μου, και θα συνεχίσω φυσικά
όμως οι πράξεις τελικά, έχουν πολύ καλή και μεγάλη σημασία, κι δεν θα το αγνοώ πια
Ξύπνησα αλλιώς σήμερα, κι ξέρετε κάτι; Ξύπνησα επιτέλους καλύτερα
it’s over for you bitches
έχω μάθει να συγχωρώ στη ζωή μου, και θα συνεχίσω φυσικά
όμως οι πράξεις τελικά, έχουν πολύ καλή και μεγάλη σημασία, κι δεν θα το αγνοώ πια
Ξύπνησα αλλιώς σήμερα, κι ξέρετε κάτι; Ξύπνησα επιτέλους καλύτερα
it’s over for you bitches

20-03-25

11:11
Με έχει στοιχειώσει αυτό το τραγούδι.On and on the rain will fall
Like tears from a star
On and on the rain will say
How fragile we are

20-03-25

12:31
Αν μας βάζετε restricted, το ίδιο πνεύμα δείξτε και για τα υπόλοιπα. Μην έρχεστε να μας ζαλίζετε το μουνί με το ένα σας και το άλλο σας. Γελοιότητες.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,283 μηνύματα.

20-03-25

13:37
Άντε γαμησου.
Πρέπει να μάθω να λέω άντε γαμησου. Όχι να αγνοω για να δείξω μια δήθεν ανωτερότητα. Δεν αρμόζει "ανωτερότητα" ή "κατωτερότητα" γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Πολλά άτομα απλώς δεν έχουν επίπεδο, για να πέσεις με βιαιότητες στο επίπεδο τους.
Άντε γαμησου.
Πρέπει να μάθω να λέω άντε γαμησου. Όχι να αγνοω για να δείξω μια δήθεν ανωτερότητα. Δεν αρμόζει "ανωτερότητα" ή "κατωτερότητα" γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Πολλά άτομα απλώς δεν έχουν επίπεδο, για να πέσεις με βιαιότητες στο επίπεδο τους.
Άντε γαμησου.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,464 μηνύματα.

20-03-25

13:46
Να φταίει ο ανάδρομος Ερμής; 

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,186 μηνύματα.

20-03-25

13:52
Μπορεί κάποιος να μου πεί πως το να δουλεύεις σε κορπορέϊκο περιβάλλον, να βαράς πλήκτρα και να βγάζεις reports για το πως θα βγάλει φράγκα ο κορυφαίος της πυραμίδας θεωρείται πιο χρήσιμο και prestigious επάγγελμα απο τον άνθρωπο που μαζεύει τα σκουπιδια;
Αν ο πρώτος λείψει μια βδομάδα απο τη δουλειά του χέστηκε η φοράδα στ’αλωνι.
Θυμάται κανείς τι είχε γίνει στη χώρα οταν απεργούσαν οι άνθρωποι στην καθαριότητα;
Εγώ θυμάμαι γιατι σπούδαζα τότε και κάναμε βουτιά στα σκουπίδια μέχρι τα πάνω πάνω έδρανα.
Τι διάολο κάναμε τόσο λάθος για να έχουμε θέσει τέτοιες προτεραιότητες και τόσα λάθος μέτρα και σταθμά σε αυτή την ανθρωποχωματερή για κοινωνία;
Αν ο πρώτος λείψει μια βδομάδα απο τη δουλειά του χέστηκε η φοράδα στ’αλωνι.
Θυμάται κανείς τι είχε γίνει στη χώρα οταν απεργούσαν οι άνθρωποι στην καθαριότητα;
Εγώ θυμάμαι γιατι σπούδαζα τότε και κάναμε βουτιά στα σκουπίδια μέχρι τα πάνω πάνω έδρανα.
Τι διάολο κάναμε τόσο λάθος για να έχουμε θέσει τέτοιες προτεραιότητες και τόσα λάθος μέτρα και σταθμά σε αυτή την ανθρωποχωματερή για κοινωνία;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,976 μηνύματα.

20-03-25

23:15
Να τολμάμε να ονειρευόμαστε και να τολμάμε να προσπαθούμε για αυτά που θέλουμε. Σίγουρα ανέφικτο είναι μόνο αυτό για το οποίο δεν παλέψαμε ποτέ. 

21-03-25

12:37
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,186 μηνύματα.

