Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,501 μηνύματα.
Τελικά το direct κάνει θαύματα. Όχι οτι δεν το ξερα τοσα χρόνια που η θηλυκή μου πλευρά αλωνίζει και τους τα λέει χύμα.
Αλλά είναι εκκωφαντικά πρόδηλο το πόσο εύκολα γίνονται οι γκομενοδουλειές όταν δεν κάθεσαι να ψάχνεις τι μαλακία να πεις.
Ψάχνω = σκέφτομαι = αγχώνομαι = κάνω μαλακίες κατα πάσα πιθανότητα και σε ξενερώνω.
Όχι φίλε. Μου αρέσεις. Γουστάρω να κρατήσω επαφή μαζί σου ή να σε γνωρίσω ή να σε πάρω να πάμε μια βόλτα. Πιθανότατα να θέλω να σε ρίξω όπως όλοι οι υπόλοιποι, ναι δε θα κάτσω να σε κοροιδεψω εξάλλου εκει θα πάει το πράγμα μια μέρα νομοτελειακά, αλλά για τώρα παίρνω το χρόνο μου και γουστάρω να κατσω να σε γνωρίσω.
Fuck it. Σε έναν κόσμο από κοροιδιάρηδες και δήθεν που πουλάνε πρόσωπο και χρήμα και παπάρια, εγω πουλάω spicyness.
Θα τα ακούς όπως πρέπει, άρα και θα τα ζείς όπως πρέπει ματάκια μου.
Τόσο απλά.
(δεν έχει σχέση με την απο πάνω κοπελίτσα, τυχαία η σκέψη μου βασισμένη σε μια Αμερικάνα ομορφη που της έστειλα σήμερα)
Αλλά είναι εκκωφαντικά πρόδηλο το πόσο εύκολα γίνονται οι γκομενοδουλειές όταν δεν κάθεσαι να ψάχνεις τι μαλακία να πεις.
Ψάχνω = σκέφτομαι = αγχώνομαι = κάνω μαλακίες κατα πάσα πιθανότητα και σε ξενερώνω.
Όχι φίλε. Μου αρέσεις. Γουστάρω να κρατήσω επαφή μαζί σου ή να σε γνωρίσω ή να σε πάρω να πάμε μια βόλτα. Πιθανότατα να θέλω να σε ρίξω όπως όλοι οι υπόλοιποι, ναι δε θα κάτσω να σε κοροιδεψω εξάλλου εκει θα πάει το πράγμα μια μέρα νομοτελειακά, αλλά για τώρα παίρνω το χρόνο μου και γουστάρω να κατσω να σε γνωρίσω.
Fuck it. Σε έναν κόσμο από κοροιδιάρηδες και δήθεν που πουλάνε πρόσωπο και χρήμα και παπάρια, εγω πουλάω spicyness.
Θα τα ακούς όπως πρέπει, άρα και θα τα ζείς όπως πρέπει ματάκια μου.
Τόσο απλά.
(δεν έχει σχέση με την απο πάνω κοπελίτσα, τυχαία η σκέψη μου βασισμένη σε μια Αμερικάνα ομορφη που της έστειλα σήμερα)
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,899 μηνύματα.
"Η αγάπη είναι ο χώρος και ο χρόνος που μετριούνται με την καρδιά".
Μ.Προυστ
(Καλά Χριστούγεννα!! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία ,αγάπη,
ανέμελες και όμορφες στιγμές, χαρά κι ευημερία!)
Μ.Προυστ
(Καλά Χριστούγεννα!! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία ,αγάπη,
ανέμελες και όμορφες στιγμές, χαρά κι ευημερία!)