glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Τι είδους ψυχαναγκασμός είναι πάλι αυτός, όταν έρχεσαι σε δυσκολη θέση, βαριέσαι κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας πχ ,είσαι σε αμηχανία να γράφεις σε κόλλες χαρτί στη σειρά εκατοντάδες 8 στη σειρά ;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
Μου αρέσει να βλέπω ταινίες στο λαπτοπάκι μου. Έχω ανακαλύψει και ένα online site και τις βλέπω real-time με υπότιτλους χωρίς να τις κατεβάσω. Μακάρι να αντέξει πριν το μπανάρουν κι αυτό...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,038 μηνύματα.
55 βιολογια.
55...
Ούτε τα στοιχειώδη. Τετοια απογοήτευση δεν εχω ξανανοιώσει. Ρεζιλι μπροστά σε όλους... Θελω να τα αφησω όλα και να ταξιδέψω μακριά, πολύ μακριά
Τοσος κοπος για το τιποτα, τοσος κοπος ρε γαμω το σπιτι μου
55...
Ούτε τα στοιχειώδη. Τετοια απογοήτευση δεν εχω ξανανοιώσει. Ρεζιλι μπροστά σε όλους... Θελω να τα αφησω όλα και να ταξιδέψω μακριά, πολύ μακριά
Τοσος κοπος για το τιποτα, τοσος κοπος ρε γαμω το σπιτι μου
Μου τον έβγαλε στις αναμνήσεις του Instagram και το πήρα πολύ καλύτερα αποσο περίμενα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,038 μηνύματα.
Σα σήμερα πέρσι σε έπιασα τελευταία φορά στα χέρια μου. Σε ζωγράφησα με ένα μπορντό σαν αίμα, σφραγίδα δική μου και δική σου, στυλό. Θυμάμαι τα τελευταία λόγια μου σε σένα. "Μακάρι να μη σε ξαναδώ ποτέ"
Ε να που χρειάζομαι να σε ειδώ. Που σε έχει ανάγκη ο οργανισμός μου... Όχι από διακαή πόθο για εσέ, μα ως μέσο για να εκτονωθώ.
Θυμάμαι το κιτρινωπό αμυδρό σεληνόφως να χτυπάει τις περσίδες των παραθύρων μου. Σα σήμερα, πέρσι όλα αυτά... Ε; Μου αποσπάται η προσοχή... Τι έλεγα; Ναι... Τέλειο σκηνικό.
Το μόνο που ακούγονταν ήσανε οι κουκουβάγιες, μερικά βατράχια, καθώς είχε βρέξει σφοδρά την προηγούμενη μέρα και τα κατάλοιπα του συννεφιασμένου ουρανού να διαχέει το εν λόγω φως. Είχε έναν δακτύλιο γύρω γύρω το φεγγάρι. Αυτό θυμάμαι απο τις κλεφτές ματιές που έριχνα, πότε γράφοντας , πότε κοιτάζοντας τον υπολογιστή, πότε ξαναγράφοντας.
Δεν ήθελα να σε ξαναδώ. Μου θυμίζεις καλύτερες στιγμές, καλύτερες στιγμές που τις είχα δεδομένες, και τώρα εχάθηκαν για πάντα. Στιγμές αγνής... αγάπης... χαράς, οπού η λύπη που βίωνα ολημερίς ήτανε μια γλυκόπικρη ανάμνηση παρά ένα συνηθισμένο γεγονός. Και δε με πονάει τόσο το γεγονός πως πέρασαν οι στιγμές εκείνες, όσο με καταρρακώνει το ότι δε θυμάμαι ούτε καν εκείνο το συναίσθημα. Φαντάσου να μυρίζεις κάτι, να σε φέρνει πίσω στην παιδική σου ηλικία, που ήσασταν μια χαρωπή οικογένεια γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, εσύ μικρό παιδάκι τόσο δα, και να ανοίγεις τα δεματάκια σου. Και εκεί που τα χρώματα είναι τόσο έντονα και ζωντανά, να γυρνάς πίσω στον μουντό ετούτον κόσμο, μαχαίρι ξανά. και ξανά. και ξανά στην καρδιά. Τι έλεγα; Τίποτα δε θα ήτανε... Εξακολουθώ να μην θέλω να σε ξαναδώ. Τόσο δε θέλω να σε δω, που σε έκαψα, μήνες πέντε το λιγότερο πριν. Δεν νιώθω σαν εμένανε. Δε νιώθω. Δέν(?).
