Σκέψεις... III

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,744 μηνύματα.
"Αληθινό είναι ό,τι σπαταλιέται
δίχως εμφανείς λόγους
Ό,τι εκσφενδονίζεται στο μηδέν
δίχως ουρές και ίχνη
Ό,τι υπάρχει από σύμπτωση
δίχως να καυχιέται γι’ αυτό
δίχως να νοιάζεται αν θα μπορεί
για πάντα να μη καυχιέται γι’ αυτό."

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,579 μηνύματα.
Οκ.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,329 μηνύματα.
Και μετα τους βλέπεις κλαψοπούσιον "Αχ κουράζομαι, θέλω άδεια".
Και στην άδεια μας βασικά νωρίς ξυπνάμε

Δεν είναι το πρωινό ξύπνημα το θέμα :girl_angel:

εγώ αν ξυπνήσω μετά τις 8.30 νιώθω χάλια πάντως

μαρεσει να ξυπνάω νωρίς

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,579 μηνύματα.
Οπου εισαι νασαι καλα
Και καλή αντάμωση, να σε φερει παλι ο Γαρμπής στις ακτες μας...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,931 μηνύματα.
Ευχάριστο λάθος προς όφελός μου σημερα στα ψώνια. Ελπίζω να μη τα φορτώσει σε κείνες ο προισταμενος στο τέλος τις βάρδιας.

Ευχαριστω πολύ όπως και να χει, να ειστε καλά.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,115 μηνύματα.
Κουράστηκα

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,115 μηνύματα.
Αχχ αυτά είναι.. Ταξίδι σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο διαδικτυακά.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,657 μηνύματα.
:)

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,066 μηνύματα.
Μια λέξη.
Έξι γράμματα.
Πώς γίνεται να έχουν τόση δύναμη όταν χρησιμοποιούνται με συγκεκριμένο τρόπο και σε συγκεκριμένο πλαίσιο, και να με κάνουν να νιώθω αυτη την πίεση στο στέρνο; Να κρατιέμαι να μην κλάψω;
Ουφ. Θα τελειώσει ποτέ;

... well, στο χέρι μου είναι.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,657 μηνύματα.
Θέλω τόσο πολύ να μάθω ηλεκτρική κιθάρα και να παίζω τα αγαπημένα μου τραγούδια...

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,386 μηνύματα.
Ελπίζω πως θα επιστρέψεις

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Έσβησα για λίγο. Κοίταγα το υπερπέραν, μια διάσταση πέραν του χαρτιού, μια διάσταση οπου ήμουν δυνατός, οπου το σπαθί μου ήταν η γλώσσα μου και ο κόσμος το τσιφλίκι μου.
Αφαιρέθηκα.
Αφαιρέθηκα πολύ.
Τακ. Τακ. Τακ. το στυλό, στην αρχή με υπνώτιζε. Ένα τσακ πιο δυνατά... Με ξύπνησε.
Με έσυρε απο το όνειρο. Κοιτάζω το χαρτί
Α+2Β->2Γ + Δ.
Και καλημέρα σας. Και καληνύχτα σας... Για αυτό είναι τα όνειρα. Μόνο για αυτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια