Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ό,τι θέλεις εσύ!
Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!!
μαζεψου μη σε βρουν 6μετρα κατω απο τη γη,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
που ακριβως;
Θες να έρθεις κι εσύ;
Δεν έχω γενικά πρόβλημα, αλλά ξέρεις ρε φίλε τώρα πως θα είναι
Εγώ μόνος μου, με την κοπέλα, μπορεί να παιχτεί τίποτε, μη μας το χαλάσεις
Άλλη φορά
Αν δεν κρατιέσαι, υπάρχει κι ο Πατρεύς για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου!
Τις σαρκικές, γτ για τις πνευματικές να είσαι σίγουρος πως όλοι σε αγαπάμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες;
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Λέω να κάνουμε πολλά ταξίδια με το Δημήτρη και να περάσουμε και από τον Αϊ Δημήτρη στη Λιβαδειά.που ακριβως;
Φύγαμε;Ό,τι θέλεις εσύ!
Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!!
dimijim
Διάσημο μέλος
εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες;
Μην είσαι και τόσο σίγουρος...
Είσαι και μέντιουμ, μπορείς να δεις τι θα παιχτεί..
Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
Δε σου άρεσε αυτό με τον Πατρεύς, ε;
Δεν πειράζει, εξακολουθούμε να σε αγαπάμε όλοι μας!
Υπάρχει καλύτερο μέντιουμ και χειρότερος ΔΑ απ τον Τάσο;;;
Φύγαμε;
Για όπου θέλεις κουκλίτσα!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ.
+10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα;
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο.Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο.
Ακριβώς!
Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει!
Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε...
Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου
Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε
Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε...
(αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...)
dimijim
Διάσημο μέλος
εσυ ριρι η πορνη;
Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος...
Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!!
Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ
Αυτο λεω
Πορνη θα σε κανουμε!!!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο;
Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ!
Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο;
Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας;
nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party
τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα
dimijim
Διάσημο μέλος
nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party
τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα
Κρατα οσο δικαιωματα θελεις
Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα
Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου
Να κανω μια ερωτηση;
Γιατι μιλανε μονο πολιτες;
Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους
O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι
Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ
Περιμενουμε να σας ακουσουμε!
Αλλιως δεν εχει βραβεια...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.