glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,377 μηνύματα.
Reset
Refocus
Readjust
Restart
Reboot
Refresh
Reactivate
Regenerate
σπουδαίο πρόθεμα αυτό το re -
πάμε λοιπόν....
Refocus
Readjust
Restart
Reboot
Refresh
Reactivate
Regenerate
σπουδαίο πρόθεμα αυτό το re -
πάμε λοιπόν....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,396 μηνύματα.
re-volver
re-arm
re-lieve her of her brains
**shot**
re-load
**shot**
Re-ady you are now.
re-arm
re-lieve her of her brains
**shot**
re-load
**shot**
Re-ady you are now.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,396 μηνύματα.
Η μοίρα σου δίνει κάτι που αγαπάς με όλη σου την ψυχή και ύστερα στο παίρνει πίσω, μόνο και μόνο για να σε πείσει πως υπάρχει ένα πλάνο. Και στο τέλος καταλήγεις να βλέπεις τους άλλους να αγαπούν και να ευδοκιμούν και να σε καθηλώνουν για θεατή, συμβουλευμένα και καταφρονημένα, για το ποιός είσαι και τι αισθάνεσαι, να κάτσεις εκεί στη γωνίτσα σου και να κοιτάς. Και ξαφνικά ζεις το δικό τους πλάνο, όπου κάθε ανόητος είναι ο Ναπολέων στο θρόνο, κι εσυ ο μικρός Ρουσσώ στο τρένο μοναχικά να σκέφτεσαι "ποιός είμαι εγω, τι ζητώ;"
Θα σου πω, και τι ζητώ και ποιός είμαι. Σκοπεύω να το επιτρέψω στον εαυτό μου και να ειμαι και να υπάρχω και να έχω ότι ζητώ.
Η επιθυμία πρέπει να ακολουθείται από άμεση πράξη, ειδάλλως είναι τζούφιο αυγό χωρίς κλωσσόπουλο.
Θα σου πω, και τι ζητώ και ποιός είμαι. Σκοπεύω να το επιτρέψω στον εαυτό μου και να ειμαι και να υπάρχω και να έχω ότι ζητώ.
Η επιθυμία πρέπει να ακολουθείται από άμεση πράξη, ειδάλλως είναι τζούφιο αυγό χωρίς κλωσσόπουλο.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,404 μηνύματα.
Εντωμεταξυ, ακόμα να μου εξηγήσει κάποιος τι στο π...ο κάνω λάθος και δε γίνεται αυτό που θέλω. Λες και ζητάω τίποτα σούπερ ντουπερ ουαου ρε πουστη. Πραγματικα ομως
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,254 μηνύματα.
Είμαι τόσο αγανακτισμένη και στεναχωρημένη σήμερα. Δηλαδή ρε φίλε έλεος, πότε σκατά θα αρχίσει να υπάρχει η πρόοδος που χρειάζομαι; Γιατί αλλιώς εντάξει, υπάρχει, χαίρω πολύ, αλλά τόσο λίγο τι να το κάνω; Τόσο άχρηστη είμαι εκεί; Δηλαδή αμάν πια, δεν μπορώ άλλο. Δεν. Μπορώ.
Τέλος πάντων. Κοιτάμε ψηλά. Είναι μια κακή μέρα (ούτε καν μέρα, ένα κακό δίωρο), όχι μια κακή ζωή. Έχουμε και άλλες μέρες μπροστά μας.
Τέλος πάντων. Κοιτάμε ψηλά. Είναι μια κακή μέρα (ούτε καν μέρα, ένα κακό δίωρο), όχι μια κακή ζωή. Έχουμε και άλλες μέρες μπροστά μας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Κόκκινο κρασί, ήρεμη μουσική και ένα κουβανέζικο ώρας (τα μεγάλα), το "αισθησιακό" λείπει μονάχα να ρθω να γίνω ζάχαρη.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,309 μηνύματα.
Όταν ο Σοπενχάουερ γνώρισε τη νεαρή γλύπτρια Ελισάβετ Νέϋ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχει ένα τόσο αξιαγάπητο κορίτσι. “Συμφωνούμε θαυμάσια”, έλεγε..
Αλλά η αρμονία αυτή είχε φτάσει αργά. Ο ήλιος της γυναικείας καλοσύνης είχε ανατείλει όταν για τον φιλόσοφο η νύχτα είχε απλώσει το γκρίζο πέπλο της.
Αλλά η αρμονία αυτή είχε φτάσει αργά. Ο ήλιος της γυναικείας καλοσύνης είχε ανατείλει όταν για τον φιλόσοφο η νύχτα είχε απλώσει το γκρίζο πέπλο της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- Μήτσος10
- rafaela11
- jellojina
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- American Economist
- nearos
- Hased Babis
- Fernando_A