Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
17-12-23
16:24
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να σε κάνουν να χάσεις τα λογικά σου ή δεν είχες καμιά λογική για να χάσεις.
Κάποτε ο G.Lessing.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,252 μηνύματα.
17-12-23
18:52
Είναι απο τις στιγμές που οτι και να γράψω, δε θα με "καλύψει".
Feeling of the day: ρε αει γαμησου κι εσυ. (οχι κάποιο συγκεκριμενο άτομο ή κατάσταση, μην παρεξηγηθω)
Feeling of the day: ρε αει γαμησου κι εσυ. (οχι κάποιο συγκεκριμενο άτομο ή κατάσταση, μην παρεξηγηθω)
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
18-12-23
11:50
Σε λίγο καιρό αδειούχος χωρίς υποχρεώσεις, ανυπομονώ για την αίσθηση χουχουλιάσματος.
Για να σταματήσει ο χρόνος, πρώτα ξεκινάει.
Το ξυπνητήρι ενεργό, χτυπάει κανονικά το πρωί, ξυπνάω, αλλά χεχε, δεν σηκώνομαι απ' το κρεβάτι.
Για να σταματήσει ο χρόνος, πρώτα ξεκινάει.
Το ξυπνητήρι ενεργό, χτυπάει κανονικά το πρωί, ξυπνάω, αλλά χεχε, δεν σηκώνομαι απ' το κρεβάτι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,252 μηνύματα.
18-12-23
17:27
Όταν ένας άνθρωπος δεν σου κάνει τη χάρη που ζητάς, στην κρίσιμη ώρα, αλλά εσυ επιμένεις να του κανεις τις χάρες κάθε φορά, μην απορείς μετα αν δεν έχεις το σεβασμό του.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,279 μηνύματα.
18-12-23
18:12
Stephen King – To τέλος της αθωότητας
Τα πιο σπουδαία πράγματα είναι και δυσκολότερο να ειπωθούν. Εκείνα που σε κάνουν ακόμα και να ντρέπεσαι, επειδή όταν τα λες οι λέξεις μειώνουν την σημασία τους – νοήματα που όταν τα είχες στο μυαλό σου περιλάμβαναν τα πάντα, οι λέξεις τα συρρικνώνουν δίνοντας τους μια καθημερινή συνηθισμένη διάσταση.
Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη έτσι δεν είναι;
Τα πιο σπουδαία πράγματα είναι που δείχνουν το δρόμο προς τα μύχια της ψυχής, σαν σημάδια πάνω στο χάρτη ενός θησαυρού που οι εχθροί σου θα ‘ θελαν να βάλουν στο χέρι. Κι έρχονται πολλές φορές που κάνεις εκμυστηρεύσεις που σου κοστίζουν πολύ, μόνο και μόνο, για να δεις τους άλλους να σε κοιτούν παράξενα, μην καταλαβαίνοντας τίποτα απ’ όσα τους είπες ή το λόγο για τον όποιο τα θεώρησες τόσο σημαντικά ώστε σχεδόν δάκρυσες την ώρα που τα έλεγες. Αυτό είναι το χειρότερο πράγματα πιστεύω.
Όταν το μυστικό μένει βαθιά κρυμμένο, όχι επειδή δεν θέλεις να το πεις, αλλά επειδή δεν υπάρχει κάποιος που θα σε καταλάβει.
Τα πιο σπουδαία πράγματα είναι και τα πιο δύσκολο να ειπωθούν, γιατί οι λέξεις μειώνουν την σημασία τους. Δύσκολο πράγμα να κάνεις τους άλλους να ενδιαφερθούν για αυτά που σου ομόρφυναν την ζωή.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,017 μηνύματα.
18-12-23
23:22
Αυτό που με εκνευρίζει ιδιαίτερα είναι που δεν μπορώ να κάνω εύκολα αυγό μελάτο. Η αβραστο μου βγαίνει ή σφιχτό.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
18-12-23
23:27
Ένας άνθρωπος βρέθηκε
και αυτός...
και αυτός...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,279 μηνύματα.
19-12-23
07:14
"Μια μέρα το παρελθόν θα μας αιφνιδιάσει με τη δύναμη της επικαιρότητάς του. Δεν θα έχει αλλάξει εκείνο, αλλά το μυαλό μας».
