Πώς αισθάνεστε;

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Avril Blague GIF by Titounis

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.139 μηνύματα.
Αγχος. Λίγες μερες ακομα. Απορω πως θα ειμαι μια μέρα μετά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.139 μηνύματα.
Ετοιμος να γινω καλύτερος άνθρωπος. Και στο σώμα και στην ψυχή.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.300 μηνύματα.
Κουρασμένη (σωματικά και λίγο ψυχικά)

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 416 μηνύματα.
ειμαι σε περιεργη φαση με τα επαγγελματικα μου και νιωθω "μπρος γκρεμος και πισω ρεμα".
λιγο απογοητευμενη θα λεγα....

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Καλά, ανακουφισμένος, με εναν ελαφρυ προβληματισμο για το μετά.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.403 μηνύματα.
Εκτροχιασμενη απογοήτευση😞

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.102 μηνύματα.
Κι εγώ απογοητευμένος είμαι. Έχω έντονες τάσεις κοινωνικής απόσυρσης. Άνθρωπο δεν θέλω να βλέπω.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ναι κι εγω ειμαι κάπως σήμερα...

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.489 μηνύματα.
234empty-blinded.gif

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 416 μηνύματα.
ΑΓΧΩΜΕΝΗ και παρα πολυ απογοητευμενη...

Friday_k

Δραστήριο μέλος

δεν το περιμενα να με ηρεμησει τοσο :worry:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.489 μηνύματα.
36582f6.gif