juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 31,987 μηνύματα.
21-06-23
22:11
Να είμαι λίγο πιο ψηλός και πιο γεροδεμένος
Τι ώρα θα φας βραδυνό;
Τι ώρα θα φας βραδυνό;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
22-06-23
12:36
21:00 - 22:00
Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο;
Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
22-06-23
13:14
1984 ( Όργουελ) το δικό σου;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
22-06-23
14:11
Άγιοι και Δαίμονες του Γιάννη Καλπούζου
Αγαπημένη ταινία/σειρά;
Αγαπημένη ταινία/σειρά;
22-06-23
16:09
Δεν έχω αλλά ,Μου άρεσε πολύ το μενού, που είχα δει το χειμώνα
Υπάρχει κάτι που , ενώ ο περισσότερος κόσμος φοβάται , εσυ όχι ;
Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
22-06-23
16:49
Όχι, το αντίθετο όμως ναι.
Ίδια ερώτηση
Ίδια ερώτηση
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
22-06-23
16:51
Δε φοβάμαι τα ποντίκια. Το ΄χω αυτό...το προσόν. Άααααλλα φοβάμαι (βλ. κατ@αρί@α...)...
Ίδια ερώτηση (ωραία ήταν...)...
Ίδια ερώτηση (ωραία ήταν...)...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.
23-09-24
20:21
Δε νομίζω.Ίδια ερώτηση (ωραία ήταν...)...
Είσαι ευχαριστημένος/ευχαριστημένη από τη ζωή σου όπως είναι τώρα;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
23-09-24
20:33
Κατά ένα 50% ναι, το άλλο το παλεύω ,αλλά τουλάχιστον ξέρω πια πως τη θέλω ( τη ζωή)
Ίδια ερώτηση
Ίδια ερώτηση
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
23-09-24
20:37
Καλά είναι. Ας μην έχω και παράπονο.
Αν σου έλεγαν ότι αυτή τη στιγμή μια ευχή σου θα πραγματοποιηθεί, ποιά θα ήταν αυτή ;
Αν σου έλεγαν ότι αυτή τη στιγμή μια ευχή σου θα πραγματοποιηθεί, ποιά θα ήταν αυτή ;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,819 μηνύματα.
23-09-24
20:44
Να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να τα κάνω όλα διαφορετικά.Καλά είναι. Ας μην έχω και παράπονο.
Τι θα εκανες την τελευταία σου μερα στη Γη;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.
23-09-24
20:47
Θα προσπαθούσα να κάνω χαρούμενα τα άτομα που αγαπάω.Τι θα εκανες την τελευταία σου μερα στη Γη;
Ίδια ερώτηση.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
23-09-24
20:49
Ή που θα έκλαιγα για όλα όσα δεν πρόλαβα να ζήσω, ή που θα ήμουν τέρας ψυχραιμίας και θα παρηγορούσα τους υπόλοιπους που θα έχανα και θα μ' έχαναν...Να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να τα κάνω όλα διαφορετικά.
Τι θα εκανες την τελευταία σου μερα στη Γη;
Υπάρχει κάτι που λαχταράς ; Κι αν ναι, ποιό είναι αυτό ;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
21:14
Εκείνα τα μπισκότα στην κουζίναΥπάρχει κάτι που λαχταράς ; Κι αν ναι, ποιό είναι αυτό ;
Πλάκα κάνω.
Να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις μου μάλλον.
Ίδια ερώτηση.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
23-09-24
21:42
Την ηρεμία. Όσο κουρασμένος, οσο ξεκούραστος και να είμαι, δεν εκτιμώ τίποτα απο το να ακούω τον αέρα, το τακ τακ της βαλβίδας μου να μου θυμίζει οτι όλα πάνε καλά, και να μην ακούω το ενοχλητικό μπουρου μπούρου των ανθρώπων.
Σε ποια περίοδο θα ήθελες να ζείς;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
23-09-24
21:45
Ιστορικά αν εννοείς, καλά είμαι και στη σημερινή. Έχει τις δυσκολίες της όπως κάθε στιγμή της ιστορίας, ωστόσο δύσκολα θα την άλλαζα. Μιλώντας για τη ζωή μου, δε θέλω να βιάζομαι. Κάθε στιγμή έχει τη χάρη της.Την ηρεμία. Όσο κουρασμένος, οσο ξεκούραστος και να είμαι, δεν εκτιμώ τίποτα απο το να ακούω τον αέρα, το τακ τακ της βαλβίδας μου να μου θυμίζει οτι όλα πάνε καλά, και να μην ακούω το ενοχλητικό μπουρου μπούρου των ανθρώπων.
Εσύ αν μπορούσες να μπεις σε μια χρονομηχανή, πού θα ήθελες να πας;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,307 μηνύματα.
23-09-24
21:50
Στην Αρχαία Αθήνα θα πήγαινα, περί το 500 π.Χ.
Τι θέλεις πολύ να κάνεις αλλά δεν το κάνεις επειδή φοβάσαι;
Τι θέλεις πολύ να κάνεις αλλά δεν το κάνεις επειδή φοβάσαι;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
23-09-24
21:50
Αν είχα χρονομηχανή και πήγαινα υγιής πίσω στον χρόνο, πιστεύω είτε ΗΠΑ 1850-1950, ή Γερμανία απο το 1900 εώς το 1940 (για ευνόητους λόγους)Εσύ αν μπορούσες να μπεις σε μια χρονομηχανή, πού θα ήθελες να πας;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
na xwriswΤι θέλεις πολύ να κάνεις αλλά δεν το κάνεις επειδή φοβάσαι;
ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ
λοιπόν: αμα μπορούσες να πείς λίγες λέξεις και να ακουστεί ΣΕ ΟΛΟΝ τον κόσμο, τι θα έλεγες;
glayki
Περιβόητο μέλος
23-09-24
21:53
Μη συμβιβάζεσαι
Ίδια ερώτηση
Ίδια ερώτηση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- Reader
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.