ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,253 μηνύματα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.

20-03-25

01:20
Αισθάνομαι πως, at this point, όλοι κρατιόμαστε απο μια γ@μημένη κλωστη
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,679 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,679 μηνύματα.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,952 μηνύματα.

21-03-25

11:14
Κουρασμένος
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.

21-03-25

11:22
Θλιμμένη, αλλά τουλάχιστον είμαι ντίβα 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,940 μηνύματα.

21-03-25

11:23
Αισθάνομαι σέξι. Eat my ass. 

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,952 μηνύματα.

21-03-25

11:34
Αισθάνομαι σέξι. Eat my ass.![]()
Εξαίσια. Βλέπω όλοι ξύπνησαν με τις ορμόνες στο maximum. Τωρα που μπορώ να το πω πριν επιστρέψει ο αγαπητός πάνθηρας Η ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΦΤΑΙΕΙΘλιμμένη, αλλά τουλάχιστον είμαι ντίβα![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,253 μηνύματα.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.

21-03-25

19:04
Κι εγώ.Απόγνωση
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,940 μηνύματα.

21-03-25

19:43
(κι εγω, πολλες φορές, ειδικα τα βράδια. Οχι τωρα, αλλα την νιώθω στο βάθος)
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος

22-03-25

20:12
Αγάπη
juste un instant
Επιφανές μέλος
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,368 μηνύματα.

23-03-25

18:21
Νομίζω αρρωσταίνω
juste un instant
Επιφανές μέλος
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι σαν να ανακαλύπτω την ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και τη χαλάρωση, σαν να πετυχαίνω την τέλεια συνταγή χωρίς να έχω καν οδηγίες. Λίγο απρόβλεπτη , λίγο σίγουρη , αλλά σίγουρα έτοιμη να αντιμετωπίσω τη μέρα με τη σοφία ενός καλοστημένου σχεδίου… και την ενέργεια ενός απολαυστικού παγωτού!!!!!!!!!!!! Cute!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Euge.loukia
- Kate1914
- power puff girls
- Reader
- rafaela11
- charmander
- giannhs2001
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- American Economist
- Joji
- jellojina
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.