Λίγα πράγματα αξίζουν το χρόνο μας.
Τα περισσότερα είναι αδιάφορα.
Δεν ξέρω συνήθως τι να πω και τι να γράψω, γι αυτό σιωπώ. Όχι γιατί δεν έχω κάτι να πω και να γράψω, αλλά γιατί δεν ξέρω τι απ ολα αυτά που θα πω αξίζει και θα ωφελήσει.
Ψυχοπαθείς παντού, ανεξέλεγκτοι, ομορφαίνουν τις φυλακές τους με μια ψευδαίσθηση φυσιολογικότητας.
Ο μέσος άνθρωπος ειναι αδιάφορος, κενός, κακός, προβληματικός, πονηρός, δεν κάνει ούτε για σακος του μποξ.
Μου είναι αδιάφορα τα περισσότερα, θέλω κάτι καλύτερο για μένα, γιατί δεν έχω φτάσει το τέλειο σε τίποτα. Και δεν θα το φτάσω αν τα παραδείγματά μου και οι επιρροές μου είναι προβληματικές.
Εσυ φίλε μου, δε μου κάνεις. Ναι δεν μου κάνεις. Δεν μπορώ να έχω κουβέντα και συναναστροφή. Είμαι ατελής, εσφαλμένος, και δε με βοηθάς να γίνω καλύτερος, παρά με σπρώχνεις ενοχικά σε μια κανονικότητα τρέλας και ναρκευτυχούς μετριότητας όπου το να μην ξεχωρίζεις είναι ντρόγκα ευτυχίας.
-Μα γιατί δε χαμογελάς, τι άνθρωπος είσαι εσυ;
-Κάποιος που έβαλε το μυαλό του πρακτικά να λειτουργήσει, αγαπητό κρέας.
Αυτό είναι το πρόσωπο της θλίψης. Η υπόνοια ότι από πίσω το μυαλό λειτουργεί αδιαλλείπτως.
Και μου λέει η άλλη "I dont want to be immortal, but to die one day" γιατι αν γινουμε λεει αθανατοι θα χωριστει ο κόσμος σε φράξιες και θα υπάρχει αέναος πόλεμος.
Και κάθομαι και κοιταω το μήνυμα και λεω από μέσα μου: Κατάλαβε τι μόλις είπε; Αυτό δεν συμβαίνει επι χιλιάδες χρόνια ήδη;
Άρα κάποιοι κάποτε έγιναν αθάνατοι, ο κόσμος έχει ήδη χωριστεί, σε κάτω και πάνω, συνηθισμένο και ασυνηθιστο, μέτριο και καλύτερο κλπ.
Σε έναν κόσμο που εσυ είσαι συμβιβασμένη με το οτι θέλεις μια μέρα να πεθανεις όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι που πέρασαν από αυτή τη Γη, εγω θέλω να βρω την αιωνιότητα.
No shit Sherlock, φυσικά και θα ήθελα να γινω αθάνατος, της λέω. Κι όταν εσείς θα σφάζεστε μεταξύ σας για πόρους και επιβίωση γιατι θα ξέρετε ότι θα πεθάνετε μια μέρα και ίσως και να το επιθυμείτε, εγω να έχω λύσει το πρόβλημά μου μέσω της αθανασίας.
Θα το καταφέρεις; Όχι πιθανότατα! Αλλά γιατί η νοοτροπία σου να είναι "ότι και οι άλλοι έτσι κι εγω";
Οι άλλοι βλέπουν το παράλογο της επιθυμίας, και ναι ίσως να είναι παράλογο να θες να γινεις αθάνατος.
Εγω βλέπω τον παραλογισμό της νοοτροπίας, η υιοθεσία ενός εκβιασμένου ρεαλισμού.
- Μα θα πεθάνεις.
- Ναι, αλλά πριν πεθάνω, θα σε καβαλήσω. Γι αυτό και ίσως μπορώ να σε καβαλήσω, γιατί εσυ λες "μεχρι εκει φτάνω" ενω εγω λεω "που αλλού μπορώ να φτάσω".
Αυτή είναι η επιτομή του σοδομισμού. Η υιοθετηση μιας αλαζονικής νοοτροπίας, ότι ακόμα κι αν πεθάνω, θα σε καβαλήσω.
Η αρχή του να γαμάς τις ψυχές και τα σώματα, είναι η ασυδοσία του ασυμβίβαστου νου.
Είμαι βρωμοθήλυκο σκοτεινό και δεν μπορώ να το αλλάξω κι ούτε θέλω. Είναι η φύση μου πια.
Κανένας σκύλος δεν έκανε ότι γούσταρε, η γάτα όμως τα γάμησε όλα.