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
19-12-23
12:23
disabuse yourself of the notion that there's a zero trouble pathway
Jordan Peterson
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-12-23
12:58
Ξέρεις πως ειναι τα ιδανικα Χριστούγεννα για μένα;
Το σπίτι φούρνος, χουχούλιασμα στο πάπλωμα, η γατούλα να κοιμαται δίπλα μου, εγω να διαβαζω το βιβλίο για τη Σμύρνη ή να βλέπω το Κόκκινο Ποτάμι, ή να κάνω ένα πούρο όσο έχω λογκάρει στο αγαπημενο μου ΜΜΟ και να δινω πόνο.
Ούτε άλλοι, ούτε τραπέζια, ούτε πάμε για ενα ωραιο γευμα στου διαολου την κουμπότρυπα ούτε πάμε για ένα καφέ μες το ψοφοκρυο κλπ
Το σπίτι φούρνος, χουχούλιασμα στο πάπλωμα, η γατούλα να κοιμαται δίπλα μου, εγω να διαβαζω το βιβλίο για τη Σμύρνη ή να βλέπω το Κόκκινο Ποτάμι, ή να κάνω ένα πούρο όσο έχω λογκάρει στο αγαπημενο μου ΜΜΟ και να δινω πόνο.
Ούτε άλλοι, ούτε τραπέζια, ούτε πάμε για ενα ωραιο γευμα στου διαολου την κουμπότρυπα ούτε πάμε για ένα καφέ μες το ψοφοκρυο κλπ
Guest 991793
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-12-23
19:16
Πέρασαν οι άνθρωποί μου κι έφυγαν, σαν τις δεκαετίες...
Αυτοκρατορικό Ημερολόγιο
20/12/2023
20/12/2023
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
20-12-23
22:48
Δεν είναι πάντα οι άνθρωποι που μας λείπουν, αλλά η νοσταλγία για το συναίσθημά μας, του "τότε"...
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
21-12-23
02:06
(...Τι να τα κάνεις τα λόγια;
Δεν έχουν τέλος τα όσα έχουμε στην καρδιά.)
Δεν έχουν τέλος τα όσα έχουμε στην καρδιά.)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
21-12-23
02:55
[...]
Άραγε η κατάρα των λιγοστών ευτυχισμένων στιγμών,
είναι να στοιχειώνουν την ψυχή ως μια αέναη μνήμη;
[...]
ΥΓ: Οι ωραιότερες σκέψεις, μου έρχονται νύχτα. Μάλλον πρέπει να το γράψω εκείνο το βιβλίο που τόσο καιρό σκέφτομαι.
Άραγε η κατάρα των λιγοστών ευτυχισμένων στιγμών,
είναι να στοιχειώνουν την ψυχή ως μια αέναη μνήμη;
[...]
Αυτοκρατορικό Ημερολόγιο
21/12/2023
21/12/2023
ΥΓ: Οι ωραιότερες σκέψεις, μου έρχονται νύχτα. Μάλλον πρέπει να το γράψω εκείνο το βιβλίο που τόσο καιρό σκέφτομαι.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
21-12-23
05:41
Γιατί οι άλλοι άνθρωποι ποστάρουν για να μας πουν τι έφαγαν? Δηλ κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κοινωνικού ενδιαφέροντος το μπέργκερ που έφαγες χτες?
Guest 991793
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
21-12-23
08:48
Δεν γίνεται όλη την ώρα να είμαστε βαθυστόχαστοι.Γιατί οι άλλοι άνθρωποι ποστάρουν για να μας πουν τι έφαγαν? Δηλ κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κοινωνικού ενδιαφέροντος το μπέργκερ που έφαγες χτες?
Η διαδικτυακή παρουσία ποικίλλει.
Και καλά κάνει
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
21-12-23
13:17
Γιατί όλοι πρέπει να μπορούμε να ζούμε σαν πουλιά
σαν πουλιά που φλογίζονται ...
από τον πόθο για το άλλο, το διαφορετικό, κι αυτός ο πόθος να είναι τόσο απόλυτος, τόσο απέραντος, τόσο πνευματικός…
σαν πουλιά που φλογίζονται ...
από τον πόθο για το άλλο, το διαφορετικό, κι αυτός ο πόθος να είναι τόσο απόλυτος, τόσο απέραντος, τόσο πνευματικός…
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- nearos
- Reader
- jellojina
- Joji
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.