Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
03-12-23
22:10
Το πρώτο βήμα είναι πάντα το πιο δύσκολο.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,279 μηνύματα.
04-12-23
10:05
Και κάπως έτσι σταματάς να μετράς αριθμούς κεριών σε γενέθλιες φιέστες ...
Έτσι και αλλιώς ,σημασία έχει πια πως παρέμεινες ζωντανός για άλλη μια χρονιά αξιοπρεπώς
Αμήν
Έτσι και αλλιώς ,σημασία έχει πια πως παρέμεινες ζωντανός για άλλη μια χρονιά αξιοπρεπώς
Αμήν
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
04-12-23
14:53
Φαίνεται ότι κάποιος ξέχασε να κλείσει την πόρτα, με αποτέλεσμα τα πάντα να εκτίθενται για να τα δουν όλοι. Τίποτα δεν είναι μυστικό, όλα είναι γνωστά.
Δεν υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες
τίποτα δεν έχει μεγάλη αξία/σημασία.
Δεν υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες
τίποτα δεν έχει μεγάλη αξία/σημασία.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
05-12-23
13:49
Φοβηθείτε
.....αν θέλετε να σας ξυπνηθεί το ένστικτο του Ωραίου
ή αν όχι τότε μια που ζούμε στον αιώνα της φωτογραφίας
ακινητήσετέ το: αυτό που δίπλα μας
ολοένα μ' απίθανες χειρονομίες δρα:
....το Ασύλληπτο!
*Είπε.
.....αν θέλετε να σας ξυπνηθεί το ένστικτο του Ωραίου
ή αν όχι τότε μια που ζούμε στον αιώνα της φωτογραφίας
ακινητήσετέ το: αυτό που δίπλα μας
ολοένα μ' απίθανες χειρονομίες δρα:
....το Ασύλληπτο!
*Είπε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,017 μηνύματα.
05-12-23
17:07
The world belongs to those who get up early
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
06-12-23
15:32
Νέο εστιακό crush spotted
06-12-23
18:49
Είμαι σε τέτοια ζεν φάση που δεν ξέρω καν τί γίνεται στον κόσμο. Όλοι και όλα τρέχουν και με προσπερνούν κι εγώ στον κόσμο μου. Πόσο πάλεψα για να το καταφέρω αυτό!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,017 μηνύματα.
07-12-23
07:47
O Νοέμβριος ήταν πολύ ζεστός μήνας. Ελπίζω πως ο Δεκέμβριος θα είναι αρκετά ψυχρότερος.
juste un instant
Επιφανές μέλος
07-12-23
22:10
Μόνο όσοι ξυπνανε το πρωί μπορούν να απολαύσουν στο σύνολό της μια ημέρα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,279 μηνύματα.
07-12-23
23:12
Τελικά μήπως να μεταναστεύσω στο νότο;
Σαν αποδημητικό πτηνό;
Αλλιώς βλέπω να την πληρώνει η γατογουνα μου
Σαν αποδημητικό πτηνό;
Αλλιώς βλέπω να την πληρώνει η γατογουνα μου
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
08-12-23
13:08
Η ζωή είναι matrix δεν υπάρχει αμφιβολία και το κλειδί για την αιωνιότητα είναι:
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
'Don't Panic' που έλεγε και ο Adams.
Πείτε μου όμως πια είναι η πιθανότητα ο σκύλος σου να θέλει να χέσει δίπλα σε υπόνομο, εσύ να πας να βγάλεις απ' την τσέπη σου τα σακουλάκια και μαζί με αυτά να σου πέφτει το κλειδί του αυτοκινήτου (το ακριβό με το immobilizer ) να κάνει δύο γκελ στο δάπεδο και να πέφτει μέσα στον υπόνομο!
Υπάρχει βέβαια και θετική πιθανότητα, ο υπόνομος ήταν δρόμου με φαρδιές μπάρες, σαν κι αυτόν.
Μου πήρε κανένα μισαωράκι να φτιάξω το σωστό εργαλείο (ένα περιστρεφόμενο φτιαράκι) αλλά ευτυχώς τα κατάφερα.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
'Don't Panic' που έλεγε και ο Adams.
Πείτε μου όμως πια είναι η πιθανότητα ο σκύλος σου να θέλει να χέσει δίπλα σε υπόνομο, εσύ να πας να βγάλεις απ' την τσέπη σου τα σακουλάκια και μαζί με αυτά να σου πέφτει το κλειδί του αυτοκινήτου (το ακριβό με το immobilizer ) να κάνει δύο γκελ στο δάπεδο και να πέφτει μέσα στον υπόνομο!
Υπάρχει βέβαια και θετική πιθανότητα, ο υπόνομος ήταν δρόμου με φαρδιές μπάρες, σαν κι αυτόν.
Μου πήρε κανένα μισαωράκι να φτιάξω το σωστό εργαλείο (ένα περιστρεφόμενο φτιαράκι) αλλά ευτυχώς τα κατάφερα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,252 μηνύματα.
08-12-23
16:41
Καμιά φορά, μου λείπει αυτό που μου λείπει. Πριν συνέλθω και θυμώσω λιγουλάκι για την τιμή των όπλων. Αλλά δεν έχω πραγματικό θυμό, μια αδιαφορία μόνο, ενίοτε και ματαίωση. Γιατί καμιά φορά, αυτό το ενίοτε, μου λείπει αυτό που μου λείπει.
Κι ύστερα μου λέω, "όλα καλά, δεν πειράζει"
Να σου ψιθυρίσω ένα μυστικό; Ε, λιγουλάκι, πειράζει.
Κι ύστερα μου λέω, "όλα καλά, δεν πειράζει"
Να σου ψιθυρίσω ένα μυστικό; Ε, λιγουλάκι, πειράζει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Kate1914
- nearos
- Reader
- Joji
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.