Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
23-09-24
22:03
Πολύ ωραία ερώτησηΠοια είναι μια κρυμμένη επιθυμία σου;
Να αποκτήσω ένα ράντσο, και να ξεπεράσω τον φόβο μου με τα ζώα ώστε να φροντίζω τα δικά μου άλογα.
Την αφήνω να απαντηθεί και από τον επόμενο γιατί δεν είμαι καλή στο να σκέφτομαι ερωτήσεις
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
23-09-24
22:04
Να μπορούσα να μείνω για ένα διάστημα σε ένα ξέφωτο δάσους με ποτάμι δίπλα και ψηλά κωνοφόρα.
Ποια θα ήταν η αντίδραση σου στο ότι ο κόσμος τελειώνει σήμερα το βράδυ;
Ποια θα ήταν η αντίδραση σου στο ότι ο κόσμος τελειώνει σήμερα το βράδυ;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
23-09-24
22:06
Πανικός ξεκάθαρα, δεν είμαι έτοιμη να πεθάνωΠοια θα ήταν η αντίδραση σου στο ότι ο κόσμος τελειώνει σήμερα το βράδυ;
Αν μπορούσες να έχεις μια υπερδύναμη, ποια θα ήταν αυτή;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.
23-09-24
22:08
Να βγαίνω εκτός θέματος στα thread χωρίς να μπορεί να επέμβει ο @Micro.Πανικός ξεκάθαρα, δεν είμαι έτοιμη να πεθάνω
Αν μπορούσες να έχεις μια υπερδύναμη, ποια θα ήταν αυτή;
Ίδια ερώτηση.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:21
Πολλές, θα επέλεγα όμως να είμαι πολύ γρήγορη μάλλον
Την αφήνω να απαντηθεί και από άλλους
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,413 μηνύματα.
24-09-24
00:29
να μπορω να τηλεμεταφερομαιΠολλές, θα επέλεγα όμως να είμαι πολύ γρήγορη μάλλον
Την αφήνω να απαντηθεί και από άλλους
Ποια ειναι η αγαπημενη σου αναμνηση ;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,439 μηνύματα.
24-09-24
07:58
Χριστούγεννα στο χωριό, 2006, όταν ήμουν 6 χρονων.να μπορω να τηλεμεταφερομαι
Ποια ειναι η αγαπημενη σου αναμνηση ;
Είχαμε στολίσει όλο το σπίτι σοφίτα που έχουμε πανω σπο τη γιαγιά. Είχε κρύο, είχε χιονίσει και καθόμασταν όλοι μαζί γύρω από το δέντρο τρώγοντας σπανακόπιτα της γιαγιάς
Δεν τα κάνουμε αυτά δυστυχώς σήμερα
Τι θέλατε να γίνετε όταν ήσασταν μικροί;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
24-09-24
08:08
Λόγω της αγάπης μου για τα καράβια και τη θάλασσα, ήθελα να γίνω πλοίαρχος...Φορούσα και το καπέλο τού πατέρα μου μάλιστα και έδινα εντολές "στη γέφυρα"...Τι θέλατε να γίνετε όταν ήσασταν μικροί;
Ποιά είναι η μεγάλη σου επιθυμία, που δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί ;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.
24-09-24
14:54
Να εξερευνήσω μια υποβρύχια σπηλιά.Ποιά είναι η μεγάλη σου επιθυμία, που δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί ;
Αν μπορούσες να αλλάξεις ένα μόνο πράγμα στη ζωή σου, τι θα ήταν αυτό;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
24-09-24
15:10
Επειδή να μπω σε χρονομηχανή και να επέμβω σε συγκεκριμένο σημείο του παρελθόντος για να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων, δε μπορώ ( για ευνόητους λόγους) , θα πω να σταματήσω να είμαι αναβλητική.