21-03-25

14:23
Έτσι κι εγώ, μαθημένος όντας να σμικρύνω τα ιώτα και να
μεγεθύνω τα όμικρον
Ένα ρήμα τώρα μηχανεύομαι· όπως ο διαρρήκτης το αντικλείδι του
Ένα ρήμα σε -άγω ή -άλλω ή -εύω
Kάτι που να σε σκοτεινιάζει από τη μία πλευρά εωσότου
H άλλη σου φανεί. Ένα ρήμα μ’ ελάχιστα φωνήεντα όμως
Πολλά σύμφωνα κατασκουριασμένα κάππα ή θήτα ή ταυ
Aγορασμένα σε συμφερτικές τιμές από τις αποθήκες του Άδη
Eπειδή, από τέτοια μέρη ευκολότερα
Yπεισέρχεσαι σαν του Δαρείου το φάντασμα ζωντανούς και
πεθαμένους να κατατρομάξεις
Eδώ βαρεία μουσική ας ακούγεται. Kι ανάλαφρα τα όρη ας
Mετατοπίζονται. Ώρα να δοκιμάσω το κλειδί. Λέω:
καταρκυθμεύω
μεγεθύνω τα όμικρον
Ένα ρήμα τώρα μηχανεύομαι· όπως ο διαρρήκτης το αντικλείδι του
Ένα ρήμα σε -άγω ή -άλλω ή -εύω
Kάτι που να σε σκοτεινιάζει από τη μία πλευρά εωσότου
H άλλη σου φανεί. Ένα ρήμα μ’ ελάχιστα φωνήεντα όμως
Πολλά σύμφωνα κατασκουριασμένα κάππα ή θήτα ή ταυ
Aγορασμένα σε συμφερτικές τιμές από τις αποθήκες του Άδη
Eπειδή, από τέτοια μέρη ευκολότερα
Yπεισέρχεσαι σαν του Δαρείου το φάντασμα ζωντανούς και
πεθαμένους να κατατρομάξεις
Eδώ βαρεία μουσική ας ακούγεται. Kι ανάλαφρα τα όρη ας
Mετατοπίζονται. Ώρα να δοκιμάσω το κλειδί. Λέω:
καταρκυθμεύω
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,805 μηνύματα.

21-03-25

15:16
Απο θαύμα ζούμε ακόμα σε αυτή τη χώρα.
Δεν ξέρω, μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφάλι και θα βρισω Χριστους και μετα παλι θα με λένε αντίχριστο.
Και δε θέλω να βρίσω, γιατί πιστεύω κι όλας, αλλά εκει ρε φιλε να σου βγαλουν το βρισιμο σε οτι πιστευεις, από την αγανακτηση.
Τράπεζες, ού μπλέξεις ούτε για 10 σεντς.
Αει στο διάστημα, σιχάματα.
Δεν ξέρω, μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφάλι και θα βρισω Χριστους και μετα παλι θα με λένε αντίχριστο.
Και δε θέλω να βρίσω, γιατί πιστεύω κι όλας, αλλά εκει ρε φιλε να σου βγαλουν το βρισιμο σε οτι πιστευεις, από την αγανακτηση.
Τράπεζες, ού μπλέξεις ούτε για 10 σεντς.
Αει στο διάστημα, σιχάματα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,577 μηνύματα.

21-03-25

16:33
Πάνε ήδη τρία χρόνια από τότε - τρία ακριβώς. 21 Μαρτίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.
Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι και πολλά από εκείνη τη μέρα, και ίσως όσα μου έρχονται τώρα κατά νου να αποτελούν ένα συνονθύλευμα διαφορετικών αναμνήσεων. Αλλά θυμάμαι αυτό που μου είχατε πει, και πρέπει να ήταν είτε τότε, είτε κάποια άλλη μέρα.
Όπως και να 'χει, σημασία δεν έχει τόσο η μέρα, αλλά εκείνα τα λόγια. "Έχεις δύναμη, και είσαι ένας άνθρωπος δυνατός. Αλλά υπάρχει κάτι που σε κρατάει πίσω και σε φοβίζει. Αυτό είναι που πρέπει να βρεις". Και μετά μου προτείνατε να απαγγείλω ένα ποίημα, δικό μου (σχεδόν το ξέρω απ' έξω), μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου όπως έχω καταλάβει με την πάροδο του χρόνου- το να μιλάω μπροστά σε κοινό. Και, όλως περιέργως, τα κατάφερα. Ούτε τρέμουλο στη φωνή, ούτε με κατέκλυσε πανικός (βέβαια, δεν αντιμετώπισα και το κοινό, μιας και δε σήκωσα τα μάτια από το χαρτί και το ποίημα).
Αυτό που θέλω όμως να πω σε σχέση με εκείνα τα λόγια που μου έμειναν είναι το εξής. Δεν ξέρω αν κοντεύω να το βρω αυτό το κάτι ή αν έχω κάνει πρόοδο - στην πραγματικότητα, ακόμη δεν ξέρω καν τι μπορεί να είναι. Ακόμη το ψάχνω.
Αλλά πλέον είμαι έτοιμη Δάσκαλε. Έτοιμη να γίνω "κυνηγός της ζωής", όπως τόσο πανέμορφα μας το είχατε θέσει, σαν διαταγή θαρρείς. Σαν διοικητής που λέει στους στρατιώτες του "Μην τα παρατήσετε, μην βολευτείτε με την ευκολία της υποχώρησης! Κυνηγήστε την, αδράξτε τη!". Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα καταφέρω, όμως εάν κάθε μέρα τα ανακαλώ, τότε ίσως και να καταφέρω να κάνω έστω ένα βηματάκι.
Ίσως και να μην παραμείνω άτολμη, και να μη μείνω δεμένη σε αυτό το κάτι που με κρατάει.
Α, και Δάσκαλε;
Δε θα σας ξεχάσω ποτέ.
Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι και πολλά από εκείνη τη μέρα, και ίσως όσα μου έρχονται τώρα κατά νου να αποτελούν ένα συνονθύλευμα διαφορετικών αναμνήσεων. Αλλά θυμάμαι αυτό που μου είχατε πει, και πρέπει να ήταν είτε τότε, είτε κάποια άλλη μέρα.
Όπως και να 'χει, σημασία δεν έχει τόσο η μέρα, αλλά εκείνα τα λόγια. "Έχεις δύναμη, και είσαι ένας άνθρωπος δυνατός. Αλλά υπάρχει κάτι που σε κρατάει πίσω και σε φοβίζει. Αυτό είναι που πρέπει να βρεις". Και μετά μου προτείνατε να απαγγείλω ένα ποίημα, δικό μου (σχεδόν το ξέρω απ' έξω), μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου όπως έχω καταλάβει με την πάροδο του χρόνου- το να μιλάω μπροστά σε κοινό. Και, όλως περιέργως, τα κατάφερα. Ούτε τρέμουλο στη φωνή, ούτε με κατέκλυσε πανικός (βέβαια, δεν αντιμετώπισα και το κοινό, μιας και δε σήκωσα τα μάτια από το χαρτί και το ποίημα).
Αυτό που θέλω όμως να πω σε σχέση με εκείνα τα λόγια που μου έμειναν είναι το εξής. Δεν ξέρω αν κοντεύω να το βρω αυτό το κάτι ή αν έχω κάνει πρόοδο - στην πραγματικότητα, ακόμη δεν ξέρω καν τι μπορεί να είναι. Ακόμη το ψάχνω.
Αλλά πλέον είμαι έτοιμη Δάσκαλε. Έτοιμη να γίνω "κυνηγός της ζωής", όπως τόσο πανέμορφα μας το είχατε θέσει, σαν διαταγή θαρρείς. Σαν διοικητής που λέει στους στρατιώτες του "Μην τα παρατήσετε, μην βολευτείτε με την ευκολία της υποχώρησης! Κυνηγήστε την, αδράξτε τη!". Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα καταφέρω, όμως εάν κάθε μέρα τα ανακαλώ, τότε ίσως και να καταφέρω να κάνω έστω ένα βηματάκι.
Ίσως και να μην παραμείνω άτολμη, και να μη μείνω δεμένη σε αυτό το κάτι που με κρατάει.
Α, και Δάσκαλε;
Δε θα σας ξεχάσω ποτέ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,250 μηνύματα.

21-03-25

18:39
Ο έρωτας είναι μια ιστορία με πολλές μεγάλες στιγμές. Και πολλή δυστυχία.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,534 μηνύματα.

21-03-25

20:08
ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΑΣΕΙ όταν τα σχέδιά σου για το 5ήμερο που έρχεται (ναι, την Δευτέρα έβαλα άδεια), περιορίζονται στο τι ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ να πάρεις για την 25η Μαρτίου.
(πού έχω μπλέξει ρε γμτ
)
(πού έχω μπλέξει ρε γμτ

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,171 μηνύματα.

21-03-25

21:07
Είναι όμως και αυτές οι φλύαρες γνωριμίες από το πουθενά στα πολύωρα ταξίδια που έρχονται να γεμίσουν το κενό, αλλά τελικά γεμίζουν έστω και πρόσκαιρα την ψυχή.
Να σαι καλά μικρέ
Να σαι καλά μικρέ
amarelia
Περιβόητο μέλος

22-03-25

09:58
Παλιοί μου συμμαθητές κυριολεκτικά genious level στην φυσική-που σπουδάσαν φυσικό και το τελείωσαν με αριστα(!!), κάναν μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε κοσμολογία και απίστευτα ενδιαφέροντα και εξωπραγματικά αντικείμενα, πλέον εργάζονται ως data scientists.
Γαμημένε καπιταλισμέ.
Πόνεσε η ψυχή μου, άτομα με λαμπρά μυαλά με βαθειά αγάπη για την επιστήμη με έναν εγκέφαλο τόσο ξεχωριστό αναγκάζονται να δουλέψουν σαν ποντικαραίοι σε cubicles.
Αι σιχτίρ για ανθρωπότητα, σκουπιδιάσαμε, αποτύχαμε.
Γαμημένε καπιταλισμέ.
Πόνεσε η ψυχή μου, άτομα με λαμπρά μυαλά με βαθειά αγάπη για την επιστήμη με έναν εγκέφαλο τόσο ξεχωριστό αναγκάζονται να δουλέψουν σαν ποντικαραίοι σε cubicles.
Αι σιχτίρ για ανθρωπότητα, σκουπιδιάσαμε, αποτύχαμε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,250 μηνύματα.

22-03-25

11:34
Δεν σε αντέχω, ούτε αντέχω άλλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 209 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- Joji
- giannhs2001
- American Economist
- Μήτσος10
- Hased Babis
- ck_chrysiis
- Jack of Spades
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.