Ε να που χρειάζομαι να σε ειδώ. Που σε έχει ανάγκη ο οργανισμός μου... Όχι από διακαή πόθο για εσέ, μα ως μέσο για να εκτονωθώ.
Θυμάμαι το κιτρινωπό αμυδρό σεληνόφως να χτυπάει τις περσίδες των παραθύρων μου. Σα σήμερα, πέρσι όλα αυτά... Ε; Μου αποσπάται η προσοχή... Τι έλεγα; Ναι... Τέλειο σκηνικό.
Το μόνο που ακούγονταν ήσανε οι κουκουβάγιες, μερικά βατράχια, καθώς είχε βρέξει σφοδρά την προηγούμενη μέρα και τα κατάλοιπα του συννεφιασμένου ουρανού να διαχέει το εν λόγω φως. Είχε έναν δακτύλιο γύρω γύρω το φεγγάρι. Αυτό θυμάμαι απο τις κλεφτές ματιές που έριχνα, πότε γράφοντας , πότε κοιτάζοντας τον υπολογιστή, πότε ξαναγράφοντας.
Δεν ήθελα να σε ξαναδώ. Μου θυμίζεις καλύτερες στιγμές, καλύτερες στιγμές που τις είχα δεδομένες, και τώρα εχάθηκαν για πάντα. Στιγμές αγνής... αγάπης... χαράς, οπού η λύπη που βίωνα ολημερίς ήτανε μια γλυκόπικρη ανάμνηση παρά ένα συνηθισμένο γεγονός. Και δε με πονάει τόσο το γεγονός πως πέρασαν οι στιγμές εκείνες, όσο με καταρρακώνει το ότι δε θυμάμαι ούτε καν εκείνο το συναίσθημα. Φαντάσου να μυρίζεις κάτι, να σε φέρνει πίσω στην παιδική σου ηλικία, που ήσασταν μια χαρωπή οικογένεια γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, εσύ μικρό παιδάκι τόσο δα, και να ανοίγεις τα δεματάκια σου. Και εκεί που τα χρώματα είναι τόσο έντονα και ζωντανά, να γυρνάς πίσω στον μουντό ετούτον κόσμο, μαχαίρι ξανά. και ξανά. και ξανά στην καρδιά. Τι έλεγα; Τίποτα δε θα ήτανε... Εξακολουθώ να μην θέλω να σε ξαναδώ. Τόσο δε θέλω να σε δω, που σε έκαψα, μήνες πέντε το λιγότερο πριν. Δεν νιώθω σαν εμένανε. Δε νιώθω. Δέν(?).
Επιτέλους θα ξεκινήσω κάτι που ήθελα πολυυυ καιρό τώρα... Ανυπομονώ
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,441 μηνύματα.
Εύχομαι το 2025 να είναι μια καλύτερη χρονιά για εμένα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ημουν πολυ μαλακας και με εφτασε το καρμα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Ζωή σε αυτόματη πλοήγηση. Που καταντήσαμε. Ώρες ώρες νιώθω πως φεύγω απο το σώμα , χάνεται ο περιβάλλοντας χωρος.. Αρκεί να προλάβω
nearos
Επιφανές μέλος
Ημερα δε ξερω ουτε εγω που κοιμαμαι λιγοτερο απο 5ωρο σε σχολική νυχτα.
Γιατι ρε πουστη μου??? Ηταν αστειο οταν γινοταν μια φορα τη βδομαδα αλλα καθε γαμημενο βραδυ ειναι ανυποφερτο
Γιατι ρε πουστη μου??? Ηταν αστειο οταν γινοταν μια φορα τη βδομαδα αλλα καθε γαμημενο βραδυ ειναι ανυποφερτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Reader
- Kate1914
- rafaela11
- jellojina
- nearos
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.