Κοίτα... υπάρχει και η εξής επιλογή!
Αντι να αγχώνομαι για το πόσο χάλια είναι το πράγμα...
Να το γυρίσω στην ψυχοπάθεια, μέχρι να αρρωστήσω! Για να με σέβεται ο κόσμος.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου πέρασε φλασια ξαφνικά πριν λιγο απο το μυαλό και ξαφνικά θέλω να σοδομίσω τη ζωή μου συθέμελα.
Το εννοώ αυτό που λεω, δεν ειρωνευομαι. Το αποφάσισα. Θα συμβιβαστώ! ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ.
ΝΑΙ! Το αντίθετο του να εισαι Ζεν.
Ηθελημένα στην τσίτα να γαμήσεις την υγεία σου, 110%, σα να έχεις βάλει τον επεξεργαστή σε overclock. Για τι; Γιατι ετσι σας αρέσει! Χέσε τα όνειρά σου, δεν είσαι παιδί πια, σκότωσέ τα τα όνειρά σου, τέλος, ότι πρόλαβες πρόλαβες από όνειρα, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ! ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΩ!

Ιδια μπλουζα καθε μέρα, μηδεν υπνος 2-3 ωρες, συνεχή νεύρα 2 νάνι - 5 ξυπνημα για δουλειά, δε θα προλαβαίνω ούτε να πιω καφέ, μηδενική αποδοτικότητα, να τα σπάσω με όλους να μη μιλαω σε κανεναν γιατί κουράζομαι.
Και σε 5-10 χρόνια ΜΑΞ να πεθάνω χιλιοβασανισμένος.
Και μετα να με σέβονται.
ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΑΛΛΟ!
Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ! Θα πάω μέχρι να γίνω κομμάτια, σαν τρελός.
Δε θα κοιταω οτι οι άλλοι κονομανε κάνοντας διακοπές. Οχι! Ειναι κακό, η ζήλεια. Μαστίγιο μου έδωκε; Θα απλώσω την πλάτη και θα το λάβω!
Σοβαρά, δε θέλω κανένας να με ρωτήσει, κανένας να με λυπηθεί.
Το αποφάσισα. Θα το κάνω. Θα το ζήσω, Hard mode μου δωσες, θα παίξω ρε κερατά.
Θα χει πλάκα!
Για να βρω το φιξάκι ηδονής μου μες το μαρτύριό μου! ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΗΔΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ!
Σαν τον Τσαρλς Μπουκόφσκι που πήγαινε μεθυσμενος μετα απο σεξ και αλκοολ και χτυπαγε 12ωρα στη δουλειά.
Χριστέ μου το μαρτύριό του είχε κάτι το τόσο καυλωτικό όταν το διάβαζα το βιβλιαράκι.
Ο τύπος ήταν τόσο ρεμάλι, που μου άρεσε απίστευτα!
ΥΓ: Καλά είμαι. Αλήθεια. Δεν έγινε κάτι. Καλά είμαι.