Σκέψεις... III

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Κάθομαι με το μπουφάν μέσα στο σπίτι. Μέσα. Ποιος θα το έλεγε ότι θα το ζήσω και αυτό.

Και εντάξει, θέλω να κατηγορήσω αυτόν τον κωλότοπο για το κρύο, αλλά μάλλον είμαι απλά κρυουλιάρα, τι να πω.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Εγώ αντιθέτως, βλαστιμώ την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκα στην Ελλάδα, όχι γιατί ντρέπομαι για την καταγωγή μου, αλλα γιατι έχουμε υπερβολική ζέστη.
Μακάρι να ζούσα Αλάσκα... Ουυυυ
Το κλίμα εδώ δεν αντέχεται

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
141441.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
10/11/2015

Τελικά είχες έρθει μόνο και μόνο στη ζωή μου για να μου καταστρέψεις την ψυχή, και κάθε ικανότητα να αγαπήσω ή να αγαπηθώ.

- Πάλι γι αυτή την ανισόρροπη θα μιλήσεις;

- Μην ανησυχείς, ξέρω τι θα πω, δεν είμαι ούτε νοσταλγικός, ούτε στενοχωρημένος.

- Όχι αρκετά στενοχωρημένος έστω, τα καταλαβαίνω κι εγω αυτα τα "κατάλοιπα". Εμένα δεν με κοροιδευεις.

- Ναι ναι εσύ εισαι έξυπνη, είσαι η Σκοτειν..

- Ξέρεις θα ήθελα να μου δώσεις ένα όνομα.

- Δε σου αρκεί το δικό μου/μας; Αφού εγω είσαι.

- Ο Γιούνγκ λέει για τη Σκια. Κι αν το φως (εσυ) έχει το όνομα που έχει, σχετικότατο με το Φως, τότε κι εγω ως Σκιά θέλω το δικό μου. Θα μου άρεσε το Νυξ! Η νυξ της νυκτός, σκοτεινούλα δε με λες; Δες ποιά ήταν η Νυξ, η Θεα του Σκότους, η πρώτη Θεα πριν την Δημιουργία... Ορφικά κείμενα...

- Αμα αρχίσω να σου δίνω και ονόματα θα είμαστε για χάπια...

- Σου πέρασε ποτέ απο το μυαλό ότι με έλεγες Σκοτεινούλα, όχι γιατί είμαι η κακή σου πλευρά, αλλά γιατί είσαι το Φως και ειμαι το Σκοτάδι, άρα έψαχνες ένα νόημα να ολοκληρωθείς ασυνείδητα;

- Είσαι βαθυστόχαστη απόψε...

- Θα φταίει το γλυκάκι, με εμπνέει. Και μη στενοχωριέσαι, αυτη η ημερομηνία δε συμβολίζει τίποτα. Σήμερα ήταν άλλη μια μέρα. Θα μας αγαπήσουν. Προχωράμε!

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,771 μηνύματα.
Μην σε υποτιμάς! :)

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,771 μηνύματα.
Πολύ κακη ιδέα τελικά αυτή με τις τρομακτικές ιστορίες... Πετάχτηκαν στον ύπνο μου κατι περίεργα μάτια μαζί με ουρλιαχτό... Τι ήταν αυτό τώρα βραδιάτικα ... :'(

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Εγω ξυπνησα γιατι κατι ήθελε το νιαρ νιαρ μου (το αγαπώ!) ενω έβλεπα κατι για τον Ερντογαν σε όνειρο. Δεν ξερω γιατι αλλά ξυπνησα με τον Ερντογάν στο μυαλό μου. :cry_x:

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Η Αρετή και η Κακία​

Μια µέρα, όταν ο Ηρακλής ήταν ακόµη νέος, καθόταν σ’ ένα ήσυχο σταυροδρόµι και σκεφτόταν ποιο δρόµο ν’ ακολουθήσει στη ζωή του. Το δρόµο του αγώνα και της προσφοράς στους ανθρώπους ή το δρόµο της διασκέδασης και της απόλαυσης;
Τότε του φάνηκε ότι τον πλησίασαν δύο γυναίκες. Η µια ήταν ντυµένη απλά χωρίς κανένα στολίδι, ενώ η άλλη ήταν ντυµένη πολύ όµορφα κι είχε πολλά στολίδια. Αυτή µίλησε πρώτη στον Ηρακλή και του είπε:
-Ηρακλή, είσαι ο δυνατότερος άνθρωπος στη γη. Μπορείς ν’ αρπάξεις ό,τι θέλεις, χωρίς ποτέ να εργαστείς. Αν µε ακολουθήσεις, ο δρόµος της ζωής σου θα είναι πολύ εύκολος κι ευχάριστος. Θα απολαύσεις χωρίς κόπο πολλές χαρές και διασκεδάσεις.
-Ποια είσαι εσύ; τη ρώτησε ο Ηρακλής.
-Οι φίλοι µου µε λένε Ευτυχία και οι εχθροί µου µε λένε Κακία, του απάντησε.
Πλησίασε τότε και η άλλη γυναίκα.
-Ηρακλή, του είπε, µε λένε Αρετή. Αν ακολουθήσεις το δικό µου δρόµο, η ζωή σου θα είναι γεµάτη κόπους και αγώνες αλλά και καλά έργα. Με τη δύναµη που σου έδωσαν οι θεοί θα ευεργετείς τους ανθρώπους κι εκείνοι θα σε αγαπούν και θα σε τιµούν.
Ο Ηρακλής αποφάσισε να χρησιµοποιήσει τη δύναµή του, για να βοηθήσει τους ανθρώπους. Γι’ αυτό διάλεξε το δρόµο της Αρετής.

Ξενοφώντας, Αποµνηµονεύµατα, 2, 1, 21 (διασκευή)​

Εσύ τι θα επιλέξεις;

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Παίζω την παρασκευή ρόλο στο θεατρικό του σχολείου μου και βράχνιασε η φωνή μου.
Διάολε με έφαγες

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,223 μηνύματα.
Ωχ Παναϊα μου... :upside: :read::1eye::football::P

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Έχασα τη συναυλία του Θύταρου στην Θεσσαλονίκη..............................................................

Πάω στην γωνιά μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια