Ρώτα με να σε ρωτώ

(ένα απ'τα πολλά), η μη συμβατότητα λόγων και πράξεων.

Τι σκέφτεσαι συνήθως τα βράδια, λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος;

Τις βλακείες της μερας........ Ένα δώρο που θα προσφερες στον εαυτό σου ανεξάρτητου κόστους;

(ένα απ'τα πολλά), η μη συμβατότητα λόγων και πράξεων.

Τι σκέφτεσαι συνήθως τα βράδια, λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος;
Ότι πόσα έχω να κάνω την επόμενη μέρα και έτσι στα μισά της σκέψης με πιάνει ο ύπνος.

Έχεις κλάψει ποτέ για παλαιά σου σχέση;

Πόσο παλιά; Γιατί αν είναι σχετικά πρόσφατη (λίγων μηνών), ναι. Αν χρόνων πριν, ίσως κανα δάκρυ από συγκίνηση. Όχι για το συγκεκριμένο άτομο - περισσότερο για τα βιώματα και τα συναισθήματα του "τότε".

Σου αρέσει το διάβασμα;

Θα σκάσω βρε.. Πόσο να φάω; cheesecake... Εσυ φαγητό;
Πατάτες με κοτομπουκιες και σαλάτα σιζαρ 😂

Εχεις 100000 ευρώ τώρα στη τσέπη. Πρέπει να τα χαλάσεις όλα σε μια κίνηση. Ποια θα ήταν αυτή η κίνηση;

Πατάτες με κοτομπουκιες και σαλάτα σιζαρ 😂

Εχεις 100000 ευρώ τώρα στη τσέπη. Πρέπει να τα χαλάσεις όλα σε μια κίνηση. Ποια θα ήταν αυτή η κίνηση;

Αγοράζω σπίτι και το πουλάω ώστε να μου μείνουν τα 100000 και να τα χαλάσω όποτε θέλω εγώ.

Επάγγελμα που δε θα έκανες ποτέ;

Αγοράζω σπίτι και το πουλάω ώστε να μου μείνουν τα 100000 και να τα χαλάσω όποτε θέλω εγώ.

Επάγγελμα που δε θα έκανες ποτέ;
Έξυπνη κίνηση.

Λογίστρια. Δεν θα ήθελα να ήμουν ποτέ. Πολύ αγχωδης δουλειά.

Σε ποιο νησί θα ζούσες άνετα για δέκα χρόνια;

7-8 σίγουρα

Πού θα πας διακοπές φέτος;
Κανονίσαμε να πάμε στο Saint-Cyprien, βρίσκεται κοντά στα σύνορα Γαλλίας, Ισπανίας και Ανδόρρας. Έχω ξαναπάει και είναι υπέροχα. Από hiking, κολύμπι, δάση κτλ. Το χρειάζομαι.

Ποιοι είναι το τελευταίο τραγούδι που άκουσες ;

Ναι και μου αρέσει πολυ......ποιος ήταν ο λόγος που έκλαψες τελευταία φορά;

Ειδα, στη σειρά που βλέπω τώρα, πως σώθηκε ένα μωράκι και έτσι με έπιασαν τα ζουμιά.

Αν ξαφνικά ήσουν ολομόναχος/η πάνω στη Γη από γνωστούς, πως θα αντιδρούσες, τι θα έκανες;

🤔🤔..
.
Σε πρώτη φάση θα ανακάλυπτα την ελευθερία που η μη αναγνωρισιμότητα σου προσφέρει και σε δεύτερη σαφέστατα θα επιδίωκα να κάνω νέες επαφές .. Νέες ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες ίσως γνωριμίες θα ανοίγονταν ( πάντα θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο ). Ο κόσμος ( υποθετικά) τελειώνει σήμερα το βράδυ.. Έχεις ένα τελευταίο 24 ώρο. Πως θα το αξιοποιήσεις;

Back