Σκέψεις... III

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,238 μηνύματα.
1727630787351.png

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,269 μηνύματα.
Το αν η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο ή ο ήλιος γύρω από τη γη, δεν έχει, κατά βάθος, καμιά σημασία. Για την ακρίβεια, είναι ένα ασήμαντο θέμα. Αντίθετα, βλέπω ότι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν γιατί πιστεύουν πως η ζωή δεν αξίζει τον κόπο να τη ζει κανείς. Παραδόξως, βλέπω άλλους να σκοτώνονται για ιδέες ή αυταπάτες που τους παρέχουν ένα λόγο για να ζουν (αυτό που θεωρεί κανείς λόγο για να ζήσει αποτελεί συνάμα και έναν εξαίρετο λόγο για να πεθάνει). Θεωρώ, συνεπώς, ότι το νόημα της ζωής είναι το πιο επείγον ερώτημα.

Αλμπέρ Καμύ, ο μύθος του Σίσυφου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,238 μηνύματα.
Σεβαστικά παιδιά, κατανοούν, δέχονται, ακούνε, το συζητάνε.

Χριστέ μου, υπάρχει καλοψυχία, επίπεδο και ελπίδα σε αρκετό κόσμο εκει στα νεαρά.

Δεν ειναι όλα μπαταριασμενα και γλωσσούδικα.

Δόξα τω Θεω.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,884 μηνύματα.
Μόλις έμαθα ότι δύο παιδιά στην ηλικία μου πέθαναν από ατύχημα με μηχανή :'( κάτι με έχει πιάσει από τότε που το έμαθα...

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
Θα μας τρελάνουν :dizzy2:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Παίρνει τηλ ο μικρός να μιλήσει στους γονείς μου. Ακούει οτι ειναι σε μένα επίσκεψη, μπραφ κάνει μια και κλεινει το τηλέφωνο "θα τα πουμε αυριο".

Κατα τ αλλα εγω είμαι ο στραβός αδερφός που πρέπει να ρίξω τον εγωισμό μου. :bleh:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32,662 μηνύματα.
Αν οι εχθροί σου είναι δυστυχισμένοι, δε σημαίνει οτι εσύ θα είσαι ευτυχισμένος.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ή εγω θα φύγω από τούτον τον ματαιο κόσμο αν συνεχίσει αυτη η πρέσα απο δέκα διαφορετικα θεματα και μεριές, ή δεν ξερω κι εγω τι.

Ειλικρινα εχω σκεφτει να κατσω σε μια γωνιά και να τα βλέπω όλα να περνάνε.

Δεν μπορώ άλλο.

Ελεος πια. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΕ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ, ΕΛΕΟΣ!

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,796 μηνύματα.
{….Μία μόνο στέρεη αλήθεια έβλεπα μπροστά μου, πως η ζωή είναι παραλογισμός. Ζούσα-ζούσα, πήγαινα-πήγαινα και να μπροστά μου η άβυσσος, με τα ίδια μου τα μάτια το έβλεπα πως μπροστά είναι μόνο ο όλεθρος.
Κι ούτε να σταματήσεις μπορείς, ούτε πίσω να κάνεις ούτε τα μάτια σου να κλείσεις για να μη βλέπεις πως τίποτα, τίποτα εκεί μπροστά δεν έχει, μόνο οι πλάνες της ζωής, ...} Τολστόι.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
(οτ)αν παντρευτώ θέλω να παίζει αυτό το τραγούδι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Το πρώτο πράγμα που θα κανω όταν ξεκαθαρίσει όλο αυτό, είτε τωρα είτε σε κάποιο καιρό, θα είναι να βγάλω διαβατηριο και να κλείσω εκείνο το ωραιο ταξίδι που θέλω να κάνω σε καποια απο τις χωρες που επιθυμώ να δω.

Προς το παρόν gym, δεν ειναι σώμα αυτό το κοιλόπατσο.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Έχω καταληξει ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να νιώθω έτσι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τι μου λένε οι άλλοι όταν συνομιλώ με ισχυρούς ανθρώπους: Είναι τιμή σου που επικοινώνησες με εναν τόσο σημαντικό άνθρωπο.

Τι λεω από μέσα μου (όντως): Ειναι τιμή του που του μίλησε ο Valder, μόνο να ήξερε οτι εγω είμαι αυτός.

Ναι, έχω δυο Μεγάλες Ιδέες. Μια για την Αυτοκρατορία και μια για τον εαυτό μου.

Δεν πα να ειναι κι ο Κάρολος της Αγγλίας... ΕΓΩ ειμαι ο σημαντικός

ΣΑΣ ΤΙΜΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΩ.- :bleh:

Χριστέ μου νιώθω τόσο καψωμένη σήμερα. Είμαι μια ντίβα. ΚΑΙ θεσπέσιο μυαλό ΚΑΙ σέξι κουκλάκιο.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,631 μηνύματα.
οχι απλα καλο το καλοκαιρι, 6 ψηφια τζιρο
απο μικρος στη μπιζνα και ποτε δεν με ειχαν τσιρο
βαζω γαντια μπαλακλαβα ανοιγω πορτες και μπαινω
ποτε δεν ενοχλω , μια αφορμη περιμενω
το τηλεφωνο μου παντα κατειλημενο
με πιασανε στα εξαρχεια το qaskai κλεμμενο
σπρωχνω τη κοκο,δεν θα με δεις ποτε δεμενο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Να, αυτο θα πάρω να διαβάσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια