06-01-12

12:01
καλημερεςς
Μιλησα. Ευχαριστημενοι τωρα;
Μιλησα. Ευχαριστημενοι τωρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,365 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,163 μηνύματα σε 105,689 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 348 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μη χαίρεσαι τόσο γιατί θα απογοητευτείς.Βραβειααα![]()
Βραβειααα![]()
Καλά μέχρι να ξυπνήσει η Άννα... Αν θέλετε την παίρνω τηλέφωνο να την ξυπνήσω, μουαχαχα.Μολις μπει η Άννα...
Ειδικά εσύ Τάσο μην αγχώνεσαι
Δεν θα έπερνες βραβείο αν δεν ήμουν εγώ...
To team δολοφόνων μιλάει κανονικά. Το ημερολόγιο το διαβάσαμε, τη γνώμη μας την είπαμε, τώρα περιμένουμε με αγωνία τα βραβεία για να βγάλουμε και τους λόγους μας!Να κανω μια ερωτηση;
Γιατι μιλανε μονο πολιτες;
Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει;
Δε σε τσύπνηθα εγώ, για να μη λένε.Τσύπνησα.![]()
Τώρα έφυγε ο Τάσος, δε σε χρειάζομαι εσένα.Ερχονται σε λιγο!
Κι εγω εδω ειμαι!
Τώρα έφυγε ο Τάσος, δε σε χρειάζομαι εσένα.![]()
Χαχαχαχαχα, του χεριού μου τον έχω.Εσυ πρόσεχε τι λες!
Να ξερεις πως στο τελος οι αντρες παντα κανουνε κομμα μεταξυ τους και οι γυναικες την πληρωνεται παντα!
Τασουλη συμφωνεις;
Χαχαχαχαχα, του χεριού μου τον έχω.![]()
Καλά, καλά, ό,τι πεις.Βρε θα τον παρω εγω μαζι μου, θα παμε μια βολτα στο παλερμο σιτυ κι εκει θα γνωρισει καλυτερα κομματια και δε θα σε εχει αναγκη!
Προσεχε τι λες...
Επίσης, Ζωή σκότωσες τη Μυρτλ για να τελειώσει το παιχνίδι; Γιατί; Αν παίρναμε κάρτες που σε συνέφεραν μπορούσες να κερδίσεις κιόλας!
Βρήκα τη maria775m για γιατρό γιατί έβαλα τη λίστα κάτω, την ξεψάχνισα, κι όταν έβαλα όλα τα ονόματα μέσα, η maria είχε απομείνει.
Επίσης Τάσο πρέπει να ξέρεις οτι καρφώθηκες που ήρθες και με καλόπιασες στο τελευταίο ποστ. Σκέφτηκα "αυτός με καλοπιάνει ώστε να τον εμπιστευτεί κάνας πολίτης, να δει με κάρτα τι είναι και να δει οτι είναι πολίτης".
Α θέλω να ρωτήσω και την Αυτού Μεγαλειότητά Του (μαζί με περαστικά): είδες οτι είμαι πολίτης την πρώτη μέρα. Δε σου πέρασε από το μυαλό μήπως είμαι ο διεφθαρμένος αστυνομικός;
Πάντως αν ο Τάσος δεν είχε παίξει τη νεκροφάνεια, θα είχα βγάλει με άμεση προφυλάκιση τη μπλου... Τη θεωρούσα ως τότε διεφθαρμένη αστυνομικό...![]()
Μιας και πλησιάζουμε προς το τέλος...
Όσοι δεν έχετε ψηφίσει, έχετε 45' περιθώριο για να μην πάρετε απουσία.
Ψηφοφορία για 30/12
- blue_butterfly --> CiNeFiL
- bluestas95 --> maria....
- CiNeFiL --> Johnnaousa
- Drama Prinzessin --> Himela
- Eileen --> Johnnaousa
- foreverfreak --> Johnnaousa
- ggeorge1976
- Himela --> maria....
- JaneWin
- Johnnaousa --> Himela
- love_angel --> Himela
- maria.... --> Himela
- maria775m
- Myrtle --> Johnnaousa
- Πατρεύς --> maria....
- Phoebe --> CiNeFiL
- Πουλάκι --> Σπυράκος (^^)
- soter --> maria....
- Σπυράκος (^^) --> Himela
- Τάσος97
Ψήφοι
5 Himela
5 maria....
4 Johnnaousa
2 CiNeFiL
1 Σπυράκος (^^)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Βέβαια σχημάτισα λάθος εικόνα για τα υπόλοιπα άτομα που σε ψήφισαν κυρίως για τη Μαρία(σκέτο) που στο μυαλό μου ήταν δηλωμένη δολοφόνος. Αχ βρε Μαρία, είπαμε να μας μπερδέψεις αλλά όχι και τόσο.Θα ήθελα πολύ να είχα έναν δυνατό και πολύ ικανό αντίπαλο όπως η Himela (της είχα κάποια απωθημένα από το προηγούμενο) όμως αυτή τη φορά (παρ' όλη την προσπάθεια να την βγάλουν από την αρχή έξω κάποιοι) δε μπορώ να ακολουθήσω την κακή τεχνική τους. Ας δούμε λίγο το σκηνικό να ξεκινάει με:
Είναι η πρώτη ψήφος που παίρνει η Himela μετά από αυτή του Foreverfreak, ο οποίος δικαιολογημένα την ψήφισε καθώς κι εκείνη: το είχαν τάξει ο ένας στον άλλον. Μετά από τον Σπυράκος (^^) ακολουθούν και οι υπόλοιποι: Drama Prinzessin, Johnnaousa, love_angel, maria.... 5 άτομα στο σύνολο, τυχαίο; δε νομίζω.
Γι' αυτό, λοιπόν χρησιμοποιώ την κάρτα ακύρωση ψήφου
για τη Himela και δίνω την αρνητική ψήφο μου στον Σπυράκος (^^) ο οποίος ξεκίνησε αυτή την δυσφήμιση που ακολούθησαν και οι άλλοι. Αν όντως δεν είστε συνεργοί οι 5 άνωθεν αναφερόμενοι παρακαλώ αλλάξτε την ψήφο σας για να μη φύγει ένας κατά τα άλλα αθώος πολίτης. (Για να μη παρερμηνευτώ το "κατά τα άλλα" αναφέρεται στον ιδιόμορφο τρόπο που σχολίαζε η Σύλβια τους άλλους παίκτες).![]()
Τέλος -αν σας διευκολύνει αυτό και άσχετα από το παιχνίδι- δεν είμαι άτομο που σκορπάω τα χαρτιά μου χωρίς αποδείξεις. Απλά πάντα κρατάω κι έναν άσσο στο μανίκι.