Αν επελεγες να κάνεις στροφή στις σπουδές σου, ποιο τομέα θα διάλεγες;
Αν επελεγες να κάνεις στροφή στις σπουδές σου, ποιο τομέα θα διάλεγες;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
24-09-24
15:15
Κτηνιατρική.
Ποια είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που σου έχουν δώσει;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
24-09-24
15:22
Αν δεν μπορώ να κάνω το καλό, τουλάχιστον να μην κάνω κακό...Κτηνιατρική.
Τί θα ήθελες να πεις, τώρα, και σε ποιόν...
glayki
Περιβόητο μέλος
24-09-24
17:23
Να βγάλουν το σκασμό όλοι οι ανεγκέφαλοι αγενείς
Για ποιο λόγο δε θα ανεβαζες πχ εδώ φωτο το πρωί ( selfie) το πρωΐ μόλις ξυπνάς;
Για ποιο λόγο δε θα ανεβαζες πχ εδώ φωτο το πρωί ( selfie) το πρωΐ μόλις ξυπνάς;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,439 μηνύματα.
24-09-24
17:53
Να βγάλουν το σκασμό όλοι οι ανεγκέφαλοι αγενείς
Γιατί το μαλλί μου είναι λες και μπήκα στη μπριζα
Σε ποιο βιβλίο θα ήθελες να ήσουν μέρος του;
glayki
Περιβόητο μέλος
24-09-24
17:58
Αμ γιατί το δικό μου είναι καλύτερο;Γιατί το μαλλί μου είναι λες και μπήκα στη μπριζα
Σε ποιο βιβλίο θα ήθελες να ήσουν μέρος του;
Χμμμ θα πάρω κανένα αστυνομικό . Ηρωίδα του γκρανζε συνάδελφος αλκοολικού πολυεπίπεδα προβληματικού συναδέλφου του ανθρωποκτονιών.
Αν έπρεπε να πάρεις ένα και μοναδικό βιβλίο σε ένα ερημονήσι ποιο θα έπαιρνες;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
24-09-24
18:12
Το Better than the movies, δεν έχω ερωτευτεί έτσι άλλο βιβλίο. Ή τον Ροβινσώνα Κρούσο για να νιώσω την απόλυτη ταύτιση .Αμ γιατί το δικό μου είναι καλύτερο;
Χμμμ θα πάρω κανένα αστυνομικό . Ηρωίδα του γκρανζε συνάδελφος αλκοολικού πολυεπίπεδα προβληματικού συναδέλφου του ανθρωποκτονιών.
Αν έπρεπε να πάρεις ένα και μοναδικό βιβλίο σε ένα ερημονήσι ποιο θα έπαιρνες;
Ποιος χαρακτήρας της Disney είναι ο αγαπημένος σου;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,413 μηνύματα.
24-09-24
18:28
o wall-eΠοιος χαρακτήρας της Disney είναι ο αγαπημένος σου;
Ποιος χαρακτήρας της Disney θα ηθελες να ησουν ;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
24-09-24
18:44
Πολλοί, αλλά θα έλεγα η Μουλάν ή η Τιάνα
Ίδια ερώτηση
Ίδια ερώτηση
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
24-09-24
19:28
θα έλεγα η Μουλάν
Κι εγώ η Μουλάν ή η Γιασμίν.
Πόσες ώρες περνάς στο Ischool/steki /c'n'f την ημέρα;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-09-24
15:14
Αρκετές ώστε να είμαι στα πρόθυρα του να θεωρηθώ εθισμένη (ειδικά με το Παλέρμο)Πόσες ώρες περνάς στο Ischool/steki /c'n'f την ημέρα;
Και να η ορίτζιναλ ερώτηση που δεν πρόλαβες εσύ και οι υπόλοιποι και έπρεπε κανονικά να μπει εδώ: Αν κερδίζατε το τζόκερ, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάνατε με τα χρήματα; (τώρα μη με ρωτήσετε και ακριβές ποσό, βάλτε με το νου σας όσο θέλετε)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- Reader
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.