Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

14-03-25

23:00
Χόρνυ (η πόρνη)
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα.

18-03-25

21:16
Στεναχωρημένος είμαι, αλλά ξέρω πως είναι παροδικό.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.

18-03-25

21:17
Εγώ εδώ και 3 χρόνιαΣτεναχωρημένος είμαι, αλλά ξέρω πως είναι παροδικό.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα.

18-03-25

21:20
Τουλάχιστον ξέρεις τι σε στεναχωρεί;Εγώ εδώ και 3 χρόνια
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.

18-03-25

21:21
Δεν είμαι και τόσο σίγουρη πιαΤουλάχιστον ξέρεις τι σε στεναχωρεί;
αλλά τα ξεπερνάω και εγώ, πάει και έρχεται 3 χρόνια τώρα
Τα expectations θα με φάνε
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

18-03-25

21:27
Η δουλειά σου είναι αρκετά στρεσογόνα.Δεν είμαι και τόσο σίγουρη πια
αλλά τα ξεπερνάω και εγώ, πάει και έρχεται 3 χρόνια τώρα
Τα expectations θα με φάνε
Μακάρι να διώξεις το περιττό άγχος και να φτάσει όσο ψηλά θέλεις

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

18-03-25

22:37
Παγιδευμένος.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.297 μηνύματα.

18-03-25

23:05
Περιθωριοποιημένος
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.297 μηνύματα.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.046 μηνύματα.

19-03-25

18:15
Χαρμόσυνα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.

19-03-25

18:52
Παραβιασμενη
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.323 μηνύματα.

19-03-25

19:07
μετέωρη
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

19-03-25

20:06
Σάσα 

ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η ck_chrysiis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.

19-03-25

22:11
Βρίσκομαι σε μια άρνηση. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πλήρως ότι φέτος ενηλικιώνομαι. Νιώθω παιδί ακόμα. Δεν ξέρω κατα πόσο είμαι πνευματικά και ψυχικά έτοιμη να δώσω Πανελλήνιες, να αποφοιτήσω.
Επίσης έχει επανέλθει αυτή η καταθλιπτική κατάσταση που βίωνα όταν ήμουν 13-14. Δεν μπορώ να φέρω τον εαυτό μου να κάνει το οτιδήποτε, ούτε να διαβάσω. Μιζέρια σκέτη. Δεν υπάρχει άγχος για τίποτε. Όχι άγχος ακριβώς, πιο πολύ ολική απώλεια ενδιαφέροντος. Σαπίλα κανονικότατη. Να κοιμηθώ θέλω μόνο και να κοιτάω τον τοίχο. Έχω χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας σε να βαθμό.
Επίσης έχει επανέλθει αυτή η καταθλιπτική κατάσταση που βίωνα όταν ήμουν 13-14. Δεν μπορώ να φέρω τον εαυτό μου να κάνει το οτιδήποτε, ούτε να διαβάσω. Μιζέρια σκέτη. Δεν υπάρχει άγχος για τίποτε. Όχι άγχος ακριβώς, πιο πολύ ολική απώλεια ενδιαφέροντος. Σαπίλα κανονικότατη. Να κοιμηθώ θέλω μόνο και να κοιτάω τον τοίχο. Έχω χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας σε να βαθμό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- charmander
- rafaela11
- Kate1914
- power puff girls
- giannhs2001
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- American Economist
- Joji
- jellojina
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.