03-02-21

14:30
Is this a personal attack or something?
.
.
.
Ντάξει, έχεις πέσει πιο μέσα απ' όλους. Στα 15 μου υπήρξα τόσο αδύνατο, τώρα είμαι 65 κιλά και γενικά φαίνεται ότι έχω λίγο παραπάνω λίπος. Επίσης στα 15 μου έκανα πιο ελεεινές ποζεριές, yikes. Σήμερα έχω ηρεμήσει λίγο ευτυχώς. Νομίζω πως έχω πιο διφορούμενα χαρακτηριστικά προσώπου. Παρόμοιο μαλλί, λίγοτερο ίσιο ίσως. Το στυλάκι πανομοιότυπο μπορώ να πω. Αλλά ντύνομαι και χειρότερα άμα λάχει... θενξ.
Η Ιππολύτη δε θα μπορούσε να μοιάζει με τίποτα λιγότερο από την αγαπημένη μου μπαλαρίνα Μαριανέλα Νούνιες:
![]()
Αχ. είναι θεά. Βέβαια το στύλ της γενικότερα φαντάζομαι ότι είναι πιο σύγχρονο, πιο μοντέρνο, πιο 2021, πιο εμπνευσμένο από την κουλτούρα του διαδικτύου, πιο iconic ολωσδιόλου. Αεσθετικ ως τα μπούνια ένα πράγμα. Φαντάζομαι επίσης ότι έχει το καλύτερο feed στο instagram. χ)
Όσο για την Αγάπη...ή μάλλον καλύτερα...Καρεν Σμιθ από δω και στο εξής. Γατί μόνο με την πέμπτη αίσθηση μπορεί να πέσει κανείς τόσο μέσα:
![]()
![]()
xoxo
Γιατί αττακ; Ωραίο είναι το παιδί, ιδιόμορφο αλλά ωραίο και καλλιτεχνική φύση! Εξάλλου έπεσα πιο μέσα απ όλους όπως ο ίδιος είπες, ορίστε μας