Σκέψεις... III

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,017 μηνύματα.
Δεν υπάρχει πιο πλούσιο συναίσθημα από αυτό που σου παρέχει το γουργούρισμα μιας χαδιάρας γάτας.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
36db0105cd18ea793740c488c52ad985.jpg

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
43bdfdbc4226.gif

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,279 μηνύματα.
Οι χαρές είναι πουλιά , είπε ένας Κινέζος σοφός κι όσο πιο δυνατές είναι τόσο πιο μακριά πετάνε. Οι λύπες είναι δέντρα κι όσο πιο μεγάλες είναι τόσο πιο βαθιά ριζώνουν. Ο άνθρωπος είναι χώμα βαθιά ριζώνουν μέσα του οι λύπες και βλέπει τις χαρές μακριά του να πετούν.

Εσωτικά Τοπία, 1991, Η Φωνή της Σιωπής, (εκδ. Νεφέλη) . Αργύρης Χιόνης

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,252 μηνύματα.
Ακόμα ειμαι ο καλύτερος μωρή.

Ούτε με έκανες, ούτε με ξέκανες.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι!

Στο φουλ όλα.-

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
«κάθε ασθένεια που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη ρακή, είναι σοβαρή» :D

1702207056679.png

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
Μη, φίλα ψυχά, βίον αθάνατον σπεύδε, ταν δ’ έμπρακτον άντλει μαχανάν.
Ω αγαπημένη μου ψυχή, μην επιδιώκεις αιώνια ζωή, αλλά άντλησε όσα περισσότερα μπορείς από την πραγματική ζωή.

Πίνδαρος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,252 μηνύματα.
Στερνή μου γνώση, να σε ειχα πρώτα.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
You run out of time, you die.
You run out of money, you die.
How lovely

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Φθονούμε την ευτυχία των άλλων, Οι άλλοι φθονούν τη δική μας.
Publilius Syrus

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εμένα μου αρεσει η σκανταλιά. Γιατί όχι; Έχει πλάκα! :dance2:

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,449 μηνύματα.
Ν. Χριστιανοπουλος.
Screenshot_20231211_225848_Instagram.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια